- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.701
Öhömm öhömm.. Hemen yorumlayayım kendimce;
Dili klasik Elif şafak diliydi. Akıcı ve sürükleyiciydi. Bu kitabı için "Başyapıtım." demiş. Bence Baba ve Piç daha güzeldi. Hatta bana göre en güzel romanı Baba vePiç
Kitap4 bölümden oluşuyordu ilk üç bölüm giriş 4. bölüm sonuçtu. Konu değişik ve güzeldi. O profosörle olan olaylar filan beni çok bağladı kitaba. Ama sonu malesef tatmin etmedi. Havada kaldı. Bilmiyorum yada ben hastayken okudum ondan öyle hisseettim. Peki sen nasıl buldun?
Elif şafağın AŞK kitabının dışında diğerlerinden keyif alamadım nedense.. 2009 da okumuştum yeni kitap okur olmuştum ondan mı bilemiyorum :)
Havva'nın 3 kızı sürükleyiciydi zaten 1 günde falan okudum sanırım.
Ama sonucu olmamıştı. Daha güzel bağlayabilirdi. Hele saklanması, silahlı adamlar kısmı vasattı..
Bence de sonu çok kötüydü. Baba ve piç de güzel ama favorim aşk
Benim Araf favorim son kitabı dışında hemen hemen hepsini okudumBence de sonu çok kötüydü. Baba ve piç de güzel ama favorim aşk
Ben buluşmadan önce aşıktım zaten :) ama eşine kiyma gizli gizli buluşalım daha heyecanlı:)Benminerva1988 e aşık oldummmm
Kocayı boşayıp onu alcam
Burdan uzun zamandır tanışıyoruz ama yüzyüze görüşmek bambaşkaymış
Darısı diğer kuzularıma inşallah, hepsini görmek istiyorum
kalinkaselin ciğimle görüşmüştük
Bu sayfa bana harika kızlar kaZandırdı
Bu arada ortak okumada 3 kitabı da okuyacağım ben hiçbirini okumadığım için
Melindaciğim ben minerva gibi böbreğini almamiştim ama ne kadan iyi bi insanmişım halbukisi:)Benminerva1988 e aşık oldummmm
Kocayı boşayıp onu alcam
Burdan uzun zamandır tanışıyoruz ama yüzyüze görüşmek bambaşkaymış
Darısı diğer kuzularıma inşallah, hepsini görmek istiyorum
kalinkaselin ciğimle görüşmüştük
Bu sayfa bana harika kızlar kaZandırdı
Bu arada ortak okumada 3 kitabı da okuyacağım ben hiçbirini okumadığım için
EVet sen benden karşılık beklemediydinMelindaciğim ben minerva gibi böbreğini almamiştim ama ne kadan iyi bi insanmişım halbukisi:)
Halledebildin mi peki iyi miisn şimdiIyi geceler herkesee. Ben epeydir bikac sorunla mucadele ediyorum. Ne gelebildim ne de kitap okuyabildim. Bugun elimdeki kitabi bitirmeyi planliyorum. Burayi da yarin okurum insallah cok geri kaldim muhabbetlerden cok
En kisa surede cozulmelerini dilerim.Iyi geceler herkesee. Ben epeydir bikac sorunla mucadele ediyorum. Ne gelebildim ne de kitap okuyabildim. Bugun elimdeki kitabi bitirmeyi planliyorum. Burayi da yarin okurum insallah cok geri kaldim muhabbetlerden cok
Zweig 'i ben de cok cok seviyorum. Begenmedigim hic bir oykusu ya da kitabi olmadi. Insani, karakterleri, duygu degisimlerini o kadar iyi aktariyor ki. Benim de bir kitapda en sevdigim yan bu.Günaydın kızlar
En geriden gelerek de olsa_meLinDa_ ve N-A-R cığıma yetiştim ve "Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu" kitabını bitirdim
Kadının saplantılı aşkı ve adamın umursamaz tavrı çok üzücü ve rahatsız ediciydi. Sonu da bir o kadar etkileyici. Stefan Zweig okumayı çok seviyorum. Sanırım her kitabını okumak isteyeceğim sonunda
İş yerinde işlerimi toparlayım Sarah Jio - Agapi Ölümsüz Aşk'a devam ederim.
Herkese mutlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?