- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.941
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.361
Evet tatlımöserinin 2 kitabını da okudum.
Tamam kızlar ben sadece fikrimi söylemek istedim. Bir de yanlış anlaşılmayayım tekrar belirtmek istiyorum, ben de sizinle rekabet olduğundan değil, sadece kendi hedefime ulaşma konusunda kalın kitaplar gözümü korkutmaya başladığından böyle bir öneri sundum. Yoksa işin ucunda bir resmiyet ceza ödül vs yok neden rekabet edeyim. Yanlış anlamayın
kızlar biz burda birbirimizle yarışmıyoruz ki, o ince kitap okuyup hedefini geçiyor vs diye kimsenin kimseyi eleştirdiğini düşünmüyorum açıkçası
kim nasıl isterse öyle okusun
çok da yarışa döndürmeye gerek yok bence
ben sayfa sayısı hiç saymadım hayatımda, sayamam da sanırım
ince, kalın karışık okur giderim
Okumak var okumak var..
Ben buraya daimi okuma aşkımın devam etmesi için katıldım.
Sayfa saymak benim için akıl işi değil.
Ben zaten hedefimi KENDİME göre koydum. Burada sizlerle yarışma için değil. Neticede neleri okuduğum ve kaç tane okuduğum beni donanımlı hale getirecek.
En üst limitim 2017 için 50 .. bebeğim ve maruzatlarım neticesinde şekillendirdim.
Okunan kitaplar nitelik açısından beni tatmin etmeli...
Aylık birinci olma durumu evet keyifli ama 30 kitap okuyup yarısı "CİN ALİ" tarzı olacaksa okur olarak o kişinin kendini ciddi anlamda sorgulaması gerekir.
kızlar şu kitap sayısı hedefleyelim mi konusunda fikrimi belirteyim.
Burda bulunma amacımızın skor tutmak olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta herkes kendine okuyor, burda birinci olana da kimse madalya vermiyor.Burda paylaşmak için bulunuyoruz, topiğimize böyle zarar verecek hesaplara gerek yok diyorum.
Not: Kalın kitap okumaya bayılan kitapsever.
Ben de zaten kimseyle ciddi ciddi yarış halinde olmadığımı birkaç kez söyledim. Neden bu kadar polemiğe açık bir cevap veriyorsunuz ki? Bir şey sordum sadece. Bu kadar sert bir şekilde akıl işi değil falan diyerek cevap vermeniz hoş değil. Ben ne bir eleştiri yaptım ne de kırıcı bir şey söyledim. Üzüldüm açıkçası yazdıklarınıza.
şimdik biz yıllık kitap hedeflerimizi belirliyoruz ya. ona ulaşmak istiyoruz incecik kitaplarla dolduruyoruz falan. şimdi ben mesela suç ve ceza'yı okudum, iki haftadan fazla süremi ayırdım, nerdeyse 700 sayfa, sonuç: 1 kitap. bu yüzden kalın kitap okumaya korkar oldum, hani burda gaza geliyoruz falan ya o açıdan. yoksa haset fesat durumlarından değil yani.
benim önerim yıllık hedeflerimizi sayfa şeklinde belirlesek. mesela ben ayda ortalama 1500 sayfa okuyorsam yıllık 18000 sayfa hedef koyarım. günde 100 sayfa okuyan biri 36500 sayfa hedef koyar. nasılsa kitapların puntoları ortalama aynı büyüklükte. daha gaza getirici olur kalın ince istediğimiz kitabı okuruz he? ne dersiniz?
Yorum yapmak istemiyorum uzatmamak için.
Ama istemeyen olursa anasayfadan 2017 hedeflerini kaldırabilirim..
2016 yılında kim hedefini tutturmuş, kim tutturmamış diye hiç bakmadık. Buda zaten skor tutmadığımızın göstergesi.. Herkes kendinden ve kendi hedefinden mesulÖzgeyi yakından tanıdığım için onun hedefini gerçekleştirdiğini biliyorum. Başka kim tutturdu bilmiyorum
yukarıda işaretlediğim cümlen biraz yanlış canım, onun dışında tabi ki fikirlerimizi belirtmekte özgürüz
o cümlen ile birçok kişiyi töhmet altında bırakmış gibi oldun
kaldı ki incecik kitaplar dediğin kitapların da kimileri o kadar dolu dolu oluyor ki 15041545 sayfalık kitap okusan bile yerini tutamıyor
senin o dediğin, okumuş olmak için okuyanlar için mantıklı ama buradaki kızları senelerdir tanıyorum hepsi iyi okurlar, yeri gelir çerez kitap okuyup kafalarını dağıtırlar yeri gelir budala ile budala olurlar
zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacağımızı umuyorum
Beni de az çok tanıdığın için TUTTURAMADIĞIMI biliyor olmalısınYorum yapmak istemiyorum uzatmamak için.
Ama istemeyen olursa anasayfadan 2017 hedeflerini kaldırabilirim..
2016 yılında kim hedefini tutturmuş, kim tutturmamış diye hiç bakmadık. Buda zaten skor tutmadığımızın göstergesi.. Herkes kendinden ve kendi hedefinden mesulÖzgeyi yakından tanıdığım için onun hedefini gerçekleştirdiğini biliyorum. Başka kim tutturdu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?