Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Aranızda sezgin kaymaz okuyan var mı? Kün kitabını okumuştum çok sevmiştim ben var mı başka kitabımı önerecek

Darisi basima anca oturdum okucam simdi saat 23e kadar 100 sayfa okur muyum acaba diye dusunuyordum bende
Bence okunur. Ben sonunda bitirdim. Darısı başına inşallah
Ama ben hiç bir oturuşta 100 sayfa okuyamıyorum.

Kesinlikle çok keyifliydi. Gözlerim yollarda olacak

Nazlı Eray Ay Falcısı okumuş muydun? Ya da hangi kitabını önerirsin Kuzum?

Ay Falcısını okumadım kuzum. Şu an Ayışığı Sofrasını okuyorum, yarısını geçtim, güzel gidiyor, fuarda kendisi önermişti, ben kararsız kalınca birkaç kitap arasında.

Ay Falcısını okumadım kuzum. Şu an Ayışığı Sofrasını okuyorum, yarısını geçtim, güzel gidiyor, fuarda kendisi önermişti, ben kararsız kalınca birkaç kitap arasında.
Kitap siparişi verdim. O yüzden sormuştum ki o sırada _Cassandra_ Aşık Papağan Barını önerince onu aldım.

Vampir akademisi sayfa 150deyim uyumadan 200'e tamamlamayi dusunuyorum hic alisip benimseyemedim kitabi vampir sayfasini alacakaranlik serisinde kapatmisim sanirim. Budaladan da sanirim 20 sayfa kadar okudum epub okudugum icin net soyleyemiyorum sayfa sayisini. Herkese iyi geceler iyi okumalar

Yaş kaçtı acaba ben 22 li yaşlarda okuyup bayılmıştim. Alacakaranliktan çok. Daha fazla sevmiştüm.

günaydın kızlar
dün Ejderha Cadı bitti, momo 114. sayfadayım hatta gece yatarken çocuklara prenses momo ile prens gigirilamo(sanırım doğru yazamadım) nun masalını okudum eren resmi olsa daha güzel olurdu dedi boş bir vakitte masala resim çizicez
Son kitabı okudun mu
yok canım okumadım, ama okumayı çok istiyorum

Galiba yazar ölmeseydi seriye baya devam edecekmiş diye okumuştum
bende çok uzun bir seri yazmayı planladığını okumuştum hatta yazarın öldüğünü öğrenince baya üzülmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…