Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

@__Dalida__ havva'nın üç kızı hakkında yorumunu bekliyorum. Bende okudum ya:)

Öhömm öhömm.. Hemen yorumlayayım kendimce;

Dili klasik Elif şafak diliydi. Akıcı ve sürükleyiciydi. Bu kitabı için "Başyapıtım." demiş. Bence Baba ve Piç daha güzeldi. Hatta bana göre en güzel romanı Baba vePiç

Kitap4 bölümden oluşuyordu ilk üç bölüm giriş 4. bölüm sonuçtu. Konu değişik ve güzeldi. O profosörle olan olaylar filan beni çok bağladı kitaba. Ama sonu malesef tatmin etmedi. Havada kaldı. Bilmiyorum yada ben hastayken okudum ondan öyle hisseettim. Peki sen nasıl buldun?

Elif şafağın AŞK kitabının dışında diğerlerinden keyif alamadım nedense.. 2009 da okumuştum yeni kitap okur olmuştum ondan mı bilemiyorum :)
Havva'nın 3 kızı sürükleyiciydi zaten 1 günde falan okudum sanırım.
Ama sonucu olmamıştı. Daha güzel bağlayabilirdi. Hele saklanması, silahlı adamlar kısmı vasattı..

Ruhi Mücerret bitti başlarda aldiğim tadi sonlarda alamadim.kitaba iki uç gün elime alamadim ondan mi bilmiyorum.ama sanirim altini rn çok cızdiğim kitap oldu kendileri.ama konu itibariyle saçma buldum

Şimdi Adem güneşin Annelik sanati kitabina başliyacağim

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin

aynen sırf kitabı bitirmek için sonuç yazmış resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…