Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Cengiz aytmatov cemile bitti. Bu kitapta iki hikaye vardi biri cemile, diger hikaye ogretmen duyşen. Cemile hikayesi fena degildi ama ogretmen duyşen cok etkiledi beni, okurken gozyaslarimi tutamadim keske herkes duyşen kadar cesur olsa. Degistirebilecegi seyler icin aman bana ne, bana dokunmayan yilan bin yasasinci olmasa. Cengiz aytmatovun bu eseri ilk ogretmen olarak da basilmis. Kesinlikle tavsiye edilebilecek bir kitap.

Nasılsın ?
Masaallah bitmiş gelmek üzere bebiş

Iyiyim cok tesekkur ederim sen nasilsin canim :)

Evet az kaldi bekliyoruz bakalim

Ayy geldi geliyor bebiş

Geliyor bakalim loliscim, dua isteyebilirim . Onun hazirliklariyla stresiyle ugrasiyoruz. Kafami toparlayip da elime kitap alip icine dalamiyorum malesef. Sizleri de burayi da cok ozledim.

Melinda hastaydı doktor zaturre teşhisi koydu ve film çekişmesini istedi bir kaç gün sıkıntılı geçti şükür şu anda daha iyi :) bebegimiz de iyi

Aaa öyle mi? İyi bari şimdi iyi olmalarına sevindim.
Geçmiş olsun _meLinDa_

Yangında Kaybettiklerimiz bitti.
Yeni kitabım
Ayşe Kulin
Kanadı Kırık Kuşlar

silmarillion a başladım az önce 62 deyim. Korkuyorum bitiremezsem diye ama sevebilirmişim gibi de geliyor :|

Merhabalar.
Eğer seriyü okuduysan Silmarillion pek çok taşın yerine oturmasını sağlıyor ve şiir gibi çok güzel bir üslubu var. Zevkle okumuştum

Merhabalar.
Eğer seriyü okuduysan Silmarillion pek çok taşın yerine oturmasını sağlıyor ve şiir gibi çok güzel bir üslubu var. Zevkle okumuştum

hobbit ve yüzüklerin efendisini silmariiondan sonra okuyacağım. Sıralaması böyle olunca daha net oluyormuş, eşim öyle söyledi

Yüzüklerin efendisi ile ilgili herhangi bir fikir sahibi değilim. Filmlerini de izlemedim. O yüzden korkarak başladım ama bütün dünya yanılmıyordur bence seveceğim.

Iyi geceler kizlar. Bugun bir sey okumadim. Topigi okudum sadece :)

hayirli dogumlarin olsun

koca dunyada tek ben yanıldım sanirim. Hobiti okudum. Biraz sevdim. Sonra yuzuklerin efendisine basladim. Ilerleyemedim. 3-4 sefer bu sekilde oldu. 1 sene elimde surundu gene de bitiremedim sevemedim. ilk bitiremedigim kitapti kendisi. Sonradan digerlerinin yolunu acti tabiki

kolum iyi şükür hunharca voleybol oynuyorum sen nasılsın ne yapıyosun miniklerin nasıl
Sağol canım, ben de iyiyim çok şükür.
Minikler koca kız oldu artık. Bizim karne tatilimiz bugün bitti. Bir haftaydı zaten. Yarın okulun ilk günü . Bu nedenle biraz koşturmaca var.
Bu arada okuduğun kitapları beğenerek takip ediyorum. Bazen isimleri çok ilgimi çekiyor, internetten konusuna gözatıyorum. Genelde fantastik okuyorsun , bir de gençlik romanları. Ben fantastik film izlemeyi daha çok seviyorum.
Ha bu arada ; seni ve buradaki baykuşları da seviyorum fındığım

Az önce de yazmıştım, yineliyorum. Fantastik filmi kitabına tercih edenlerdenim. Ne bileyim konu ve karakterler gerçekdışı olunca görsellik benim için önplana geçiyor

Agapiyi henüz bende okuyamadım ama en yakın zamanda okurum inşalalh. Bak iki kişiden aynı kitap ismini duydun yeşil deniz kabuğuna bi şans ver bence
evet listeme ekledim ayın 15 i olsa da alsam

Canım Sarah Jio'nun Böğürtlen Kışı adlı kitabını oku çok güzel
tesekkkurler alacağım bunhafta

Hoşgeldiniz :) bu grupta benim okuma hızım epey arttı, size de faydası olacağını umuyorum
hoşbuldum tesekkteşek umarım daha çok okurum

Bu ikisini de bende okudum. İkisi de guzel
iyice merak etttim

Merhaba evet o kişi bende buradayım:) @Papatya da burada:) hosgeldin
aaaaa süper bende eskilerden kim kaldı kk da diyorum. Asu ya da selamlar.

tahmin ettiğim gibi çok beklentim olmadan hız almak adına alıp okuyacagim

Belki de abur cuburu seviyorsunuzdur:)) hosgeldiniz bu arada. Butun yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. Sayimiz ar tiyor yavas yavas:)
hosbuldum

merhabalar
veeee Anna Karenina bitti

yeni kitabim @DonukPudra `nin güzel yorumu sonrasi, okuma karari aldigim serinin ilk kitabi:

Grinin Elli Tonu
fi ci pi den sonra almak istediğim ama yeter artık çok mustehcen şeyler olur oldun dedikleri için almadığını eserler. Ama donukpudra yi tanıyorum bir ara mesnevi okuyorduk o önermiş ise tekrar listeme alıyorum grinin serisini.... Ayrıca kızlar melinda ya bende geçmiş olsun dileklerimi iletiyor um. Yaklaşık on yıl önce bende zatürre olmustum zor ama erken atlatır insalllah. Arkadaş da öğretmen falan mı acaba. Soğuk yerden yoğun çalışmaktan vallla dikkkat et sevgili _meLinDa_

Arkadaşımız hukukçu . Melindanin avukatı da benim bugünlük:)))

oyy kuzularına başarılar diliyorum. hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

ben genelde o tür okuyorum evet. sıkılmıyorum da okurken öyle akıp gidiyor

chentiq yalnız değilsin yani
cok sevindim. Tolkien e burun kivirdigim icin topa tututldugum zamanlar az degil hani

cok ama cok mustehcen. Okumadig halde biliyorum. Ama olsun. Insan her seyi okumali bence. Onun yeri ayri otekinin yeri ayri.

cok sevindim. Tolkien e burun kivirdigim icin topa tututldugum zamanlar az degil hani

cok ama cok mustehcen. Okumadig halde biliyorum. Ama olsun. Insan her seyi okumali bence. Onun yeri ayri otekinin yeri ayri.
Yapma yaaa
Biraz müstehcen olduğunu biliyordum ama şimdi sen böyle yazınca biraz tereddütte kaldım. Sen ne diyorsun peki, senin yorumun nedir? Müstehcenlik dışında yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…