- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.801
Günaydın herkese
Yeni kitabım Zülfü Livaneli Mutluluk
Filmini izlemiştim, her sahnesi aklımda ama nedense sonunu hiç hatırlamıyorum
@Ruhimucerret albaya mektup yok'u benim beğenmem üzerine listene eklemiştin(öyle hatırlıyorum)
bu yüzden kitap tavsiyesi sorulunca verecek cvp bulamıyorum
Zevkler ayrı sonuçta ben beğenirim o beğenmez
Kırmızı Pazartesi mesela, favori kitaplarımdan, çok eski olmasına rağmen filmini de izledim hatta ama sen bildirim listende dahi olmasın istiyorsun
Gunaydin kizlar,
Yeni kitabim Kirmizi Pazartesi
Yuzyillik Yalnizlik kitabini cok cok begenmistim. Umarim bu da onun gibi guzeldir. Başlamadan once @Ruhimucerret yorumunu gördüm. Kafam karisti.
Bende istiyorum bu seriyi. Beğendin mi? Gerçi beğenmesen 3. kitaba kadar okumazdın
Kızlar
Tarihi kitap sever misiniz?
Ben Hıfzı Topuz kitapları okuyorum.
İlk önce Nazım Hikmet ile ilgili bir kitap okumak istemiştim ve Hıfzı Topuz - Hava Kurşun Gibi Ağır kitabı ile tesadüfen tanışmıştım. Dilini çok beğendim ve daha sknra başka kitaplarını da okudum. Yakın tarihle ilgili kitaplar. Hayat hikayeleri anlatıyor ama çok güzel bir dille. Öyle okuldaki tarih kitapları gibi değil.
Şu anda okuduğum Vatanı Sattık Bir Pula
Namık Kemal ile ilgili mesela
İlgilenenlere tavsiye ederim
Dün Sabahattin Alinin Kuyucaklı Yusufu bitirdim. Çok beğendim sıcacık bir hikayesi var.Okuyan var mı aranızda
Ayip ama yaa ben seriyi henuz okumadim ama dusunuyordum ileride simdi bunu protesto ediyorum ve gidip korsanini alip okuyacagimgerci bizimkilerin emegine de kiyamam sanirim. o kadar telif hakki odeyip basiyolar... neyse korsan tezgah gorursem karar vericem
Merhaba kitap dostları.
Benim Suskunlar kitabım bitti. Elif Şafak İskender'e baslayacagim ama araya çerezlik bir kitap koyuyorum ve Stefan Zweing Korku'ya başlıyorum.
Oğlum musade ederse bugün bitirmeyi planlıyorum :)
Aynı been :)))))Sabahattin Alinin çok sevdiğim kitaplarından biridir.ama kitabı elimde yok.. orta okul ve lisede kütüphaneye üyeydim hep gidip alıp okurdum keşke o zamanlardan kitap biriktirme kendi kütüphanemi oluşturma isteğim olsaydı belkide vardı hatırlamıyorumgerçi o zaman parasızlıktan gider kütüphaneden alırdım
Çok tatlılar. Bayilirim değişik değişik ayraclara. Gule güle kullan.
Son kitabı okudun muevet canım
1-Ejderha Dövmeli kız
2-Ateşle Oyanayan Kız
3-Arı Kovanına Çomak Sokan Kız
4-Örümcek Ağındaki Kız
Örümcek agindaki kızı alan olursa sevinirim.keşke sesimi duyan olsaevet canım
1-Ejderha Dövmeli kız
2-Ateşle Oyanayan Kız
3-Arı Kovanına Çomak Sokan Kız
4-Örümcek Ağındaki Kız
Ben üç tanesini de sevmiştim ilk çıktığında okumuştumBende istiyorum bu seriyi. Beğendin mi? Gerçi beğenmesen 3. kitaba kadar okumazdın
Kızımıza laf yok :)hepsinde aynı kız mı var?
Niye hiç doğru durmuyo bu kız
Galiba yazar ölmeseydi seriye baya devam edecekmiş diye okumuştumben çok sevdim hatta genelde bu tarz kitapları hep bu seriyle karşılaştırdığım için sanırım çok beğenemiyorum son kitabı yazar öldüğünde yarım kalmış başka bir yazar tamamlamış ama yine de onu da okumak istiyorum
kısaca benmillennium serisi
genlerden geliyo canım o sebeple yaramaz biraz
Yazar 4 u yazarken oluyor baya yayın hakkı sıkıntısı olmuştu yarısını başkası tamamladı vs. Bi ara k dergisi vardı edebiyattaki tüm dedikodular orda vardı:)4.kitabı mı var bu serinin? İlk 3 ü okumuştum türünün en en iyilerinden bence tabii.
Ben okumuştum sevmiştim canımDün Sabahattin Alinin Kuyucaklı Yusufu bitirdim. Çok beğendim sıcacık bir hikayesi var.Okuyan var mı aranızda
Darisi basima anca oturdum okucam simdi saat 23e kadar 100 sayfa okur muyum acaba diye dusunuyordum bendeBittttttttiiiiiii
Budala bitti sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?