- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.041
Benim oğlum üçüncü sınıfta ,u tanarak diyorum ki; sınıfta okumayı sevenlere kitabı anlattirir ,özetini yazardı :)nasıl olsa Öğrt.okumadan imzalıyor derdiBence çocuk özet çıkarmayı bilmiyor. Belki de öğretmeni ne yapması nasil yapması gerektiğini anlatmamistir.
Biz o yastakilerden çoğunlukla özet istiyoruz. Ki onları takip edebilelim gerçekten okumuşlar mi bilelim. Böylelikle zamanla okuma alışkanlığı kazandiralim.
Bence çocuk kolaya kacmiyor.Çünkü kız kitabi okuyor. Kolaya kacsa kitabın orasindan burasindan alır özet defterini doldurur ( malesef öyle öğrenciler de var).
Ama öğretmenin ozetin nasıl yapılacağını anlatmasi lazim.
Şahane olur ya geçen yıldan hediye olarak baya kişide vardı. :)1q84 :) kızlar mart ayı için bu kitaba bi operasyon düzenlesek elinde olup okumak isteyenler, okumak isteyip elinde olmayanlar bi toplaşsak da bu kitabi da aradan çikarsak:)
Varım diyorrrrrr1q84 :) kızlar mart ayı için bu kitaba bi operasyon düzenlesek elinde olup okumak isteyenler, okumak isteyip elinde olmayanlar bi toplaşsak da bu kitabi da aradan çikarsak:)
Her zaman başarılı olduğumuz söylenemez :) ama bir çocuk bir çocuktur diyoruz.Öğretmenim, canım öğretmenim merakımdan soruyorum, böyle kitap ödevleri ile çocuklar gerçekten kitap okuma alışkanlığı kazanıyor mu?
Bak sen afacana :))) erkek öğrenci işte :)Benim oğlum üçüncü sınıfta ,u tanarak diyorum ki; sınıfta okumayı sevenlere kitabı anlattirir ,özetini yazardı :)nasıl olsa Öğrt.okumadan imzalıyor derdi
1q84 :) kızlar mart ayı için bu kitaba bi operasyon düzenlesek elinde olup okumak isteyenler, okumak isteyip elinde olmayanlar bi toplaşsak da bu kitabi da aradan çikarsak:)
neden böyle dedin?1q84 e hiç bulaşmayın. Vaktinizi ziyan edersiniz.
Benim de okumak istediklerim arasında. Yorumunuzu merak ettim.1q84 e hiç bulaşmayın. Vaktinizi ziyan edersiniz.
Bana günde alırsanız katılabilirim1q84 :) kızlar mart ayı için bu kitaba bi operasyon düzenlesek elinde olup okumak isteyenler, okumak isteyip elinde olmayanlar bi toplaşsak da bu kitabi da aradan çikarsak:)
geçmiş olsun ikinize de canımGünaydın Kızlar İyi Haftalar
Ben hiç kitap okuyamadım haftasonu
Misafirim vardı yemekli temizlik ve yemek vs uğraştım çocukla olunca uğraş iki katına çıkıyor malesef birde ikimizde hasta gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?