Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sarah Jionun son 2 kitabı dışında hepsini okudum. Ama beni çok sıktı artık. Aynı yemeği sürekli ısıt önüme koyuyor gibi hissediyorum. Biraz değişiklik yapması gerek..

Kafa dağıtmak için arada okuyorum ben de. Toplam 4 kitabını okumuşum şimdiye kadar, bu beşinci. Ama tekrar konusunda haklısın, kişiler ve mekanlar değişiyor anlatılanlar hep aynı. O sebeple benzer tarzları olmasına rağmen Kristin Hannah'ı daha çok seviyorum.

Günaydın herkese

Yeni kitabım Zülfü Livaneli Mutluluk
Filmini izlemiştim, her sahnesi aklımda ama nedense sonunu hiç hatırlamıyorum

elenaferrante albaya mektup yok'u benim beğenmem üzerine listene eklemiştin(öyle hatırlıyorum)
bu yüzden kitap tavsiyesi sorulunca verecek cvp bulamıyorum
Zevkler ayrı sonuçta ben beğenirim o beğenmez
Kırmızı Pazartesi mesela, favori kitaplarımdan, çok eski olmasına rağmen filmini de izledim hatta ama sen bildirim listende dahi olmasın istiyorsun

Yaa ne guzel olmus. Boyle süprize can kurban. Evrene kitap mesaji yollayayim, belki bana da kitap alir biri.

Kesinlikle bende Kristin Hannahı daha çok seviyorum. Tarzları aynı ama konuları her kitapta farklı. En son Evden çok uzakta kitabını okumuştum. Çok beğenmiştim. Evde başka Hannah kitabım yok. Birçok kitapta beklediğim gibi bundada günü bekliyorum. Belki gelir birkaç tane

Nefret gelmis kitaptan demekki. Şu benim okudugum Halit Ertugrul kitabi gibi Öff bak aklima geldi iste yine. O neydi be

O zaman benden sana en sevdiğim Kristin Hannah kitaplarından gelecek ahan da verdim sözü
İnşallah unutmam o zamana kadar

Bende istiyorum bu seriyi. Beğendin mi? Gerçi beğenmesen 3. kitaba kadar okumazdın
ben çok sevdim hatta genelde bu tarz kitapları hep bu seriyle karşılaştırdığım için sanırım çok beğenemiyorum son kitabı yazar öldüğünde yarım kalmış başka bir yazar tamamlamış ama yine de onu da okumak istiyorum
kısaca benmillennium serisi

hepsinde aynı kız mı var?
Niye hiç doğru durmuyo bu kız

genlerden geliyo canım o sebeple yaramaz biraz

Nefret gelmis kitaptan demekki. Şu benim okudugum Halit Ertugrul kitabi gibi Öff bak aklima geldi iste yine. O neydi be
oluyo bazen öyle
Ben geçen yıl Alamut Kalesi'ni okudum, burda kızların evde kocamın başının etini yedim, ne diye övdünüz niye oku dediniz diye
Sen de oku Kırmızı Pazartesi'yi, tarafını seç

ben 3. kitaptayım. tuğla gibi olmalarına rağmen kesinlikle elinden bırakamıyorsun. ortak okumada 4. kitapta size katılabilirim

Gunaydin kizlar,
Yeni kitabim Kirmizi Pazartesi
Yuzyillik Yalnizlik kitabini cok cok begenmistim. Umarim bu da onun gibi guzeldir. Başlamadan once elenaferrante yorumunu gördüm. Kafam karisti.

Ay siz bana bakmayın. Biraz yorgun uykusuz olduğum dönemde okudum ikisini de. Ben ona bağlıyorum. Daha sonra tekrar okumayı planlıyorum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…