Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Alemsin mambur ya sabah sabah guldurdun beni canım :)

Günaydın herkese.

Yüzyıllık Yalnızlık bitti. Kitabı beğendim ama öyle aman aman da demedim açıkçası. Birçok yerli kitabı ona tercih ederim. İkide bir enses ilişki çıktı karşıma ögg geldi yani.

İhsan Oktay Anar,Suskunlar. Bu kitaba başlıyorum bugün. İyi okumalar :)

Malesef harflerin ruhu yok. Aslında arkadaşlar size sert geldiği gibi cevap vermemişlerdir ama iletişim mesajla olunca yanlış anlamaya mahal verebiliyor.
Gitmeseydiniz keşke.

Günaydınlar
Dün bilinmeyen bir kadının mektubunu bitirdim
Oldukça duygu yüklü ve sürükleyici bir kitaptı
Stefan amca bir erkek olarak bir kadının hislerini çok güzel yansıtabilmiş
Ne takıntılı tutkulu bir aşıkmış vay anasını dedim
Türk filmi tadında yaşananlar
Ama kadının sevdiği adam tarafından bilinmek, tanınmak, hatırlanmak istemesi ama öküz adamın bir türlü onu anımsamaması sinir bozucuydu

Bitmeyen yazıta devam edeceğim, bugün bitse süper olur

Ocak ayı için ayırdığım 2 kitabım daha var, bakalım hepsi bitebilecek mi

Günaydın herkese
_meLinDa_ hızlı çıktı yaa, ben dün akşam kocamla film keyfi yaparken o kitabı bitirdi bile
Aslında bir solukta okunabilir, klasik Stefan Zweig kitabı ama dün çok uykum vardı, başlangıcı yaptım bitişi bu akşam yapacağım inşallah.
İşyeri kitabımı da bitirsem bugün tam süper olur. İnşallah yoğun bir gün olmaz

Sputnik sevgilim bitti . Ya ben de ikidir sahilde kafkada da aynı şey olmuştu kitabın sonunu algilyamiyorum.

Valla masallah diyorum baska diyecek birsey yok. Ne guzel ornek oluyosun cocuklara. Ben de insallah bu konuda ornek bi anne olabilirim.
Teşekkürler canım ben yıllardır çocuklara okusunlar diye uzun uzun konuşup duruyordum.zaten okumayı severler ama okul açıkken dersleri ,etüdü bahane ederler.ben kendim için okuma listesi yapip ,eve astım .gecwn gördüler ,nasıl okudun hiç oturmuyorsun ki diyorlar .Dedim insan isteyince illaki yapar ,Yılbaşından beri hiç okuyun demedim ,deli gibi okuyorlar . Ebeveyn iken Yaptığın ile örnek ol diye boşuna dememisler diyorum:))

arkadaşlar bildirim yapmak yeterli mi topiğe katılmak için?
istersen sohbete de katılabilirsin. kitap tavsiyelerimiz okuduğumuz kitap üzeride yorumlarımız ve ortak kitap okuma etkinliklerimiz oluyor. dilersen bunlara da dahil olabilirsin

keşke gitmeseydin canım yaa. bunlar olağan şeyler kimse kimseyi kırmak istemedi ki

istersen sohbete de katılabilirsin. kitap tavsiyelerimiz okuduğumuz kitap üzeride yorumlarımız ve ortak kitap okuma etkinliklerimiz oluyor. dilersen bunlara da dahil olabilirsin

tam da bugün sipariş verecektim ortak etkinliğe de katılmak isterim
budala mı şu an ki ortak etkinlik kitabı tabi

bettybluess hoşgeldinnn

kızlar günaydın, bugün işim yok (yani umarım yok) dün bu saatlerde başlayıp sadece 5 sayfa okuduğum kitabıma devam edeceğim diye planlıyorum.
Tabi herzamanki gibiii "kul kurar tanrı güler" ilkesine maruz kalmam umarım diye düşünerekten, uygulayacağım planımı

teşekkürler okyanus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…