- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.181
Okuyorum arada geliyorumda ama ocak ayında kitap bitiremedim. Savaş ve barış sayfa 640@The Black Pearl @AstoriaTUNA80 @Truman Show @__Dalida__ @melekeskisi
kızlar ocak ayı için bildirii yapmamışsınız ?? izinli miydiniz? listeden silinip tüm yıl listeye giremeyeceksiniz...
El işi mi öğren diyorlarSelam yeni buldum sayfanızı bilsem daha önce katılırdımbende sürekli kitap okurum. Ne yazık ki etrafımda böyle kitap okuyan kimse yok. Hatta benimle dalga geçenler bile oluyor kitap okuduğum için. Ne gerek var boş şeylerle uğraşıyorsun onu okuyacağina yok kuran oku yok el işi öğren. Çok iyi oldu sizi bulmam
Çok geçmiş olsun canimKanımda çok fazla enfeksiyon çıktı
Zatürreden şüphelendi doktor röntgen çekmek istedi
Çok ağladım çektirmedim
İğne tedavisi yapıyo o sebeple, bebeğime bir şey olacak stresi mahfetti beni
Ama daha iyiyim şimdi, enfeksiyon biraz düşmüş
Pazartesi tekrar kontrol
yaa sorma onu diyen bile olduEl işi mi öğren diyorlar
merhaba herkese. Arkadaşın güzel teklifi üzerine buraya gelmek istedim. Acaba yer var mı.kızlar bizim topiğe gelsenize https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kitap-severlerin-bulusma-noktasi.977934/
Sarah jio yüksek bana çok kişi muhakkak oku demişti ama bir eseri bile yok. Aşk ve sürükleyici olabilir ama bilemedim neden hangi eserinden alıp başlasam. Önerimiz varmidirIyi akşamlar.. Bende okuduğum kitapları yazmak istedim belki sizlere de fikir olur.
Suç ve Ceza- Dostoyevski
Milenaya mektuplar- Franz Kafka
Bir zamanlar beraber atmıştı bu kalpler- Anna Marchesini
Sessiz- Gizemli kimlik
Sahra- Merve Albayrak
Kayıp kız - April Henry
Aşkın gözyaşlarıHz.Mevlana-SinanYağmur
Aşkın gözyaşları Tebrizli Şems- " "
Aşkın gözyaşları Kimya Hatun- " "
Size bir sır vereceğim- Mustafa Kaya
Kıyısızlar- Kahraman Tazeoğlu
Bukre- Kahraman Tazeoğlu
Vesaire- Ömer Köroğlu
Vesaire 2 - Ömer Köroğlu
Bağdatın solmuş çiçekleri- Bruce Lyman
Kelebek Adasi- Sarah Jio
Yeşil deniz kabuğu- Sarah Jio
Mart Menekşeleri- Sarah Jio
Gündüz sefası- Sarah jio
Yağmur sonrasi- Sarah jio
Böğürtlen Kışı- Sarah Jio
Sherlock Holmes Akıl oyunlarının gölgesinde
Sherlock Holmes Suç detayda saklıdır
Sherlock Holmes Şüphe asla uyumaz
Sherlock Holmes Gerçekler kanıt ister
Sherlock Holmes Aklın şüphesi suçun gerçeğidir
Insan ne ile yaşar- Tolstoy
Bir genç kız yetişiyor- Nuray Sezer
S*ktir et- John Parkın
Daha bir sürü el kitabı okudum ama isimlerini yazma gereği bulmuyorum.
Şimdi de Ölmeden önce pişman olduğumuz 5 şey isimli kitabı okuyorum. Yazarı Bronnie Ware. 15. sayfadayım :)
Baya uzun oldu bilmiyorum sonuna kadar okuyan oldu mu :)
Sarah jio yüksek bana çok kişi muhakkak oku demişti ama bir eseri bile yok. Aşk ve sürükleyici olabilir ama bilemedim neden hangi eserinden alıp başlasam. Önerimiz varmidir
Evet çok değerli bir arkadaşım da yeşil deniz kabuğu ve agapi yi okumalisin demistiSarah jio benim okuduğum en iyi yazarlardan biri hatta hayran olduğum tek yazar bile sayılır. Beni bütün kitaplari etkiledi ama ben yeşil deniz kabuğunu bitirince çok ağladığımı hatırlıyorum. Onunla başlayabilirsin. Hepsi birbirnden farklı konu zaten.
Agapiyi henüz bende okuyamadım ama en yakın zamanda okurum inşalalh. Bak iki kişiden aynı kitap ismini duydun yeşil deniz kabuğuna bi şans ver benceEvet çok değerli bir arkadaşım da yeşil deniz kabuğu ve agapi yi okumalisin demisti
Sarah jio yüksek bana çok kişi muhakkak oku demişti ama bir eseri bile yok. Aşk ve sürükleyici olabilir ama bilemedim neden hangi eserinden alıp başlasam. Önerimiz varmidir
Hoşgeldiniz :) bu grupta benim okuma hızım epey arttı, size de faydası olacağını umuyorummerhaba herkese. Arkadaşın güzel teklifi üzerine buraya gelmek istedim. Acaba yer var mı.
Birde topic sahibesi asuminikal bana çok çok tanıdık geliyor yilllar yilllar öncesindeki yemek ve baya birşey konuştuğumuz bir topicmiz vardı acaba o kişi mi.
Kitapla alakası yok da ben bu aralar pek müsait olamıyorum. Okuyacak vakit bulamıyorum. Ama tamam başlıyorum bakalım ne zaman biterecegimNeden ki
Dan Brown çok akıcı yazıyor bence başla sen de
Noldu kuzu hayırdır
Nasılsın ?
Bu ikisini de bende okudum. İkisi de guzelEvet çok değerli bir arkadaşım da yeşil deniz kabuğu ve agapi yi okumalisin demisti
Kesinlikle ekledim listeme alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?