- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.201
Ana bende de var ama henüz elime almış değilim. Nasıl güzel miAna 270. Sf
Olabiliiir.Bence şubat ayında bir şey var.
Kasvetinden midir nedir?
Selam yeni buldum sayfanızı bilsem daha önce katılırdımbende sürekli kitap okurum. Ne yazık ki etrafımda böyle kitap okuyan kimse yok. Hatta benimle dalga geçenler bile oluyor kitap okuduğum için. Ne gerek var boş şeylerle uğraşıyorsun onu okuyacağina yok kuran oku yok el işi öğren. Çok iyi oldu sizi bulmam
Merhaba evet o kişi bende buradayım:) @Papatya da burada:) hosgeldinmerhaba herkese. Arkadaşın güzel teklifi üzerine buraya gelmek istedim. Acaba yer var mı.
Birde topic sahibesi asuminikal bana çok çok tanıdık geliyor yilllar yilllar öncesindeki yemek ve baya birşey konuştuğumuz bir topicmiz vardı acaba o kişi mi.
Yoo hiç de umrumda olmuyorlar ve onlar için üzülüyorum aslına bakarsan. Eşim sağ olsun beni kitapsız bırakmaz. Arada bi supriz bile yapar bana söylemeden alıp gelir. Hiç şevkim kirilmiyor o yüzden. Sadece küçük oğlum var ondan ve ev işlerinden vakit buldukça okuyabiliyorum işte kitap o kadarOlabiliiir.
Ben şubat tatili modundan da çıkamadım okuls gidip gelinceye kadar tükenmiş oluyorum sürekli uyuyorum evde. Bunda doktorun verdiği ilacın be Hamilelğin de etkisi bir hayli var.
Hoş geldinn. Umarım o insanlar okuma şevkini kırmıyordur. Ben hiç sevmem etrafımda bu tür eleştiriler yapan kişilerin olmasını. Sadece kitaplar için değil diğer tüm hobiler için de ben severek yapıyorsam, mutlu oluyorsam o boş bir iş değildir.
Ben edebilik değil de lezzet arıyorum sanırımSarah jio bende okuyorum arada kafa dağıtmak güzel oluyor çok isim olduğunda yada dikkat veremediğini zamanlarda güzel gidiyor aması şu gerçekten dolu dolu kitaplar okuyup edebiyatın lezzetini alınca Sarah jio çok güzel bir akşam yemeğinin yanında kraker gibi kalıyor... Kotu değil kendi tarzında hatta yeni okumaya baslayanlat icin okuma aliskanligi kazandirmada birebir , edebi olarak bakılırsa birşey vermiyor malesef
Belki de abur cuburu seviyorsunuzdur:)) hosgeldiniz bu arada. Butun yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. Sayimiz ar tiyor yavas yavas:)Ben edebilik değil de lezzet arıyorum sanırım
Belki de abur cuburu seviyorsunuzdur:)) hosgeldiniz bu arada. Butun yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. Sayimiz ar tiyor yavas yavas:)
merhabalar
veeee Anna Karenina bitti
yeni kitabimDonukPudra `nin güzel yorumu sonrasi, okuma karari aldigim serinin ilk kitabi:
Grinin Elli Tonu
Teşekkür ederim. Size iyi okumalar ben tek başıma okumaya devam etsem daha iyi olacak sanırım. Iyi günler diliyorumBelki de abur cuburu seviyorsunuzdur:)) hosgeldiniz bu arada. Butun yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. Sayimiz ar tiyor yavas yavas:)
Kanımda çok fazla enfeksiyon çıktı
Zatürreden şüphelendi doktor röntgen çekmek istedi
Çok ağladım çektirmedim
İğne tedavisi yapıyo o sebeple, bebeğime bir şey olacak stresi mahfetti beni
Ama daha iyiyim şimdi, enfeksiyon biraz düşmüş
Pazartesi tekrar kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?