- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.661
teşekkür ederim canım okumak için sabırsızlanıyorumçok güzeller canım keyifle oku
evet ciltlibu arada gölge şehir kitabını da almak gerekiyor mu ortak okuma etkinliği için bilgin var mı?
anladım saolasın okuma günü gelince konuşulur o zamanSanırım ilk kitap için ortak okuma yapıcaklar bilmiyorum ki
çabuk kurtulmuşsun canımben sabah 8de olacaksın okumuşum .. bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah
Selam kızlar.
Lizbon'a gece treni sf 100. Ağır ilerliyorum
Bugün fırsatım olursa gün içinde bende Bilinmeyen Bir Kadının Mektubuna başlamayı düşüyorum.
elenaferrante çok geçmiş olsun. Ne zaman taburcu olacaksın. Sen bekar mıydın? Çocuklar için sordum.
günaydın kızlar
momo ya başladım dün sayfa 40
ejderha cadı sayfa 299
elenaferrante çok geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar
Gününüz güzel mi güzel olsun....
elenaferrante ameliyatın iyi geçmiş çok sevindim ,inşallah hemen sağlığına kavuşursun
Cesur yeni Dünya 210 .Sayfa
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
geçmişolsun cnm Allah şifalar versin
geçmiş olsun canım. inşallah daha iyisindir şimdi.
elenaferrante acil sifalar dilerim. Zamaninda gitmen iyi olmus.
Tespih Agacinin Golgesinde syf 157.
Irk, din, dil, koylu, kentli ayrimindan nefret ediyorum. Insanlarin ticari meta olarak alinip satilmis olmasi, canlarinin hice sayilmasini aklim almiyor. Homo sapiens kadar zalim bir canli turu yok!
Simdi ne yapiyor bu medeniyet???
Hayvanlari alip satiyor. Carklarin donmesi icin deney yapiyoruz, canlarini yakip olduruyoruz.....
Aptalca savaslardan, herhangi bir sebeple insanlarin oldurulmesinden zaten bahsetmeye bile gerek yok.... off dertlendim.
RuhiMucerret ameliyatının iyi geçmesine sevindim. Tekrar geçmiş olsun. İnşallah çarçabuk toparlanırsın.
çok amin!
inşallah tez vakitte sen de olursun canım.
geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin
ah bebeğim ya özlemiş mi annesiniBiraz uzun bir alıntı oldu galiba.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Yarın sabah taburcu edilecektim, akşama doğru taburcu olmak istesdim, kabul ettiler.
Bir kızım var 8 aylık. Annem bakıyor sağolsun. Sabah emzirmeye getirdiler. Beni çok özlemiş, tüm gece ağlamış, uyumamış. Yarım saat sarıldık az önce
Çoook geçmiş olsun rabbim sağlık huzur versin. Oldun mu ameliyatınıBiraz uzun bir alıntı oldu galiba.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Yarın sabah taburcu edilecektim, akşama doğru taburcu olmak istesdim, kabul ettiler.
Bir kızım var 8 aylık. Annem bakıyor sağolsun. Sabah emzirmeye getirdiler. Beni çok özlemiş, tüm gece ağlamış, uyumamış. Yarım saat sarıldık az önce
Gel tabiiii :))))Merhaba kızlar bir kitap okur olarak bende aranıza gelebilirmiyim?
Teşekkür ederim hoşbuldum kitap okumayı seviyorumGel tabiiii :))))
hoş geldin sefa getirdin. Kurallar basit
hep oku hep okuuu
HosgeldinMerhaba kızlar bir kitap okur olarak bende aranıza gelebilirmiyim?
HoşbuldumHosgeldin
hoşgeldin canımMerhaba kızlar bir kitap okur olarak bende aranıza gelebilirmiyim?
Hoşbuldum sağolunhoşgeldin canım
keyifli okumalar canımKızlarr sipariş ettiğim kitaplarım geldi çok sevindim biran önce okuduğum kitabı bitirmek istiyorum
benimde okunacak sırasındaTespih Agacinin Golgesinde bitti. Ilk baslarini sevmemistim Bulbulu Oldurmek le kiyasladigimda soguk gelmisti. Ortalara dogru acildim biraz. Yanliz kitapta yakin Amerika tarihine ait ince detaylar var o yuzden bazi yerlerdeki gondermeleri anlamadim. Genel olarak iyi idi. Ama ilki kadar sicak olamadi.
Esasinda rahmetli Lee ilk olarak bunu cikaracakmis ama editor 2. Kitabi once cikarmis. Aradaki 55 yillik surenin sebebini ise bilmiyorum.
neler aldın?Kızlarr sipariş ettiğim kitaplarım geldi çok sevindim biran önce okuduğum kitabı bitirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?