Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Benim oğlum üçüncü sınıfta ,u tanarak diyorum ki; sınıfta okumayı sevenlere kitabı anlattirir ,özetini yazardı :)nasıl olsa Öğrt.okumadan imzalıyor derdi

Cengiz hana küsen bulutu bitirdim. Hafta sonu şehir dışında idim. Yoksa daha da erken bitirirdim
Yeni kitabım ne olacak bilmiyorum. İnçe memedi ne zaman okumaya başlayacağız. Acaba ben yarın başlasam erken mi olur. Malum yavaş okuyorum.

@kalinkaselin canım ben de katılabilirim. Okumak istediğim ama henüz fırsat bulamadığım bir kitap

Öğretmenim, canım öğretmenim merakımdan soruyorum, böyle kitap ödevleri ile çocuklar gerçekten kitap okuma alışkanlığı kazanıyor mu?
Her zaman başarılı olduğumuz söylenemez :) ama bir çocuk bir çocuktur diyoruz.

Sadece odev bilinciyle okusalar bile o okudukları kitaplardan illaki bir şeyler kazanıyorlar. Ve zamanlarını tv,tablet vb şeylerle harcamak yerine kitapla vakit geçiriyorlar.
Sorumluluk bilinci,bir şeye odaklanabilme,okudugunu anlama gibi başka şeyler de hedefliyoruz. O yüzden ne kazansak kar diye bakıyoruz :)
Ordan burdan yazan, okumus gibi yapanlar da yok değil malesef.

Benim oğlum üçüncü sınıfta ,u tanarak diyorum ki; sınıfta okumayı sevenlere kitabı anlattirir ,özetini yazardı :)nasıl olsa Öğrt.okumadan imzalıyor derdi
Bak sen afacana :))) erkek öğrenci işte :)
Ama canım onun senin gibi bi annesi var. Şimdi olmasa da ilerde mutlaka alışkanlık kazanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…