- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.721
Zweig 'i ben de cok cok seviyorum. Begenmedigim hic bir oykusu ya da kitabi olmadi. Insani, karakterleri, duygu degisimlerini o kadar iyi aktariyor ki. Benim de bir kitapda en sevdigim yan bu.
Boleyn Kızı , Nazan Bekiroğlu Yusuf ile Züleyha, Ahmet Ümit Beyoğlu Hatrası, Huzur Sokağıbenimde okunacak sırasında
Bülbülü Öldürmek kitabını çok ama çok sevmiştim. aynı tadı alamazsam diye korkuyorum bende.
Zira Şeker Portakalından sonra güneşi uyandıralımı bitirdim bugün ve hiç tat alamadım.
neler aldın?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ortak-okuma-etkinligi-2017.970146/kızlar yeni ortak okuma etkinliği sayfasının linkini atar mısınız, eskisini takip ediyormuşum ben
canım teşekkür ederim :))
Selam baykuşlar,
Lizbon'a gece treni kitabı devam. Yavaş ilerliyor. Puntosu çok küçük.Gözlerim ağrıdı biraz.
Stefan Zweig Bilinmeyen bir kadının mektubuna devam.
elenaferrante geçmiş olsun. Keyifli okumalar.
Güneş Cavmasının adı "Göç" oldu sanırım. Çok güzel bir kitaptır. Ben severek okumuştum
Günaydın kızlar
En geriden gelerek de olsa_meLinDa_ ve @N-A-R cığıma yetiştim ve "Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu" kitabını bitirdim
Kadının saplantılı aşkı ve adamın umursamaz tavrı çok üzücü ve rahatsız ediciydi. Sonu da bir o kadar etkileyici. Stefan Zweig okumayı çok seviyorum. Sanırım her kitabını okumak isteyeceğim sonunda
İş yerinde işlerimi toparlayım Sarah Jio - Agapi Ölümsüz Aşk'a devam ederim.
Herkese mutlu günler
Boleyn Kızı , Nazan Bekiroğlu Yusuf ile Züleyha, Ahmet Ümit Beyoğlu Hatrası, Huzur Sokağı
Arı kovanına çomak sokan kız, Ejderha dövmeli kızın serisi mi ?Günaydın,
Gün olur asra bedel syf. 103
Arı kovanına çomak sokan kız syf. 340
Arı kovanına çomak sokan kız, Ejderha dövmeli kızın serisi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?