Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yeni gördüm de bu ne oluyor? İstemeyen olursa hedefini kaldırabilirim ne demek?

Herkes fikrini belirtmekte özgür. Sizde bunu yaptınız

Ve bütün üyeler için , şunu unutmamız gerekiyor. Birşeyler hakkında fikrimizi söylerken, birilerini hedef almamak, kendi düşüncemizde olmayan birini kırmamak gerekiyor.. Bu yüzden herkesin herkese saygı duyması gerekiyor. Biz kendimize kitap okur diyorsak bunu en iyi bizim bilmemiz gerekiyor değil mi? Birileri sayfa sayısını tutar, birileri kitap sayısını, birileri dünya klasiklerini bla bla.. Herkes istediğini yapmakta özgür.

Anasayfa birincilerini yazarken,

x kişi ------ şu kadar kitap okumuş diye belirtmesem daha güzel olurmuş mesela. Bunu şuan düşündüm. Bunun gibi şeyler varsa fikir söyleyebilirsiniz baykuşlar

x kişi ------ şu kadar kitap okumuş diye belirtmesem daha güzel olurmuş mesela. Bunu şuan düşündüm. Bunun gibi şeyler varsa fikir söyleyebilirsiniz baykuşlar
Hayırrr bir sıkıntısı yok ki onunn :) kalabilir bence. Maaşallah oraya adları yazılanlarada :)
orada olamamak mesela benim zoruma gitmez, bence burda kimsenin zoruna gitmez,
Lütfen düzenini bozma :) hem o şablon için de emek verdin

Ben yazılmasından memnundum durumun. Hatta kaldırmanı da istemiyorum.

Kızlar bugün çok güzel birşeye şahit oldum :))
Merkez köylerden birine kontrole gittim, ahırda bir iki makine kontrol ederken revirde veteriner ineğin doğumuna girmişti
Tesadüfen orada olmam müthiş birşeydi, doğuma şahit oldummm, aman allahımmm
Öyle güzel anlardı ki :) yavrunun bacakları titriyordu ayağa kalkamadı hemen,
siyah ve beyaz pembe burunlu dünya güzeli birşey, ayağa kalkar kalkmaz hemen emzirdi annesi

gerçek bir mucizeyi gördü gözlerim

bende ablamın eski nişanlısı sayesinde şahit olmuştum. süt çiftlikleri vardı bir sürü inek olur da doğum olmaz mı bende o zamanlarda üniversiteye gidiyordum mesleğimde sütçülük olunca baktım bağırıyor gel ineği doğutturacağız diye yavru ters geliyordu baktım kolları sıvadı yardım etti ben tabi şok ama harika bir andı. doğumu bebeğini temizlemesi yavrunun kalkma çabası görülmeye değerdi

Değil mi :))) mucize, Allah ne büyük :)))
Bunları görmemizin de vardır elbet bir sebebi, mesela ben bugün hayata karşı daha ılımlıyım, daha olumluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…