Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben tarihte bilinenin aksine bilinmeyen ayrıntıyı yazan yazarları çok severim.
Mesela Sunay Akın, tarih yazarı değil diye düşunulur. Bence tam aksine.
Bukadar arastiran ve ayrintiyi ortaya cikaran saglam bir yazar cok az.
Bahsettigin kalem de sunaycım gibiyse hemen alırim listeme:)

Neden olmasın tatlımm :)

Sunay Akın ın Geyikli Park kitabını okudum sadece ve aşık oldum diyebilirim. Devamını getirmeyi düşünüyorum.
Hıfzı Topuz da benzerdir. Çok eğlenceli hikayeler anlatıyor. Ayrıntılar ve herkesin bilmediği detaylar var. Bu bakımdan Sunag Akın la benzeşiyorlar bence

ay nasi ya. Bi serinin yazari nasil farkli olur daha okumadan gicik oldum. Oyle sey mi olurmus yahu. Miras mi birakmis yarim mi kalmis vasiyet mi etmis ki!!!
dünyada 80 milyondan fazla satınca yayın evinin gözleri dolar işaretine dönmüş

Ya cok gecmis olsun. Ust uste gelmis. Simdi nasilsin canim?
Halledebildin mi peki iyi miisn şimdi
Tam olarak halledebilmis degilim malesef.
Teletabi olmak istiyorum sizinle
Tesekkur ederiim.
Günaydın @The Black Pearl inşallah her şey yoluna girer

Ben dün de yeşili okuyamadım ama işyerinde okuduğum bir kitap vardı online olarak.Onda epey ilerledim. Aynadaki ben-43 sayfa kaldı.
Tesekkur ederim canim insallah
Ne guzel ya boyle dusunceli insanlar her yerde olsa keske. Gule gule oku canim
hepsinde aynı kız mı var?
Niye hiç doğru durmuyo bu kız

Eki Görüntüle 1941806

Bu cicis ayraçlardan aldım kendime Kitap yurdunda satışa çıkmışş
Cok guzeller

Dün Sabahattin Alinin Kuyucaklı Yusufu bitirdim. Çok beğendim sıcacık bir hikayesi var. Okuyan var mı aranızda
Sabahattin Alinin çok sevdiğim kitaplarından biridir.ama kitabı elimde yok.. orta okul ve lisede kütüphaneye üyeydim hep gidip alıp okurdum keşke o zamanlardan kitap biriktirme kendi kütüphanemi oluşturma isteğim olsaydı belkide vardı hatırlamıyorumgerçi o zaman parasızlıktan gider kütüphaneden alırdım

Keyifle oku kuzum benim.
Çok güzel bir akşamdı, çok mutlu oldum.
En kısa zamanda tekrarlayabilmek umuduyla..
Sizin de sefanız olsun gençler.
Kesinlikle çok keyifliydi. Gözlerim yollarda olacak

Nazlı Eray Ay Falcısı okumuş muydun? Ya da hangi kitabını önerirsin Kuzum?

Dün Sabahattin Alinin Kuyucaklı Yusufu bitirdim. Çok beğendim sıcacık bir hikayesi var. Okuyan var mı aranızda
Ben...
Eki Görüntüle 1941806

Bu cicis ayraçlardan aldım kendime Kitap yurdunda satışa çıkmışş
Güle güle kullan

dünyada 80 milyondan fazla satınca yayın evinin gözleri dolar işaretine dönmüş
Ayip ama yaa ben seriyi henuz okumadim ama dusunuyordum ileride simdi bunu protesto ediyorum ve gidip korsanini alip okuyacagim gerci bizimkilerin emegine de kiyamam sanirim. o kadar telif hakki odeyip basiyolar... neyse korsan tezgah gorursem karar vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…