Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Mutluluk benim de yakında okuyacagim kitaplar arasında. Yorumunu merak ederim yazarsan seviniri

Gunaydin kizlar,
Yeni kitabim Kirmizi Pazartesi
Yuzyillik Yalnizlik kitabini cok cok begenmistim. Umarim bu da onun gibi guzeldir. Başlamadan once @Ruhimucerret yorumunu gördüm. Kafam karisti.

Ben genel olarak bütün okuduğum kitaplarını çok beğendim yazarın. Herkesiz zevki farklı işte. Birimizin beğendiğini diğerimiz beğenmeyebiliyor. Yorumunu bekliyorum.

Bende istiyorum bu seriyi. Beğendin mi? Gerçi beğenmesen 3. kitaba kadar okumazdın

Ben ilk kitabını okumuştum.Devamını da okurum diye düşünüyordum ama almadım gitti:)

Hıfzı Topuz'un okuduğum ilk kitabı Meyyale'ydi. Çok etkilenmiştim.Biraz daküçüktüm.Haremle ilgili olaylar vardı kitapta. Hala aklımdadır.

Dün Sabahattin Alinin Kuyucaklı Yusufu bitirdim. Çok beğendim sıcacık bir hikayesi var. Okuyan var mı aranızda

Ben Türk filmi gibi Sebahattin Ali kitapları.

Hepinize cevap yetiştirdikten sonra bir de bildirim yapayım:)

Aynadaki geçmişin fısıltısı, çok yakındayı bitirdim az önce. Fena değildi. Katil belliydi, olayları,nedenlerini tahmin edebiliyorsunuz ama sıkılmadım açıkçası okurken.

Şimdi işyeri için _Cassandra_ cığımın gönderdiği kitaplardan birine başlayacağım

Son düzenleme:
korsana Hayır

Merhaba kitap dostları.

Benim Suskunlar kitabım bitti. Elif Şafak İskender'e baslayacagim ama araya çerezlik bir kitap koyuyorum ve Stefan Zweing Korku'ya başlıyorum.

Oğlum musade ederse bugün bitirmeyi planlıyorum :)

Tam bir saat önce yazmisim. Bitirmeyi hiç de beklemiyordum ama bi baktim bitivermis. Saskinim. Çok çabuk oldu.
80 sayfa evet kısa ama bitmezdi yine de. öyle sürükleyici ki alamadim kendimi.

Sonu da çok güzel bitti doğrusu.

Su iki cümleyi de tuttum:
İçerdeki gözyaşları dışarı akandan fenadir.

Korku,cezadan daha berbattir,cunku ceza bellidir,agir veya hafif;bilinmeyene,sinirlandirilmamisa kıyasla ceza daha az urkutur.

Aynı been :)))))

Kızlar şaka gibi daha az önce bitirdiğim kitapta etkilendiğim 2 yer vardı.Birini hatırlıyorum diğeri silinmiş Bu kadar çabuk unutulmaz ki

Galiba yazar ölmeseydi seriye baya devam edecekmiş diye okumuştum

4.kitabı mı var bu serinin? İlk 3 ü okumuştum türünün en en iyilerinden bence tabii.
Yazar 4 u yazarken oluyor baya yayın hakkı sıkıntısı olmuştu yarısını başkası tamamladı vs. Bi ara k dergisi vardı edebiyattaki tüm dedikodular orda vardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…