- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.001
Sevdin mi . Ben ilk kitabı sevmiştimMerhaba,
Senden Sonra Ben 255. Sayfa.
Son 195 sayfa, bugün biter mi göreceğiz.
Geçmiş olsun çok
bir garip oblomov cok gecmis olsun. insallah toparlanirsin . dis agrisi berbat.
Saolun kizlar bu gidisle pazartesiyi zor gorcem galiba saat3 gibi agri kesici ictim yine basladi. Ne guzel saliyi carsambayi persembeyi agrisiz gecirmistim nerden cikti anlamadim bu agriÇok geçmiş olsun kanal ise yarar umarım.
Sevdin mi . Ben ilk kitabı sevmiştim
Sagol canim. 2 ay oldu yaptirali. Hep agri ve hassasiyet var. Hic anlamadim neden oyle dedi. Zaten doktor cinsin tekiydi. Gitmisken yapilsin bari dedim ve sonuc husran. Yeniden gidecegim baska doktora.Geçmiş olsun. Niye öyle dedi ki doktor Ben de bir disime kanal tedavisi yaptirmistim hatta yıllar oldu. 7 sene oldu gayet de memnunum.
bir garip oblomov geçmiş olsun canım
Bu arada bugün sahaflari gezme şansim oldu beyoglundakileri... Çok çok büyük bir umutla girdim ama nasil bir hüsranla çiktigimi anlatamam yaklaşik iki saat kaldim oglumda uyumuştu arabasinda firsat bu firsat dedim telefonumda da kitapyirdunun uygulamasi var orda etikete tutunca direk fiyati çikiyo kitabin
Gözüme kestirdiğim kitaplarin fiyatlarini karşilaştirdim:) birkaćini not aldim
Kitapyurdu sitesinin fiyatlariyla
Ahmet büke çidem külahı kitap yurdu:9.10 tlsahaf :10tl
Nazlı eray:aşık papağan barı kitap yurdu:11.25 sahaf:10 tl
Budala türkiye iş bankası kültür yayınları sahaf 15tl kitap yurdu:19.60tl
Şebnem burcuoğlu şekerfare kitap yurdu:14.25tl sahaf:12 tl
Tahsin yücel kumru ile kumru sahaf:15 kitapyurdu:16.10
Hele hele jose saramago körlük kitabi şu an basimi yok ama şu an için bence kesin basımı olur ilerleyen zamanlarda çünkü nobel edebiyat ödülü var ünlü bir kitap kitap temizdi ama satıştayken ki fiyatı 19.25 tl ama kadın bana tam tamina 100 tl ye satmaya çalişti üstelik ben 5 kati fiyattan bahsediyosunuz dediğim halde hiçbir yerde yok bul bulabiliyosan diye iddalaştı çik uzatmis olabilirim belki ama ciddi anlamda sahaflar en azindan taksimde ki aslıhan pasajı benim gözümde bitmiştir...
Sonra ben tabi iki saat harcayip ordan çiktim tabi eşim bi kahve gibi bi yer bulmuş çay içiyo taksicilerle kanki olmuş hani nerde kitaplar dedi almadim bişey dedim bide tartistim bi kadinla dedim inanamadi:)
Ordan çiktim yky nin kendi kitabevine bi girim dedim yüzde yirmi indirim var kitap yurduyla ayni fiyat baskisi durdurulmus 10 tl lik kitabi 8 tl ye aldim :)
Hiç sahaflara gidemiyorum kimbilir ne kitaplar vardir yok efendim netten pahaliya aliyorum diye kendinizi üzmeyin inanın çok çok çok daha karlı:)
Ben de sahaftan alışveriş yapamam.İlk dokunan ben olayım istiyorum kitaba.Bu arada bugün sahaflari gezme şansim oldu beyoglundakileri... Çok çok büyük bir umutla girdim ama nasil bir hüsranla çiktigimi anlatamam yaklaşik iki saat kaldim oglumda uyumuştu arabasinda firsat bu firsat dedim telefonumda da kitapyirdunun uygulamasi var orda etikete tutunca direk fiyati çikiyo kitabin
Hele hele jose saramago körlük kitabi şu an basimi yok ama şu an için bence kesin basımı olur ilerleyen zamanlarda çünkü nobel edebiyat ödülü var ünlü bir kitap kitap temizdi ama satıştayken ki fiyatı 19.25 tl ama kadın bana tam tamina 100 tl ye satmaya çalişti üstelik ben 5 kati fiyattan bahsediyosunuz dediğim halde hiçbir yerde yok bul bulabiliyosan diye iddalaştı çik uzatmis olabilirim belki ama ciddi anlamda sahaflar en azindan taksimde ki aslıhan pasajı benim gözümde bitmiştir...
Sonra ben tabi iki saat harcayip ordan çiktim tabi eşim bi kahve gibi bi yer bulmuş çay içiyo taksicilerle kanki olmuş hani nerde kitaplar dedi almadim bişey dedim bide tartistim bi kadinla dedim inanamadi:)
Ordan çiktim yky nin kendi kitabevine bi girim dedim yüzde yirmi indirim var kitap yurduyla ayni fiyat baskisi durdurulmus 10 tl lik kitabi 8 tl ye aldim :)
Hiç sahaflara gidemiyorum kimbilir ne kitaplar vardir yok efendim netten pahaliya aliyorum diye kendinizi üzmeyin inanın çok çok çok daha karlı:)
Sahaflara ucuzdan ziyade eski basimlari bulmak icin gidilebilir ki Körlük'e nasil 100 tl der yahu. Sanirsin 100 yil once basilmis kitap. Terbiyesizligin daniskasi.Bu arada bugün sahaflari gezme şansim oldu beyoglundakileri... Çok çok büyük bir umutla girdim ama nasil bir hüsranla çiktigimi anlatamam yaklaşik iki saat kaldim oglumda uyumuştu arabasinda firsat bu firsat dedim telefonumda da kitapyirdunun uygulamasi var orda etikete tutunca direk fiyati çikiyo kitabin
Dorian Gray'in Portresi bitti. Onun ve Lord Henry'nin narsistlik ve simarikliklarindan. Donemin soylu sacmaliklarindan gina gelmisti. Sonuna da cok sevindim.
Kotulugun dis gorunume yansiyor olmasi fikrine cok da katilmiyorum ancak maddesel guzelligi isleyisini begendim. Okuyan arkadaslarda da aynisi mi oldu bilmiyorum ama bu iki karakteri surekli tenkit ederken buldum kendimi. Oysa kemdimize de sormak lazim sekil, bicim hayatimizin ne kadar icinde, neresinde.
Kitaba dönüp baktigimda bazi yerlerdeki ilgimi cekmeyen detaylar haricinde benim icin gayet akiciydi. Yazarin tek kitabiymis oysa ben bir suru kitabi var saniyordum. Okumak cehaleti boyle boyle aliyor demek ki. Tavsiye ederim arkadaslar.
Simdi elime Araf'i aldim.Zamaninda arkadasima verdim kaybetmisti. Yenisini alayim dedim kapagi degismis. Kapaginda okuyanlar bilir; puding ve bulasik bi kasik var. Tiksindim almadim.Bende ki eski baskiyi aradim bulamadim vs gidip sahaftan aldim ama kenarlari kivrik filan gicik oldum. Okuyasim gelmiyor, kendimi zorluyorum bu kadar sekilci olmamak icin. sanirim obsesyonum var kitaplar konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?