Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ne ilginç hergün ayrı bir tesadüf yaşıyorsun nerdeyse.
Her konuda da yaşanmışlığın bilgin var..
MaaşAllah mı diyelim

Değil mi :))) mucize, Allah ne büyük :)))
Bunları görmemizin de vardır elbet bir sebebi, mesela ben bugün hayata karşı daha ılımlıyım, daha olumluyum :)

aynen canım doğumda da ölümde de Allah'ın ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anlıyoruz. ben her ikisine de şahit oldum ve her ikisini de görmem gerekiyormuş... biri sonsuz şükür etmem gerektiğine diğerinde de ne kadar aciz olduğumu anlamama neden oldu...

Ne ilginç hergün ayrı bir tesadüf yaşıyorsun nerdeyse.
Her konuda da yaşanmışlığın bilgin var..
MaaşAllah mı diyelim
Burası zor bir memleket :) kışın en çetin geçen bölgesi
Görevim arazi, muhatabımda köylü kesimi daha nelerle karsilastigimi anlatsam ah inanmakta güçlük cekersiniz :) ekşınsız günüm neredeyse yok. :))))
(laf aramizda yazmayacaktim ama konuyu dagitmanin iyi bir fırsatıydı:)) )
Allah saglik versin ne diyeyim, bak profilimde iki günlük bir buzağının fotosu var. Bu yazın yavrusu şimdi onun da yavrusu var :)

Ayy harika
Ne güzel bir şey olmuş senin için.

Cengiz Han'a Küsen Bulut bitti.
işlerim sakindi bu anlamda verimli bir gün oldu benim okuyabilmem için.

Müthiş bir duygu aktarımı.. Okumayanlara öneririm.

Çok güzel bir kitap dimi? Bebeğin ailesinin öldürülmesine ve yaşlı kadının bebeği emzirmesine ağladın mı sen de? Ben ağladım

Ayy harika
Ne güzel bir şey olmuş senin için.

Çok güzel bir kitap dimi? Bebeğin ailesinin öldürülmesine ve yaşlı kadının bebeği emzirmesine ağladın mı sen de? Ben ağladım
Ona agladım.
en son Abutalip'in vagonda ailesini görmesine ağladım...
duygu aktarımını iliklerime dek hissettim resmen. Anne olunca "aile" kavramı daha farklı oldu bende...

Alkis alkış alkış....

sherlock holmes akıl oyunlarının gölgesinde - sayf 87
cumartesiye kadar bitirmeyi hedefliyorum 393 sayfa

İyi akşamlar kızlar ,
Cesur yeni Dünya 30sayfa ancak okudum.cok yorgunum okuyamıyorum.ama okuyamadigim için çok vicdan azabı çekiyorum ,bu bile sürekli okuma alışkanlığı edinmeye başlamanın göstergesi dimi:))sizin kadar aktif olamıyorum ama teşekkürler kızlar iyiki varsınız

Senin okudugun kitaplari goruyorum bildirim topiginde cok guzel kitaplar ve guzel bi okuma sevgin var tabi ki aliskanlik ve sevgi olmasa iki uc kitap okur birakirsin.bir de cocuklarin vardi degil mi?

Senin okudugun kitaplari goruyorum bildirim topiginde cok guzel kitaplar ve guzel bi okuma sevgin var tabi ki aliskanlik ve sevgi olmasa iki uc kitap okur birakirsin.bir de cocuklarin vardi degil mi?
Teşekkür ederim evet 7. Ve 6. Sınıfa giden ergen kızım ve oğlum ,3.sinifa giden hala evin küçük oğlu ,birde 10 çocuğa bedel cadımi cadı 14aylik kızım var.
Anne olmadan önce çok okurdum ama sonra erteleyip durdum baktım bende bebe bitmeyecek en iyisi tekrar alışkanlık edinmeye başlamak dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…