- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.781
Listeme aldim, ismi ilginc duruyor. Tesekkurler canimcigim.kızlar size bir kitap önereyim. Ryu Murakami - Emanet Dolabı Bebekleri. ben bu kitabı bir kaç sene önce okumuştum. kitabın içeriğini hala hatırlarım.
Evet var ama yazarı farklı. çünkü ilk 3 kitabın yazarı ölmüş.
Ben tarihte bilinenin aksine bilinmeyen ayrıntıyı yazan yazarları çok severim.Kızlar
Tarihi kitap sever misiniz?
Ben Hıfzı Topuz kitapları okuyorum.
İlk önce Nazım Hikmet ile ilgili bir kitap okumak istemiştim ve Hıfzı Topuz - Hava Kurşun Gibi Ağır kitabı ile tesadüfen tanışmıştım. Dilini çok beğendim ve daha sknra başka kitaplarını da okudum. Yakın tarihle ilgili kitaplar. Hayat hikayeleri anlatıyor ama çok güzel bir dille. Öyle okuldaki tarih kitapları gibi değil.
Şu anda okuduğum Vatanı Sattık Bir Pula
Namık Kemal ile ilgili mesela
İlgilenenlere tavsiye ederim
Güneş Cavmasının adı "Göç" oldu sanırım. Çok güzel bir kitaptır. Ben severek okumuştum
Sarah Jionun son 2 kitabı dışında hepsini okudum. Ama beni çok sıktı artık. Aynı yemeği sürekli ısıt önüme koyuyor gibi hissediyorum. Biraz değişiklik yapması gerek..
Boleyn Kızını çok merak ediyorum alınacaklar arasında. Eğer alırsam beraber okuruz belkii
Arı kovanına çomak sokan kız, Ejderha dövmeli kızın serisi mi ?
Ben tarihte bilinenin aksine bilinmeyen ayrıntıyı yazan yazarları çok severim.
Mesela Sunay Akın, tarih yazarı değil diye düşunulur. Bence tam aksine.
Bukadar arastiran ve ayrintiyi ortaya cikaran saglam bir yazar cok az.
Bahsettigin kalem de sunaycım gibiyse hemen alırim listeme:)
dünyada 80 milyondan fazla satınca yayın evinin gözleri dolar işaretine dönmüşay nasi ya. Bi serinin yazari nasil farkli olur daha okumadan gicik oldum. Oyle sey mi olurmus yahu. Miras mi birakmis yarim mi kalmis vasiyet mi etmis ki!!!
bende çok beğenmiştim hatta bence Kürk Mantolu Madonna dan çok daha güzelDün Sabahattin Alinin Kuyucaklı Yusufu bitirdim. Çok beğendim sıcacık bir hikayesi var.Okuyan var mı aranızda
Ya cok gecmis olsun. Ust uste gelmis. Simdi nasilsin canim?Kızlar,
Sabahtan beri hafif bir karın ağrısı vardı bende. Son iki saattir şiddetlendi. Ve sonuç ne?
Apandist olmuşum. Akşam saat 8 de ameliyata alacaklar beni.
Hatırlarsanız safra kesesi iltihabı olmuştum. Safra kesemi de alacaklar aynı ameliyatta. Zaten safra kesesi ameliyatı için şubatın ortasına gün almıştım.
Dua edin.
Tam olarak halledebilmis degilim malesef.Halledebildin mi peki iyi miisn şimdi
Tesekkur ederiim.En kisa surede cozulmelerini dilerim.
Gunaydin herkese,
Bugun Dorian Grey'in Portresine baslayacagim. Ustam ve Ben ile arasinda kaldim. Bunu sectim. Bu ara osmanli doneminde gecen bisey okuyasim gelmiyor. Ustam ve Ben de o donemde geciyor galiba tee gecen yil almistim bekleyip duruyor.
Tesekkur ederim canim insallahGünaydın @The Black Pearl inşallah her şey yoluna girer
Ben dün de yeşili okuyamadım ama işyerinde okuduğum bir kitap vardı online olarak.Onda epey ilerledim. Aynadaki ben-43 sayfa kaldı.
Ne guzel ya boyle dusunceli insanlar her yerde olsa keske. Gule gule oku canimGünaydın kızlar. Bugün kitapsız gelmişim ofise okuyamıcaktım. Sabah bir büprizle karşılaştım. Ofisteki bir çalışanımız bana 3 tane kitap almış.
Canan Tan-İz
Canan Tan-Yüreğim seni çok sevdi
Ayşe Kulin-Sevdalinka.
@__giz__ ciğimin tavsiyesiyle ayşe kulini okucam buğün
Yüreğim seni çok sevdi kitabını lisedeyken okuyup beğenmiştim ama hatırlamıyorum. Arkadaşım hatrına yine okucam
hepsinde aynı kız mı var?
Niye hiç doğru durmuyo bu kız
Cok guzeller
OkudumDün Sabahattin Alinin Kuyucaklı Yusufu bitirdim. Çok beğendim sıcacık bir hikayesi var.Okuyan var mı aranızda
Sabahattin Alinin çok sevdiğim kitaplarından biridir.ama kitabı elimde yok.. orta okul ve lisede kütüphaneye üyeydim hep gidip alıp okurdum keşke o zamanlardan kitap biriktirme kendi kütüphanemi oluşturma isteğim olsaydı belkide vardı hatırlamıyorumDün Sabahattin Alinin Kuyucaklı Yusufu bitirdim. Çok beğendim sıcacık bir hikayesi var.Okuyan var mı aranızda
ahşap mı bunlar? elimde sir yaptığım cubuklardan bir sürü var harika görünüyorlar otursam bende mi yapsam acaba
mesaj alınmıştırŞu Ejderha kızlarını bana set olarak alsanız ya hayrınıza
sen de çok tatlısın canım benimUyandigimdan beri basligi okuyorum. Yaklasik 70 80 sayfa okudum. Hepiniz cok tatlisiniz cok komiklisiniz iyi ki aranizdayim
Sizin de sefanız olsun gençler.Keyifle oku kuzum benim.
Çok güzel bir akşamdı, çok mutlu oldum.
En kısa zamanda tekrarlayabilmek umuduyla..
Kesinlikle çok keyifliydi.Gözlerim yollarda olacak
Nazlı Eray Ay Falcısı okumuş muydun? Ya da hangi kitabını önerirsin Kuzum?
Ben...Dün Sabahattin Alinin Kuyucaklı Yusufu bitirdim. Çok beğendim sıcacık bir hikayesi var.Okuyan var mı aranızda
Güle güle kullan
Dalida ejderha serisini bitirmen 24 saati bulur mu acepŞu Ejderha kızlarını bana set olarak alsanız ya hayrınıza
Ayip ama yaa ben seriyi henuz okumadim ama dusunuyordum ileride simdi bunu protesto ediyorum ve gidip korsanini alip okuyacagimdünyada 80 milyondan fazla satınca yayın evinin gözleri dolar işaretine dönmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?