- 11 Ekim 2014
- 14.411
- 40.939
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.821
Örümcek agindaki kızı alan olursa sevinirim.keşke sesimi duyan olsa
Bence okunur. Ben sonunda bitirdim. Darısı başına inşallahDarisi basima anca oturdum okucam simdi saat 23e kadar 100 sayfa okur muyum acaba diye dusunuyordum bende
Kesinlikle çok keyifliydi.Gözlerim yollarda olacak
Nazlı Eray Ay Falcısı okumuş muydun? Ya da hangi kitabını önerirsin Kuzum?
Kitap siparişi verdim. O yüzden sormuştum ki o sıradaAy Falcısını okumadım kuzum. Şu an Ayışığı Sofrasını okuyorum, yarısını geçtim, güzel gidiyor, fuarda kendisi önermişti, ben kararsız kalınca birkaç kitap arasında.
Kitap siparişi verdim. O yüzden sormuştum ki o sırada_Cassandra_ Aşık Papağan Barını önerince onu aldım.
Yaş kaçtı acaba ben 22 li yaşlarda okuyup bayılmıştim. Alacakaranliktan çok. Daha fazla sevmiştüm.Vampir akademisi sayfa 150deyim uyumadan 200'e tamamlamayi dusunuyorum hic alisip benimseyemedim kitabi vampir sayfasini alacakaranlik serisinde kapatmisim sanirim. Budaladan da sanirim 20 sayfa kadar okudum epub okudugum icin net soyleyemiyorum sayfa sayisini. Herkese iyi geceler iyi okumalar
Yaş kaçtı acaba ben 22 li yaşlarda okuyup bayılmıştim. Alacakaranliktan çok. Daha fazla sevmiştüm.
Bence de ondan bu yaşlarda az sıkıntı oluyor :) ama seri varsa değerlendir yine de vampir aşkı:)bende o yaşlardan beri okumak isteyip erteliyordum 27 olunca cık olmadı :)
yok canım okumadım, ama okumayı çok istiyorumSon kitabı okudun mu
bende çok uzun bir seri yazmayı planladığını okumuştum hatta yazarın öldüğünü öğrenince baya üzülmüştümGaliba yazar ölmeseydi seriye baya devam edecekmiş diye okumuştum
sevmedin mi
içine giremedim hala kitabınsevmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?