- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.681
Yerim sizi ben
Beni de geçiyorlar...Herkes beni geçecek yaa
Oy kıyamam bebeğineBiraz uzun bir alıntı oldu galiba.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Yarın sabah taburcu edilecektim, akşama doğru taburcu olmak istesdim, kabul ettiler.
Bir kızım var 8 aylık. Annem bakıyor sağolsun. Sabah emzirmeye getirdiler. Beni çok özlemiş, tüm gece ağlamış, uyumamış. Yarım saat sarıldık az önce
Ayni tat yok ama oku derim, hele baslarda habire bebegim balim kelimeleri geciyordu ki irrite olurum cok. Sonra gecti bekledigim Scout geri geldi.benimde okunacak sırasında
Bülbülü Öldürmek kitabını çok ama çok sevmiştim. aynı tadı alamazsam diye korkuyorum bende.
Zira Şeker Portakalından sonra güneşi uyandıralımı bitirdim bugün ve hiç tat alamadım.
neler aldın?
Seker portakalinin filmini izlemistim faciaydi. Gunesi uyandiralimi da okudum ama aklimda kalmamis hic. Hep Seker portakalini hatirliyorum.güneşi uyandıralım bitti
açıkcası zoraki okudum..
Keşke Şeker Portakalı ile kalsaydı benim için..
sağol tatlımm :)keyifli okumalar canım
Bayan peregrinenin tuhaf çocukları
kızlar bu kitabın 1. ve 2. si mi var hatta 3 de var değil mi
birinde gölge şehir yazıyor birinde 3. kitap yazıyor birinde hiçbirşey yazmıyor
illaki başlayınca üçü de biter, fakat ilki hangisi bunun
üzerinde birşey yazmayan mı
Simdi yine baktim 3. Kitap ruhlar kutuphanesiymisBayan peregrinenin tuhaf çocukları
Eki Görüntüle 1941456
Bendeki bu okuma etkinligi icin aldim golge sehiri alacakmiyiz diye soracaktim unutmusum.. 3. Kitabi gormedim ben kitap yurdun da
Bayan peregrinenin tuhaf çocukları
Tamam anlaşıldı galiba :)Simdi yine baktim 3. Kitap ruhlar kutuphanesiymis
harry potterın bütün serisini okudum yeni çıkan kitabı hariç ama bu daha korkunçlu bir kitaba benziyorTamam anlaşıldı galiba :)
1 de birşey yazmıyor
2 de gölge şehir
3 ruhlar kütüphanesi :)) harry potter serisi gibi diye yorumlar okudum, pek sevindim
DonukPudra evet öyleymiş şimdi gördüm mesajını
ne dülşündün ilk kitap için, akıcı mı gerçekten potter serisi gibi mi (okudun mu bilmiyorum)Bayan Perregreine'ın Tuhaf Çocuklar 3 kitaplık bir seri, hatta ilk kitabın filmi de var.
Etkinlikte maksat fantastik bir kitap okumaktı, en çok oyla bu kitap seçildi. Ben daha önce ilk kitabı okuduğum için ikinci ve üçüncü kitabı alacağım ve onları okuyacağım. Seriyi okumak hikayenin tamamını bilmek açısından daha iyi tabi ki. Sonuçta ilk kitap havada bir yerde bitiyor, devamını merak eder ve hepsini okumak isteriz sanırım :)
bende ortak okumada son kitabını okuyacağım bakalım nasıl bitecekben pereigne serisinin 2sini okudum ortak okumada Ruhlar Kütüphanesini okuyacağım.
Dili bana basit geldi. yani biraz daha lise düzeyi gibi .. alanında diğer serilere göre ama sonra bir şekilde sardı ve ne olacağı bende merak uyandırdı devamını da okumak istedim...
bende ortak okumada son kitabını okuyacağım bakalım nasıl bitecek
ne dülşündün ilk kitap için, akıcı mı gerçekten potter serisi gibi mi (okudun mu bilmiyorum)
ki eğer öyleyse soluğumu tutar okurum :))
ne dülşündün ilk kitap için, akıcı mı gerçekten potter serisi gibi mi (okudun mu bilmiyorum)
ki eğer öyleyse soluğumu tutar okurum :))
bir garip oblomov ben de ben de okudum potter ları :) yeni kitabını okumadım, 7. devamı fakat pek güzel değil diye mi okumuştum acaba buradaki yorumlarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?