Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

çabuk kurtulmuşsun canım ben sabah 8de olacaksın okumuşum.. bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah

günaydın kızlar
momo ya başladım dün sayfa 40
ejderha cadı sayfa 299

elenaferrante çok geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar
Gününüz güzel mi güzel olsun....
elenaferrante ameliyatın iyi geçmiş çok sevindim ,inşallah hemen sağlığına kavuşursun

Cesur yeni Dünya 210 .Sayfa

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

geçmişolsun cnm Allah şifalar versin

geçmiş olsun canım. inşallah daha iyisindir şimdi.

RuhiMucerret ameliyatının iyi geçmesine sevindim. Tekrar geçmiş olsun. İnşallah çarçabuk toparlanırsın.

çok amin!
inşallah tez vakitte sen de olursun canım.

geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin

Biraz uzun bir alıntı oldu galiba.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Yarın sabah taburcu edilecektim, akşama doğru taburcu olmak istesdim, kabul ettiler.
Bir kızım var 8 aylık. Annem bakıyor sağolsun. Sabah emzirmeye getirdiler. Beni çok özlemiş, tüm gece ağlamış, uyumamış. Yarım saat sarıldık az önce

ah bebeğim ya özlemiş mi annesiniinşallah çabucak iyileşirsin kızında sevinir.

Çoook geçmiş olsun rabbim sağlık huzur versin. Oldun mu ameliyatını
her ikisini birden mi aldılar

Tespih Agacinin Golgesinde bitti. Ilk baslarini sevmemistim Bulbulu Oldurmek le kiyasladigimda soguk gelmisti. Ortalara dogru acildim biraz. Yanliz kitapta yakin Amerika tarihine ait ince detaylar var o yuzden bazi yerlerdeki gondermeleri anlamadim. Genel olarak iyi idi. Ama ilki kadar sicak olamadi.
Esasinda rahmetli Lee ilk olarak bunu cikaracakmis ama editor 2. Kitabi once cikarmis. Aradaki 55 yillik surenin sebebini ise bilmiyorum.

benimde okunacak sırasında
Bülbülü Öldürmek kitabını çok ama çok sevmiştim. aynı tadı alamazsam diye korkuyorum bende.
Zira Şeker Portakalından sonra güneşi uyandıralımı bitirdim bugün ve hiç tat alamadım.

Kızlarr sipariş ettiğim kitaplarım geldi çok sevindim biran önce okuduğum kitabı bitirmek istiyorum
neler aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…