- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.241
Nasılsın ?
Masaallah bitmiş gelmek üzere bebiş
Ayy geldi geliyor bebiş
Melinda hastaydı doktor zaturre teşhisi koydu ve film çekişmesini istedi bir kaç gün sıkıntılı geçti şükür şu anda daha iyi :) bebegimiz de iyi
silmarillion a başladım az önce 62 deyim. Korkuyorum bitiremezsem diye ama sevebilirmişim gibi de geliyor :|
Merhabalar.
Eğer seriyü okuduysan Silmarillion pek çok taşın yerine oturmasını sağlıyor ve şiir gibi çok güzel bir üslubu var. Zevkle okumuştum
Teşekkür ederimYorumunu merak ediyorum. Keyifli okumalar
hayirli dogumlarin olsunIyiyim cok tesekkur ederim sen nasilsin canim :)
Evet az kaldi bekliyoruz bakalim
Geliyor bakalim loliscim, dua isteyebilirim. Onun hazirliklariyla stresiyle ugrasiyoruz. Kafami toparlayip da elime kitap alip icine dalamiyorum malesef. Sizleri de burayi da cok ozledim.
koca dunyada tek ben yanıldım sanirim. Hobiti okudum. Biraz sevdim. Sonra yuzuklerin efendisine basladim. Ilerleyemedim. 3-4 sefer bu sekilde oldu. 1 sene elimde surundu gene de bitiremedim sevemedim. ilk bitiremedigim kitapti kendisi. Sonradan digerlerinin yolunu acti tabikihobbit ve yüzüklerin efendisini silmariiondan sonra okuyacağım. Sıralaması böyle olunca daha net oluyormuş, eşim öyle söyledi
Yüzüklerin efendisi ile ilgili herhangi bir fikir sahibi değilim. Filmlerini de izlemedim. O yüzden korkarak başladım ama bütün dünya yanılmıyordurbence seveceğim.
Sağol canım, ben de iyiyim çok şükür.kolum iyi şükür hunharca voleybol oynuyorumsen nasılsın ne yapıyosun miniklerin nasıl
Az önce de yazmıştım, yineliyorum. Fantastik filmi kitabına tercih edenlerdenim. Ne bileyim konu ve karakterler gerçekdışı olunca görsellik benim için önplana geçiyorIyi geceler kizlar. Bugun bir sey okumadim. Topigi okudum sadece :)
hayirli dogumlarin olsun
koca dunyada tek ben yanıldım sanirim. Hobiti okudum. Biraz sevdim. Sonra yuzuklerin efendisine basladim. Ilerleyemedim. 3-4 sefer bu sekilde oldu. 1 sene elimde surundu gene de bitiremedim sevemedim. ilk bitiremedigim kitapti kendisi. Sonradan digerlerinin yolunu acti tabiki
evet listeme ekledim ayın 15 i olsa da alsamAgapiyi henüz bende okuyamadım ama en yakın zamanda okurum inşalalh. Bak iki kişiden aynı kitap ismini duydun yeşil deniz kabuğuna bi şans ver bence
tesekkkurler alacağım bunhaftaCanım Sarah Jio'nun Böğürtlen Kışı adlı kitabını oku çok güzel
hoşbuldum tesekkteşek umarım daha çok okurumHoşgeldiniz :) bu grupta benim okuma hızım epey arttı, size de faydası olacağını umuyorum
iyice merak etttimBu ikisini de bende okudum. İkisi de guzel
aaaaa süper bende eskilerden kim kaldı kk da diyorum. Asu ya da selamlar.Merhaba evet o kişi bende buradayım:) @Papatya da burada:) hosgeldin
tahmin ettiğim gibi çok beklentim olmadan hız almak adına alıp okuyacagimSarah jio bende okuyorum arada kafa dağıtmak güzel oluyor çok isim olduğunda yada dikkat veremediğini zamanlarda güzel gidiyor aması şu gerçekten dolu dolu kitaplar okuyup edebiyatın lezzetini alınca Sarah jio çok güzel bir akşam yemeğinin yanında kraker gibi kalıyor... Kotu değil kendi tarzında hatta yeni okumaya baslayanlat icin okuma aliskanligi kazandirmada birebir , edebi olarak bakılırsa birşey vermiyor malesef
hosbuldumBelki de abur cuburu seviyorsunuzdur:)) hosgeldiniz bu arada. Butun yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. Sayimiz ar tiyor yavas yavas:)
fi ci pi den sonra almak istediğim ama yeter artık çok mustehcen şeyler olur oldun dedikleri için almadığını eserler. Ama donukpudra yi tanıyorum bir ara mesnevi okuyorduk o önermiş ise tekrar listeme alıyorum grinin serisini.... Ayrıca kızlar melinda ya bende geçmiş olsun dileklerimi iletiyor um. Yaklaşık on yıl önce bende zatürre olmustum zor ama erken atlatır insalllah. Arkadaş da öğretmen falan mı acaba. Soğuk yerden yoğun çalışmaktan vallla dikkkat et sevgilimerhabalar
veeee Anna Karenina bitti
yeni kitabim @DonukPudra `nin güzel yorumu sonrasi, okuma karari aldigim serinin ilk kitabi:
Grinin Elli Tonu
Arkadaşımız hukukçu . Melindanin avukatı da benim bugünlük:)))evet listeme ekledim ayın 15 i olsa da alsam
tesekkkurler alacağım bunhafta
hoşbuldum tesekkteşek umarım daha çok okurum
iyice merak etttim
aaaaa süper bende eskilerden kim kaldı kk da diyorum. Asu ya da selamlar.
tahmin ettiğim gibi çok beklentim olmadan hız almak adına alıp okuyacagim
hosbuldum
fi ci pi den sonra almak istediğim ama yeter artık çok mustehcen şeyler olur oldun dedikleri için almadığını eserler. Ama donukpudra yi tanıyorum bir ara mesnevi okuyorduk o önermiş ise tekrar listeme alıyorum grinin serisini.... Ayrıca kızlar melinda ya bende geçmiş olsun dileklerimi iletiyor um. Yaklaşık on yıl önce bende zatürre olmustum zor ama erken atlatır insalllah. Arkadaş da öğretmen falan mı acaba. Soğuk yerden yoğun çalışmaktan vallla dikkkat et sevgili_meLinDa_
Olsun geçmiş olaArkadaşımız hukukçu . Melindanin avukatı da benim bugünlük:)))
Sağol canım, ben de iyiyim çok şükür.
Minikler koca kız oldu artık. Bizim karne tatilimiz bugün bitti. Bir haftaydı zaten. Yarın okulun ilk günü . Bu nedenle biraz koşturmaca var.
Bu arada okuduğun kitapları beğenerek takip ediyorum. Bazen isimleri çok ilgimi çekiyor, internetten konusuna gözatıyorum. Genelde fantastik okuyorsun , bir de gençlik romanları. Ben fantastik film izlemeyi daha çok seviyorum.
Ha bu arada ; seni ve buradaki baykuşları da seviyorum fındığım
cok sevindim. Tolkien e burun kivirdigim icin topa tututldugum zamanlar az degil hani
cok ama cok mustehcen. Okumadig halde biliyorum. Ama olsun. Insan her seyi okumali bence. Onun yeri ayri otekinin yeri ayri.evet listeme ekledim ayın 15 i olsa da alsam
tesekkkurler alacağım bunhafta
hoşbuldum tesekkteşek umarım daha çok okurum
iyice merak etttim
aaaaa süper bende eskilerden kim kaldı kk da diyorum. Asu ya da selamlar.
tahmin ettiğim gibi çok beklentim olmadan hız almak adına alıp okuyacagim
hosbuldum
fi ci pi den sonra almak istediğim ama yeter artık çok mustehcen şeyler olur oldun dedikleri için almadığını eserler. Ama donukpudra yi tanıyorum bir ara mesnevi okuyorduk o önermiş ise tekrar listeme alıyorum grinin serisini.... Ayrıca kızlar melinda ya bende geçmiş olsun dileklerimi iletiyor um. Yaklaşık on yıl önce bende zatürre olmustum zor ama erken atlatır insalllah. Arkadaş da öğretmen falan mı acaba. Soğuk yerden yoğun çalışmaktan vallla dikkkat et sevgili_meLinDa_
Yapma yaaacok sevindim. Tolkien e burun kivirdigim icin topa tututldugum zamanlar az degil hani
cok ama cok mustehcen. Okumadig halde biliyorum. Ama olsun. Insan her seyi okumali bence. Onun yeri ayri otekinin yeri ayri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?