Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Zweig 'i ben de cok cok seviyorum. Begenmedigim hic bir oykusu ya da kitabi olmadi. Insani, karakterleri, duygu degisimlerini o kadar iyi aktariyor ki. Benim de bir kitapda en sevdigim yan bu.

Kesinlikle haklısın. Anlattığı herşey çok gerçekçi, dili çok sade ama bir o kadar da etkileyici. 60 sayfalık kitapta resmen içine alıyor seni ve akılda kalıyor. Şimdilik 3 kitabını okudum sadece, 2 kitabı da elimde var ama temin etmeye çalışacağım. Mutlaka okunması gerekenler arasında benim için.

Boleyn Kızı , Nazan Bekiroğlu Yusuf ile Züleyha, Ahmet Ümit Beyoğlu Hatrası, Huzur Sokağı

Günaydın kızlar
Ben iyiyim. Ağrım oluyor az az arada bir sıkıntım yok başka da.

Nedir bu bendeki baht. 3 ayda 2 kere hastanede yattım.

Velhasıl elimde Albaya Mektup Yok kitabı vardı. Kısacık bir kitap. Hastaneye yattığımda son 20 sayfası kalmıştı. Dün bi araya sıkıştırıp bitirdim. Ama ben bu Marquez i pek sevemedim. Bana hitap etmiyor.
Yakın zamanda Kırmzı Pazartesi yi okumuştum.
Bu iki kitabı da o kadar zorla itekleyerek okudum ki.
Bu yüzden bildirim listeme yazmaya değer görmüyorum. Hatta kırmızı Pazartesi yi yazmıştım onu da sileyim.

Yeni kitabım
Hıfzı Topuz
Vatanı Sattık Bir Pula

Yarım bırakmıştım bu kitabı nedense. Tekrar bi ele almak lazım ama ne zaman

İyi akşamlar.

Suskunlar,230.

@Papatya _meLinDa_ teşekkürler Güneş Cavmasi ni eedinecegim mutlaka.
Güneş Cavmasının adı "Göç" oldu sanırım. Çok güzel bir kitaptır. Ben severek okumuştum

Sarah Jionun son 2 kitabı dışında hepsini okudum. Ama beni çok sıktı artık. Aynı yemeği sürekli ısıt önüme koyuyor gibi hissediyorum. Biraz değişiklik yapması gerek..

Boleyn Kızı , Nazan Bekiroğlu Yusuf ile Züleyha, Ahmet Ümit Beyoğlu Hatrası, Huzur Sokağı

Boleyn Kızını çok merak ediyorum alınacaklar arasında. Eğer alırsam beraber okuruz belkii

Günaydın,
Gün olur asra bedel syf. 103
Arı kovanına çomak sokan kız syf. 340
Arı kovanına çomak sokan kız, Ejderha dövmeli kızın serisi mi ?

Günaydın kızlar. Bugün kitapsız gelmişim ofise okuyamıcaktım. Sabah bir büprizle karşılaştım. Ofisteki bir çalışanımız bana 3 tane kitap almış.

Canan Tan-İz
Canan Tan-Yüreğim seni çok sevdi
Ayşe Kulin-Sevdalinka.

@__giz__ ciğimin tavsiyesiyle ayşe kulini okucam buğün

Yüreğim seni çok sevdi kitabını lisedeyken okuyup beğenmiştim ama hatırlamıyorum. Arkadaşım hatrına yine okucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…