- 24 Ocak 2018
- 135
- 181
- 23
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.221
Neden ki daha yeni geldinizTeşekkür ederim. Size iyi okumalar ben tek başıma okumaya devam etsem daha iyi olacak sanırım. Iyi günler diliyorum
fındık kurdu bunu beğendi
Yorumunu merak ediyorum. Keyifli okumalarmerhabalar
veeee Anna Karenina bitti
yeni kitabimDonukPudra `nin güzel yorumu sonrasi, okuma karari aldigim serinin ilk kitabi:
Grinin Elli Tonu
Hedef olarak 60 belirledim. İnşallah geçerim.merhaba kızlar iyi hafta sonları ocak listesini nihayet yapabildim:) yaşasın haftasonları:)
Sanirim yorumumdan alindiniz. Yalniz ben size laf atma amacli yazmadim. Kalinkaselin arkadasin aksam yemegi ve kraker yorumu icin dedim abur cubur sozunu. Sizin kitap zevkinizi kucumsemek falan degil amacim dedigim gibi sadece o yorum uzerine espri yaptim. Yine de kirildiysaniz ozur dilerim.Teşekkür ederim. Size iyi okumalar ben tek başıma okumaya devam etsem daha iyi olacak sanırım. Iyi günler diliyorum
Hormonlar tavan benim asıl sen kusura bakmaSanirim yorumumdan alindiniz. Yalniz ben size laf atma amacli yazmadim. Kalinkaselin arkadasin aksam yemegi ve kraker yorumu icin dedim abur cubur sozunu. Sizin kitap zevkinizi kucumsemek falan degil amacim dedigim gibi sadece o yorum uzerine espri yaptim. Yine de kirildiysaniz ozur dilerim.
Ne yapıyorsun ,nasılsın ?
Kolun iyice iyileşmiştir umarım.
Sevgiler
her birimizin tür zevki çok farklı. ben meselâ kendi adıma en azından, başkalarının elini bile uzatmayabileceği aşk romanları, fantastikleri ya da best-seller ları okuyorum. sen de istediğini oku ve istersen kal topikteHormonlar tavan benim asıl sen kusura bakma
Yok ne kusuru. Hamilelikte cok normal insan biraz alingan oluyor, keske ben yorumumu biraz daha ayrintili yazsaymisim yanlis anlamaya mahal olmazdi:))Hormonlar tavan benim asıl sen kusura bakma
Aslinda bu da hepimiz icin bir avantaj sayilir:) arada farkli turden kitaplar okumak istiyor insan. Fazla okumadigi bir turse ne okuyayim diye kararsiz kalabiliyor. Benim de korku, gerilim,polisiye en sevdigim tarz. Ama hep ayni tur okumak da olmuyor. Burada arkadaslarin onerdikleri kitaplari not aliyorum farkli tarz bir kitap okumak istedigimde buyuk kolaylik oluyor.her birimizin tür zevki çok farklı. ben meselâ kendi adıma en azından, başkalarının elini bile uzatmayabileceği aşk romanları, fantastikleri ya da best-seller ları okuyorum. sen de istediğini oku ve istersen kal topikte
Aslinda bu da hepimiz icin bir avantaj sayilir:) arada farkli turden kitaplar okumak istiyor insan. Fazla okumadigi bir turse ne okuyayim diye kararsiz kalabiliyor. Benim de korku, gerilim,polisiye en sevdigim tarz. Ama hep ayni tur okumak da olmuyor. Burada arkadaslarin onerdikleri kitaplari not aliyorum farkli tarz bir kitap okumak istedigimde buyuk kolaylik oluyor.
Melinda hastaydı doktor zaturre teşhisi koydu ve film çekişmesini istedi bir kaç gün sıkıntılı geçti şükür şu anda daha iyi :) bebegimiz de iyi_meLinDa_ ne oldu, herkes geçmiş olsun diyor. Kaçırdım sanırım, kötü bir şey yok ya.
Şu ara Yangında Kaybettiklerimiz adında zannımca Arjantinli bir yazarın öykü kitabını okuyorum. İçerisinde 12 öykü var. Fena değil, öyküler biraz gerilim filmi gibi.
İnstagram da Ebru Aykaç tavsiye etmişti.
Son 40 sayfam kaldı. Bu akşam bitmeyebilir.
Yarın da Ayşe Kulin Kanadı Kırık Kuşlar kitabına başlamayı düşünüyorum. Yıllardır okumamıştım Ayşe Kulin i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?