- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.641
evet ya, aynı anda düşünmüşüz :)Tam mesajımı düzenlerken yazmışsın kuzum.
evet ya, aynı anda düşünmüşüz :)
"kalpkalbe karşı" mı desem?
"Gönüller / dualar bir" mi desem?
xyzt-5544 cığım bilinmeyen bir kadını sf kaçsın.
Ben sizi de sürüklerim peşimden, hepimiz olalım hayırlısıyla, sen, @minerva1988_asmunikal_ tam da 4 teletabi olduk, süper bence.
N-A-R seni olmuş sayıyorum,çok az kaldı, tez zamanda inşallah.
benimde kitaplarım dağıtıma çıkmış birlikte başlıyacağız sevindim vallagünaydın. empati bitti. gün olur asra bedel e başlıyorum bugün
Bende başladım20lerin başındayım canım, ilk gün okudum dün okuyamadım bir daha. Bu akşam bitireceğim umarım.
Telatabi olmak zor, iare ediyoruz seniHerkes beni geçecek yaa
@__Dalida__ havva'nın üç kızı hakkında yorumunu bekliyorum. Bende okudum ya:)
Öhömm öhömm.. Hemen yorumlayayım kendimce;
Dili klasik Elif şafak diliydi. Akıcı ve sürükleyiciydi. Bu kitabı için "Başyapıtım." demiş. Bence Baba ve Piç daha güzeldi. Hatta bana göre en güzel romanı Baba vePiç
Kitap4 bölümden oluşuyordu ilk üç bölüm giriş 4. bölüm sonuçtu. Konu değişik ve güzeldi. O profosörle olan olaylar filan beni çok bağladı kitaba. Ama sonu malesef tatmin etmedi. Havada kaldı. Bilmiyorum yada ben hastayken okudum ondan öyle hisseettim. Peki sen nasıl buldun?
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versinMerhaba kızlar
Hepinize teşekkür ederim dualarınız için. Yarım saat sürmüş ameliyat. İltihaplı apandisti ve taş dolu safra kesemi çıkartmışlar.
Ağrı kesicilerin etkisi yavaş yavaş geçmeye başlıyor. Biraz boğazım acıyor. Nefes boruma tüp takmışlar ameliyat sırasında.
Hala açım. Söylemesi ayıp büyük tuvalet ya da pırt yapana kadar su bile yasak.
Teşekkür ediyorum
ay çok sevimdimbenimde kitaplarım dağıtıma çıkmış birlikte başlıyacağız sevindim valla
Elif şafağın AŞK kitabının dışında diğerlerinden keyif alamadım nedense.. 2009 da okumuştum yeni kitap okur olmuştum ondan mı bilemiyorum :)
Havva'nın 3 kızı sürükleyiciydi zaten 1 günde falan okudum sanırım.
Ama sonucu olmamıştı. Daha güzel bağlayabilirdi. Hele saklanması, silahlı adamlar kısmı vasattı..
Bayan peregrinenin tuhaf çocukları ciltli mi geldi acaba?Eki Görüntüle 1941370 kitaplarim geldi.. Ne yazsaniz almaya calisiyorum. Tavsiyeleriniz cok onemli benim icin
evet ciltliBayan peregrinenin tuhaf çocukları ciltli mi geldi acaba?
Eki Görüntüle 1941370 kitaplarim geldi.. Ne yazsaniz almaya calisiyorum. Tavsiyeleriniz cok onemli benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?