Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba baykuşlar,

Yaklaşık bir haftadır uğrayamadım, o süre zarfında da kitap okuyamadım zaten.

Dün ve bugün Anna Karenina'ya devam etme fırsatı bulabildim, 571. sayfadayım.
Her gün 1 bölüm okumaya çalışıyorum, yarın diğer bölümle devam edeceğim kısmetse.

Keyifli bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle, seviyorum sizi.

Bence şubat ayında bir şey var.
Kasvetinden midir nedir?
Olabiliiir.
Ben şubat tatili modundan da çıkamadım okuls gidip gelinceye kadar tükenmiş oluyorum sürekli uyuyorum evde. Bunda doktorun verdiği ilacın be Hamilelğin de etkisi bir hayli var.

Hoş geldinn. Umarım o insanlar okuma şevkini kırmıyordur. Ben hiç sevmem etrafımda bu tür eleştiriler yapan kişilerin olmasını. Sadece kitaplar için değil diğer tüm hobiler için de ben severek yapıyorsam, mutlu oluyorsam o boş bir iş değildir.

Merhaba evet o kişi bende buradayım:) @Papatya da burada:) hosgeldin

Yoo hiç de umrumda olmuyorlar ve onlar için üzülüyorum aslına bakarsan. Eşim sağ olsun beni kitapsız bırakmaz. Arada bi supriz bile yapar bana söylemeden alıp gelir. Hiç şevkim kirilmiyor o yüzden. Sadece küçük oğlum var ondan ve ev işlerinden vakit buldukça okuyabiliyorum işte kitap o kadar

Sarah jio bende okuyorum arada kafa dağıtmak güzel oluyor çok isim olduğunda yada dikkat veremediğini zamanlarda güzel gidiyor aması şu gerçekten dolu dolu kitaplar okuyup edebiyatın lezzetini alınca Sarah jio çok güzel bir akşam yemeğinin yanında kraker gibi kalıyor... Kotu değil kendi tarzında hatta yeni okumaya baslayanlat icin okuma aliskanligi kazandirmada birebir , edebi olarak bakılırsa birşey vermiyor malesef

Ben edebilik değil de lezzet arıyorum sanırım

Merhabalar bende geldim.

Dün bitirdiğim kitabı anlatmak istiyorum.

Kitap adı: körlük
Yazar: José Saramago
Sayfa sayısı : 339
Konu: Yeşil ışıkta birden bire kör olan bir adamla başlıyor hikaye. Ve o adamın peşinden bir göz doktoru kör olur. Bütün ülkeyi yavaşça bu körlük salgını ele alır. Tek kör olmayansa doktorun karısıdır. Salgın yüzünden kör olanlar bir binaya kapatılır ve işler çığırından çıkar. İnsanoğlunun nasıl vahşi bir yaklaşımda bulunduğunu ve kör olanların nasıl ilk insana doğru döndüğünü göreceksiniz. Yazarın politik yönünü ve arada ülkedeki hükümeti de eleştirmesini de göreceksiniz. İnsanoğlu kör olunca neler yapabilirmiş bence bir okuyun. Sevgiyle kalın.

Gelmisken bildirimimi de yapayim. Bugun hic kitap okumadim:)) sabah temizlik yaptim. Sonra baktik hava guzel esimle dedik ki cocugu piknige goturelim. Simdi de ordan yaziyorum. Aksam biraz okumaya calisacagim umarim yarim kalan kitaplarimdan birini bari bitirebilirim.

Belki de abur cuburu seviyorsunuzdur:)) hosgeldiniz bu arada. Butun yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. Sayimiz ar tiyor yavas yavas:)
Teşekkür ederim. Size iyi okumalar ben tek başıma okumaya devam etsem daha iyi olacak sanırım. Iyi günler diliyorum

Canım çok üzüldüm.Çok çok geçmiş olsun. İnşallah iyi gelir ilaçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…