- 4 Haziran 2014
- 402
- 347
- 103
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.381
Yorum yapmak istemiyorum uzatmamak için.
Ama istemeyen olursa anasayfadan 2017 hedeflerini kaldırabilirim..
2016 yılında kim hedefini tutturmuş, kim tutturmamış diye hiç bakmadık. Buda zaten skor tutmadığımızın göstergesi.. Herkes kendinden ve kendi hedefinden mesulÖzgeyi yakından tanıdığım için onun hedefini gerçekleştirdiğini biliyorum. Başka kim tutturdu bilmiyorum
Yorum yapmak istemiyorum uzatmamak için.
Ama istemeyen olursa anasayfadan 2017 hedeflerini kaldırabilirim..
2016 yılında kim hedefini tutturmuş, kim tutturmamış diye hiç bakmadık. Buda zaten skor tutmadığımızın göstergesi.. Herkes kendinden ve kendi hedefinden mesulÖzgeyi yakından tanıdığım için onun hedefini gerçekleştirdiğini biliyorum. Başka kim tutturdu bilmiyorum
Herkes fikrini belirtmekte özgür. Sizde bunu yaptınızYanlış yazmadım ama yine de birini kırdıysam özür dilerim. Kusura bakmayın kızlar. Ben kendi kendime kalın kitap değil ince kitaba yöneldiğim düşüncesiyle yazdım.
Tanışmak evet güzel ama tanımadığımız insanlara da iyi zan ile yaklaşalım. Ben söyleyim burada bulunup kitap okumaktan, yeni kitap önerileri almaktan son derece memnunum. Memnun değilsem çıkıp giderim. Bu yüzden ortada ciddi ve kötü niyetle yazılmış bir şey yok. Saygılar
Anasayfada belirdiğiniz hedefiniz sizi rahatsız ediyorsa sizinkini kaldırabilirim demek. Benim açımdam herhangi bir sorunu yok.Yeni gördüm de bu ne oluyor? İstemeyen olursa hedefini kaldırabilirim ne demek?
tatlım sen bugün biraz alıngansın sankiYeni gördüm de bu ne oluyor? İstemeyen olursa hedefini kaldırabilirim ne demek?
Hayırrr bir sıkıntısı yok ki onunn :) kalabilir bence. Maaşallah oraya adları yazılanlarada :)Anasayfa birincilerini yazarken,
x kişi ------ şu kadar kitap okumuş diye belirtmesem daha güzel olurmuş mesela. Bunu şuan düşündüm. Bunun gibi şeyler varsa fikir söyleyebilirsiniz baykuşlar
Ben yazılmasından memnundum durumun. Hatta kaldırmanı da istemiyorum.Anasayfa birincilerini yazarken,
x kişi ------ şu kadar kitap okumuş diye belirtmesem daha güzel olurmuş mesela. Bunu şuan düşündüm. Bunun gibi şeyler varsa fikir söyleyebilirsiniz baykuşlar
Anasayfada belirdiğiniz hedefiniz sizi rahatsız ediyorsa sizinkini kaldırabilirim demek. Benim açımdam herhangi bir sorunu yok.
tatlım sen bugün biraz alıngansın sanki
Hepsi yazı yüzünden :))))Açıkçası moralim bozuldu
Açıkçası moralim bozuldu
Kalbini kırmak için yazmamıştım.Sanırım benim yorumum kırdı seni. Ama "ben" dedim hep orda.Ben kibarca istemiyorsan git gibi algılamıştım söylediğinizi. Kusura bakmayınbazı cevaplara moralim bozuldu. Kalp kırışmaya gerek yok diye düşünüyorum
canım hiç bozma moralini.. inan yazı dilinden kaynaklı yoksa burda kimse kötü niyetli değil.. senelerdir buradayım ve bunu daha iyi anlıyorum.. hatta bazen sorarım ciddi misin yani ciddiye mi alayım yoksa gülüp geçmeli miyim diye..Açıkçası moralim bozuldu
bende ablamın eski nişanlısı sayesinde şahit olmuştum. süt çiftlikleri vardı bir sürü inek olur da doğum olmaz mıKızlar bugün çok güzel birşeye şahit oldum :))
Merkez köylerden birine kontrole gittim, ahırda bir iki makine kontrol ederken revirde veteriner ineğin doğumuna girmişti
Tesadüfen orada olmam müthiş birşeydi, doğuma şahit oldummm, aman allahımmm
Öyle güzel anlardı ki :) yavrunun bacakları titriyordu ayağa kalkamadı hemen,
siyah ve beyaz pembe burunlu dünya güzeli birşey, ayağa kalkar kalkmaz hemen emzirdi annesi
gerçek bir mucizeyi gördü gözlerim
Değil mi :))) mucize, Allah ne büyük :)))bende ablamın eski nişanlısı sayesinde şahit olmuştum. süt çiftlikleri vardı bir sürü inek olur da doğum olmaz mıbende o zamanlarda üniversiteye gidiyordum mesleğimde sütçülük olunca baktım bağırıyor gel ineği doğutturacağız diye yavru ters geliyordu baktım kolları sıvadı yardım etti ben tabi şok ama harika bir andı. doğumu bebeğini temizlemesi yavrunun kalkma çabası görülmeye değerdi
Kalbini kırmak için yazmamıştım.Sanırım benim yorumum kırdı seni. Ama "ben" dedim hep orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?