- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.741
Sarah Jionun son 2 kitabı dışında hepsini okudum. Ama beni çok sıktı artık. Aynı yemeği sürekli ısıt önüme koyuyor gibi hissediyorum. Biraz değişiklik yapması gerek..
Yaa ne guzel olmus. Boyle süprize can kurban. Evrene kitap mesaji yollayayim, belki bana da kitap alir biri.Günaydın kızlar. Bugün kitapsız gelmişim ofise okuyamıcaktım. Sabah bir büprizle karşılaştım. Ofisteki bir çalışanımız bana 3 tane kitap almış.
Canan Tan-İz
Canan Tan-Yüreğim seni çok sevdi
Ayşe Kulin-Sevdalinka.
@__giz__ ciğimin tavsiyesiyle ayşe kulini okucam buğün
Yüreğim seni çok sevdi kitabını lisedeyken okuyup beğenmiştim ama hatırlamıyorum. Arkadaşım hatrına yine okucam
evet canım
1-Ejderha Dövmeli kız
2-Ateşle Oyanayan Kız
3-Arı Kovanına Çomak Sokan Kız
4-Örümcek Ağındaki Kız
hepsinde aynı kız mı var?evet canım
1-Ejderha Dövmeli kız
2-Ateşle Oyanayan Kız
4-Örümcek Ağındaki Kız
Kesinlikle bende Kristin Hannahı daha çok seviyorum. Tarzları aynı ama konuları her kitapta farklı. En son Evden çok uzakta kitabını okumuştum. Çok beğenmiştim. Evde başka Hannah kitabım yok. Birçok kitapta beklediğim gibi bundada günü bekliyorum. Belki gelir birkaç taneKafa dağıtmak için arada okuyorum ben de. Toplam 4 kitabını okumuşum şimdiye kadar, bu beşinci. Ama tekrar konusunda haklısın, kişiler ve mekanlar değişiyor anlatılanlar hep aynı. O sebeple benzer tarzları olmasına rağmen Kristin Hannah'ı daha çok seviyorum.
Yaa ne guzel olmus. Boyle süprize can kurban. Evrene kitap mesaji yollayayim, belki bana da kitap alir biri.
hepsinde aynı kız mı var?
Niye hiç doğru durmuyo bu kız
Nefret gelmis kitaptan demekki.Günaydın herkese
Yeni kitabım Zülfü Livaneli Mutluluk
Filmini izlemiştim, her sahnesi aklımda ama nedense sonunu hiç hatırlamıyorum
elenaferrante albaya mektup yok'u benim beğenmem üzerine listene eklemiştin(öyle hatırlıyorum)
bu yüzden kitap tavsiyesi sorulunca verecek cvp bulamıyorum
Zevkler ayrı sonuçta ben beğenirim o beğenmez
Kırmızı Pazartesi mesela, favori kitaplarımdan, çok eski olmasına rağmen filmini de izledim hatta ama sen bildirim listende dahi olmasın istiyorsun
Kesinlikle bende Kristin Hannahı daha çok seviyorum. Tarzları aynı ama konuları her kitapta farklı. En son Evden çok uzakta kitabını okumuştum. Çok beğenmiştim. Evde başka Hannah kitabım yok. Birçok kitapta beklediğim gibi bundada günü bekliyorum. Belki gelir birkaç tane
ben çok sevdim hatta genelde bu tarz kitapları hep bu seriyle karşılaştırdığım için sanırım çok beğenemiyorum son kitabı yazar öldüğünde yarım kalmış başka bir yazar tamamlamış ama yine de onu da okumak istiyorumBende istiyorum bu seriyi. Beğendin mi? Gerçi beğenmesen 3. kitaba kadar okumazdın
hepsinde aynı kız mı var?
oluyo bazen öyleNefret gelmis kitaptan demekki.Şu benim okudugum Halit Ertugrul kitabi gibi Öff bak aklima geldi iste yine. O neydi be
aynen kızın genel yapısı buhepsinde aynı kız mı var?
ben 3. kitaptayım. tuğla gibi olmalarına rağmen kesinlikle elinden bırakamıyorsun. ortak okumada 4. kitapta size katılabilirim1-Ejderha Dövmeli kız
2-Ateşle Oyanayan Kız
4-Örümcek Ağındaki Kız
bu seri bende de var, babamdan (ç)almıştım :)))
ortak okumaya varım düşünenler için...
Gunaydin kizlar,
Yeni kitabim Kirmizi Pazartesi
Yuzyillik Yalnizlik kitabini cok cok begenmistim. Umarim bu da onun gibi guzeldir. Başlamadan onceelenaferrante yorumunu gördüm. Kafam karisti.
Günaydın herkese
Yeni kitabım Zülfü Livaneli Mutluluk
Filmini izlemiştim, her sahnesi aklımda ama nedense sonunu hiç hatırlamıyorum
elenaferrante albaya mektup yok'u benim beğenmem üzerine listene eklemiştin(öyle hatırlıyorum)
bu yüzden kitap tavsiyesi sorulunca verecek cvp bulamıyorum
Zevkler ayrı sonuçta ben beğenirim o beğenmez
Kırmızı Pazartesi mesela, favori kitaplarımdan, çok eski olmasına rağmen filmini de izledim hatta ama sen bildirim listende dahi olmasın istiyorsun
gerçekten beğendim. özellikle ben ilk kitabını çok beğendim. onun ayrı bir hikayesi var. 2. ve 3. kitap birbirinin devamı niteliğindeBende istiyorum bu seriyi. Beğendin mi? Gerçi beğenmesen 3. kitaba kadar okumazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?