- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.421
Başgan olmak kolay mı?
İlk sayfada kurallarımız yazıyor hoşgeldinarkadaşlar bildirim yapmak yeterli mi topiğe katılmak için?
Bir başgan kolay yetişmiyo haklısınBaşgan olmak kolay mı?
Öncü olman şart. Ben uyumadan önce okuyup bitircem
Valla masallah diyorum baska diyecek birsey yok. Ne guzel ornek oluyosun cocuklara. Ben de insallah bu konuda ornek bi anne olabilirim.Teşekkür ederim evet 7. Ve 6. Sınıfa giden ergen kızım ve oğlum ,3.sinifa giden hala evin küçük oğlu ,birde 10 çocuğa bedel cadımi cadı 14aylik kızım var.
Anne olmadan önce çok okurdum ama sonra erteleyip durdum baktım bende bebe bitmeyecek en iyisi tekrar alışkanlık edinmeye başlamak dedim :)
Ayy harika
Ne güzel bir şey olmuş senin için.
Çok güzel bir kitap dimi? Bebeğin ailesinin öldürülmesine ve yaşlı kadının bebeği emzirmesine ağladın mı sen de? Ben ağladım
kitabın sonunu söylemeniz çok iyi olmuşOna agladım.
en son Abutalip'in vagonda ailesini görmesine ağladım...
duygu aktarımını iliklerime dek hissettim resmen. Anne olunca "aile" kavramı daha farklı oldu bende...
arada bir sohbete katılıp kitap bitince de bildirim topiğine yazdın mı tamamdırarkadaşlar bildirim yapmak yeterli mi topiğe katılmak için?
en en en sevdiğim kitabı Toprak Ana diyeceğim Cemile'nin hatrı kalacakSonunda bugun elime kitap alabildim. Cengizhan'a küsen bulut bitti. Sömestr tatilinde de pek okuyamayacagim sanirim. Sehir disindan misafirlerim gelecek.
Bir sonraki kitabim Toprak Ana. Başlayabilirim inşallah ona da
4 çocuk muuuu:))))Teşekkür ederim evet 7. Ve 6. Sınıfa giden ergen kızım ve oğlum ,3.sinifa giden hala evin küçük oğlu ,birde 10 çocuğa bedel cadımi cadı 14aylik kızım var.
Anne olmadan önce çok okurdum ama sonra erteleyip durdum baktım bende bebe bitmeyecek en iyisi tekrar alışkanlık edinmeye başlamak dedim :)
yok ben okudum zaten
Kaşıntın mı var burnunda yani gıcık mı, boğazın da kaşınıyor mu peki sürekli temizleme ihtiyacı mı duyuyorsun öğürerek. Antihistaminik birşeyler mi alsan acaba.Burnumun içine biri gelmiş oturmuş. Ha bire gıdıklayıp duruyor
Tüm dünya benim budalayı bitirmemem için seferber olmuş sanki. Hasta da olsam okuyacam işte....
@mambur maşallah
Boğazımda birşey Yok. Burnum kaşınıyor. Hapşırıyorum.Kaşıntın mı var burnunda yani gıcık mı, boğazın da kaşınıyor mu peki sürekli temizleme ihtiyacı mı duyuyorsun öğürerek. Antihistaminik birşeyler mi alsan acaba.
İlk sayfada kurallarımız yazıyor hoşgeldin
kitabın sonunu söylemeniz çok iyi olmuş
arada bir sohbete katılıp kitap bitince de bildirim topiğine yazdın mı tamamdır
Hoşgeldin
Vampir akademisini bi 5-6 yıl önce okuyup aşık olmuştum ya. Dimitri karakterine:) keyifli okumlaryeni yıl hedefimi yazmakla başlayayım o zaman
50 kitap okumak istiyorum bu ay şimdilik 3. bitti
vampir akademisi serisinin ilk kitabına başladım.
en son wulf dorn - fobi bitti gizem seven şaşırmak isteyenlere tavsiye ederim
Vampir akademisini bi 5-6 yıl önce okuyup aşık olmuştum ya. Dimitri karakterine:) keyifli okumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?