- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.441
Alemsin mambur ya sabah sabah guldurdun beni canım :)Teşekkür ederim evet 7. Ve 6. Sınıfa giden ergen kızım ve oğlum ,3.sinifa giden hala evin küçük oğlu ,birde 10 çocuğa bedel cadımi cadı 14aylik kızım var.
Anne olmadan önce çok okurdum ama sonra erteleyip durdum baktım bende bebe bitmeyecek en iyisi tekrar alışkanlık edinmeye başlamak dedim :)
Malesef harflerin ruhu yok. Aslında arkadaşlar size sert geldiği gibi cevap vermemişlerdir ama iletişim mesajla olunca yanlış anlamaya mahal verebiliyor.İyi geceler kızlar,
Burada önemli olan keyif almak olduğundan, bundan sonra çok keyif alamayacağımı düşündüğüm için aranızdan ayrılıyorum. Gereksiz kaba cevaplar aldım bundan sonra rahat rahat sohbet edemeyeceğimi düşünüyorum. Rahat olamadan robot gibi bildirim yapmayı gereksiz buluyorum.
Listelerden silebilirsiniz_asmunikal_ @Filozof_Prenses
İyi paylaşımlarınız için teşekkürler,
@bir garip oblomov @her03sey01 iyi ortak okumalar,
Hoşçakalın.
Canım benim ne mutlu bana ,yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın tabii küçük yaramazindaAlemsin mambur ya sabah sabah guldurdun beni canım :)
Teşekkürler canım ben yıllardır çocuklara okusunlar diye uzun uzun konuşup duruyordum.zaten okumayı severler ama okul açıkken dersleri ,etüdü bahane ederler.ben kendim için okuma listesi yapip ,eve astım .gecwn gördüler ,nasıl okudun hiç oturmuyorsun ki diyorlar .Dedim insan isteyince illaki yapar ,Yılbaşından beri hiç okuyun demedim ,deli gibi okuyorlar . Ebeveyn iken Yaptığın ile örnek ol diye boşuna dememisler diyorum:))Valla masallah diyorum baska diyecek birsey yok. Ne guzel ornek oluyosun cocuklara. Ben de insallah bu konuda ornek bi anne olabilirim.
Canım teşekkür ederim ,kalabalık alieyi hep çok sevmişimdir ,darısı isteyen herkesin başına inşallah..4 çocuk muuuu:))))
Allahımmmm ne güzel ne berekettt:))
Ilerde aslan gibi sana destek olacaklar ne mutlu. Cok sevindim adına maaşallah subhanallah
istersen sohbete de katılabilirsin. kitap tavsiyelerimiz okuduğumuz kitap üzeride yorumlarımız ve ortak kitap okuma etkinliklerimiz oluyor. dilersen bunlara da dahil olabilirsinarkadaşlar bildirim yapmak yeterli mi topiğe katılmak için?
keşke gitmeseydin canım yaa. bunlar olağan şeyler kimse kimseyi kırmak istemedi kiİyi geceler kızlar,
Burada önemli olan keyif almak olduğundan, bundan sonra çok keyif alamayacağımı düşündüğüm için aranızdan ayrılıyorum. Gereksiz kaba cevaplar aldım bundan sonra rahat rahat sohbet edemeyeceğimi düşünüyorum. Rahat olamadan robot gibi bildirim yapmayı gereksiz buluyorum.
Listelerden silebilirsiniz_asmunikal_ @Filozof_Prenses
İyi paylaşımlarınız için teşekkürler,
@bir garip oblomov @her03sey01 iyi ortak okumalar,
Hoşçakalın.
istersen sohbete de katılabilirsin. kitap tavsiyelerimiz okuduğumuz kitap üzeride yorumlarımız ve ortak kitap okuma etkinliklerimiz oluyor. dilersen bunlara da dahil olabilirsin
bettybluess hoşgeldinnn
kızlar günaydın, bugün işim yok (yani umarım yok) dün bu saatlerde başlayıp sadece 5 sayfa okuduğum kitabıma devam edeceğim diye planlıyorum.
Tabi herzamanki gibiii "kul kurar tanrı güler" ilkesine maruz kalmam umarım diye düşünerekten, uygulayacağım planımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?