- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.761
Ben @minerva1988 e aşık oldummmm
Kocayı boşayıp onu alcam
Burdan uzun zamandır tanışıyoruz ama yüzyüze görüşmek bambaşkaymış
Darısı diğer kuzularıma inşallah, hepsini görmek istiyorum
@kalinkaselin ciğimle görüşmüştük
Bu sayfa bana harika kızlar kaZandırdı
Bu arada ortak okumada 3 kitabı da okuyacağım ben hiçbirini okumadığım için
Melinda ve Minerva sefanız olsun.Çok sevgili_meLinDa_ ile buluştuk şahane vakit geçirdik. Canım bana kitap hediye etti xok mutlu oldum ki . Fotosunu ekleyemedim saksı olmanın faydaları kitabım:)
Ne hoş bir davranış. Sağ olsun iş arkadaşın.Günaydın kızlar. Bugün kitapsız gelmişim ofise okuyamıcaktım. Sabah bir büprizle karşılaştım. Ofisteki bir çalışanımız bana 3 tane kitap almış.
Canan Tan-İz
Canan Tan-Yüreğim seni çok sevdi
Ayşe Kulin-Sevdalinka.
@__giz__ ciğimin tavsiyesiyle ayşe kulini okucam buğün
Yüreğim seni çok sevdi kitabını lisedeyken okuyup beğenmiştim ama hatırlamıyorum. Arkadaşım hatrına yine okucam
@__Dalida__ keyifli okumalar kuzum. Umarım güzeldir, ben yazarı sevdiğim için direkt ona atladım ama okumadım kitabı. Yorumunu bekliyorum.
1-Ejderha Dövmeli kız
2-Ateşle Oyanayan Kız
3-Arı Kovanına Çomak Sokan Kız
4-Örümcek Ağındaki Kız
bu seri bende de var, babamdan (ç)almıştım :)))
ortak okumaya varım düşünenler için...
Evet var ama yazarı farklı. çünkü ilk 3 kitabın yazarı ölmüş.4.kitabı mı var bu serinin? İlk 3 ü okumuştum türünün en en iyilerinden bence tabii.
:))) bilgelerden biri yazınca tek tek, kopyalayıverdim bende4.kitabı mı var bu serinin? İlk 3 ü okumuştum türünün en en iyilerinden bence tabii.
yazar kitabın taslağını yazmış tamamlayamadan ölmüş başka bir yazar tamamlamış ama genel olarak4.kitabı mı var bu serinin? İlk 3 ü okumuştum türünün en en iyilerinden bence tabii.
bak şimdi üzüldüm bende heyecanla 4. kitabı okumayı istiyordumbu ejderhalı kızları falan kocam okudu, çok sevdi ilk 3 kitabı
son kitap da yazar ölünce başkası tarafından tamamlanmış sanırım
onu sevmedi yarım bıraktı
Evet var ama yazarı farklı. çünkü ilk 3 kitabın yazarı ölmüş.
Benim Gizim de bana harika bir kitap almış.
En yakın zamanda okuyacağım. Sputnik Sevgilim
İyi ki bu sayfaya gelmişim sizleri tanımışım. Ben de Melinda gibi herbirinizle görüşebilmeyi çok istiyorum.
Kesinlikle çok keyifliydi.Keyifle oku kuzum benim.
Çok güzel bir akşamdı, çok mutlu oldum.
En kısa zamanda tekrarlayabilmek umuduyla..
ben aşık papağan barı'nı çok beğenmiştim biraz değişik bir kitap ama benim için çok güzeldiKesinlikle çok keyifliydi.Gözlerim yollarda olacak
Nazlı Eray Ay Falcısı okumuş muydun? Ya da hangi kitabını önerirsin Kuzum?
ben aşık papağan barı'nı çok beğenmiştim biraz değişik bir kitap ama benim için çok güzeldi
Ben şubatta elyazması rüyalar okuyacağım istersen birlikte okuyabilirizAaa okuyan sen miydin? Hafızamda giz olarak kalmış. Sağ ol canım hemen bakıyorum.
Hıfzı Topuz'un Gazi ve Fikriye var bende. bir arkadaşım hediye etmiştiKızlar
Tarihi kitap sever misiniz?
Ben Hıfzı Topuz kitapları okuyorum.
İlk önce Nazım Hikmet ile ilgili bir kitap okumak istemiştim ve Hıfzı Topuz - Hava Kurşun Gibi Ağır kitabı ile tesadüfen tanışmıştım. Dilini çok beğendim ve daha sknra başka kitaplarını da okudum. Yakın tarihle ilgili kitaplar. Hayat hikayeleri anlatıyor ama çok güzel bir dille. Öyle okuldaki tarih kitapları gibi değil.
Şu anda okuduğum Vatanı Sattık Bir Pula
Namık Kemal ile ilgili mesela
İlgilenenlere tavsiye ederim
Alacak mıyım emin değilim ama almış olursam birlikte okuruz=)Ben şubatta elyazması rüyalar okuyacağım istersen birlikte okuyabiliriz
Kirmizi Pazartesi'yi cok onceleri okumustum ve Yuzyillik yanlizlik kadar begenmistim. Begenme sebebim kitabin basindan itibaren sonun bilinmesine ragmen ve "yahu hadisenize ,biseyler yapsaniza"diye diye okunmasiydi. Ben hic sıkılmadan ama bu bahsettigim ic seslerle okumustum.Gunaydin kizlar,
Yeni kitabim Kirmizi Pazartesi
Yuzyillik Yalnizlik kitabini cok cok begenmistim. Umarim bu da onun gibi guzeldir. Başlamadan onceelenaferrante yorumunu gördüm. Kafam karisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?