Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkes beni geçecek yaa
Beni de geçiyorlar...
Oy kıyamam bebeğine

Ayni tat yok ama oku derim, hele baslarda habire bebegim balim kelimeleri geciyordu ki irrite olurum cok. Sonra gecti bekledigim Scout geri geldi.

Bayan peregrinenin tuhaf çocukları
kızlar bu kitabın 1. ve 2. si mi var hatta 3 de var değil mi
birinde gölge şehir yazıyor birinde 3. kitap yazıyor birinde hiçbirşey yazmıyor
illaki başlayınca üçü de biter, fakat ilki hangisi bunun
üzerinde birşey yazmayan mı

Bendeki bu okuma etkinligi icin aldim golge sehiri alacakmiyiz diye soracaktim unutmusum.. 3. Kitabi gormedim ben kitap yurdun da

Simdi yine baktim 3. Kitap ruhlar kutuphanesiymis

kitap 3 seri
1.nin adı bayan pereignenin tuhaf cocukları
2. Gölge Şehir
3,Ruhlar Kütüphanesi

ortak okumada 3ü de okunacak.

Simdi yine baktim 3. Kitap ruhlar kutuphanesiymis
Tamam anlaşıldı galiba :)
1 de birşey yazmıyor
2 de gölge şehir
3 ruhlar kütüphanesi :)) harry potter serisi gibi diye yorumlar okudum, pek sevindim

DonukPudra evet öyleymiş şimdi gördüm mesajını

Bayan Perregreine'ın Tuhaf Çocuklar 3 kitaplık bir seri, hatta ilk kitabın filmi de var.
Etkinlikte maksat fantastik bir kitap okumaktı, en çok oyla bu kitap seçildi. Ben daha önce ilk kitabı okuduğum için ikinci ve üçüncü kitabı alacağım ve onları okuyacağım. Seriyi okumak hikayenin tamamını bilmek açısından daha iyi tabi ki. Sonuçta ilk kitap havada bir yerde bitiyor, devamını merak eder ve hepsini okumak isteriz sanırım :)

harry potterın bütün serisini okudum yeni çıkan kitabı hariç ama bu daha korkunçlu bir kitaba benziyor 2 kitabı da önümüzdeki ay alırım o zaman

ne dülşündün ilk kitap için, akıcı mı gerçekten potter serisi gibi mi (okudun mu bilmiyorum)
ki eğer öyleyse soluğumu tutar okurum :))

bir garip oblomov ben de ben de okudum potter ları :) yeni kitabını okumadım, 7. devamı fakat pek güzel değil diye mi okumuştum acaba buradaki yorumlarda :)

bende ortak okumada son kitabını okuyacağım bakalım nasıl bitecek

ne dülşündün ilk kitap için, akıcı mı gerçekten potter serisi gibi mi (okudun mu bilmiyorum)
ki eğer öyleyse soluğumu tutar okurum :))

Harry Potter okumadım hatta filmini de izlemedim dolayısıyla karşılaştırma yapamam, ama kitaptan zevk almıştım okurken. Çok geren bir kitap değil, keza film de öyle, ama merak ettiriyor.

ben hiç yorum okumadım harry potter ve lanetli çocuk için ama almak istiyorum.. diğer kitaplarım kitap değişimi yaptığım komşumuzda kaldı bir gün yine satın alıp kütüphanemde dursun istiyorum 1 haftada 4 kitabını okumuştum 2000 senesiydi ay dün gibi hatırlıyorum yaz tatilinde 7. kitap ölüm yadigarları ben lanetli çocuğu alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…