Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Mutlu haftasonları kızlar

Yanılsmalar Kenti bitti okuduğum 3. Ursula kitabıydı her okuduğum bir öncekinden daha iyi çıkıyor özellikle bu kitabını çok sevdim uzun uzun anlatmak istiyorum aslında ama denedim beceremedim.

Sabah Hüseyin Rahmi Gürpınar Cadı kitabına başladım ama sizi görünce Skosnob _meLinDa_ bende size katılayım Başlangıç okuyayım dedim

El işi mi öğren diyorlar

Çok geçmiş olsun canim

Iyi akşamlar.. Bende okuduğum kitapları yazmak istedim belki sizlere de fikir olur.
Suç ve Ceza- Dostoyevski
Milenaya mektuplar- Franz Kafka
Bir zamanlar beraber atmıştı bu kalpler- Anna Marchesini
Sessiz- Gizemli kimlik
Sahra- Merve Albayrak
Kayıp kız - April Henry
Aşkın gözyaşlarıHz.Mevlana-SinanYağmur
Aşkın gözyaşları Tebrizli Şems- " "
Aşkın gözyaşları Kimya Hatun- " "
Size bir sır vereceğim- Mustafa Kaya
Kıyısızlar- Kahraman Tazeoğlu
Bukre- Kahraman Tazeoğlu
Vesaire- Ömer Köroğlu
Vesaire 2 - Ömer Köroğlu
Bağdatın solmuş çiçekleri- Bruce Lyman
Kelebek Adasi- Sarah Jio
Yeşil deniz kabuğu- Sarah Jio
Mart Menekşeleri- Sarah Jio
Gündüz sefası- Sarah jio
Yağmur sonrasi- Sarah jio
Böğürtlen Kışı- Sarah Jio
Sherlock Holmes Akıl oyunlarının gölgesinde
Sherlock Holmes Suç detayda saklıdır
Sherlock Holmes Şüphe asla uyumaz
Sherlock Holmes Gerçekler kanıt ister
Sherlock Holmes Aklın şüphesi suçun gerçeğidir
Insan ne ile yaşar- Tolstoy
Bir genç kız yetişiyor- Nuray Sezer
S*ktir et- John Parkın
Daha bir sürü el kitabı okudum ama isimlerini yazma gereği bulmuyorum.
Şimdi de Ölmeden önce pişman olduğumuz 5 şey isimli kitabı okuyorum. Yazarı Bronnie Ware. 15. sayfadayım :)
Baya uzun oldu bilmiyorum sonuna kadar okuyan oldu mu :)

Sarah jio yüksek bana çok kişi muhakkak oku demişti ama bir eseri bile yok. Aşk ve sürükleyici olabilir ama bilemedim neden hangi eserinden alıp başlasam. Önerimiz varmidir

Sarah jio yüksek bana çok kişi muhakkak oku demişti ama bir eseri bile yok. Aşk ve sürükleyici olabilir ama bilemedim neden hangi eserinden alıp başlasam. Önerimiz varmidir

Sarah jio benim okuduğum en iyi yazarlardan biri hatta hayran olduğum tek yazar bile sayılır. Beni bütün kitaplari etkiledi ama ben yeşil deniz kabuğunu bitirince çok ağladığımı hatırlıyorum. Onunla başlayabilirsin. Hepsi birbirnden farklı konu zaten.

Evet çok değerli bir arkadaşım da yeşil deniz kabuğu ve agapi yi okumalisin demisti
Kesinlikle ekledim listeme alacagim

Evet çok değerli bir arkadaşım da yeşil deniz kabuğu ve agapi yi okumalisin demisti
Agapiyi henüz bende okuyamadım ama en yakın zamanda okurum inşalalh. Bak iki kişiden aynı kitap ismini duydun yeşil deniz kabuğuna bi şans ver bence

Hoşgeldiniz :) bu grupta benim okuma hızım epey arttı, size de faydası olacağını umuyorum

Neden ki
Dan Brown çok akıcı yazıyor bence başla sen de

Noldu kuzu hayırdır
Kitapla alakası yok da ben bu aralar pek müsait olamıyorum. Okuyacak vakit bulamıyorum. Ama tamam başlıyorum bakalım ne zaman biterecegim

_meLinDa_ geçmiş olsun canım. Korkma bebeğine bir şey olmicak inşaallah Allah onu korur. Annesi de zaten elinden geleni yapıyor. İçini ferah tut lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…