- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.961
Insallah Minervacim hersey bi an once olsun bitsin istiyorum bu yuzden.Düğün mü var hadi hayırlısı. Genelde herkes gergin oluyor bu dönemde inşallah kırılmadan kırmadan atlatirsin
aileler yüzünden stres oluyorsan tek tavsiyem politik ol canım.. becerebilir misin bilmiyorum ama en iyi yöntem budur.. umarım kolaylıkla atlatırsın çok güzel çok heyecanlı bir evredesin keyfini çıkarmaya bak herkeste sorunlar oluyor.. ben yaşadığım sıkıntıları anlatsamInsallah Minervacim hersey bi an once olsun bitsin istiyorum bu yuzden.
Bende çok severim Nazlı Eray şubatta elyazması rüyalar okuyacağım sonra bende Ayışığı Sofrasını okurum artıkNazlı Eray__Ayışığı Sofrası bitti.
Dün yolda başlamıştım, bu sabah da kahvaltıdan sonra bitirdim. Eray'ın fantastik dünyasını özlemişim.
Okuyunca çok saçma şeyler olduğunu biliyorsun ama onların verdiği anlam o kadar hoşunuza gidiyor ki, en azından benim gidiyor.
Onun geçmişiyle yüzleştiği satırlarda ben de kendi mezarlığıma gömdüğüm kişileri düşündüm, kimisine haksızlık etmişim günah çıkardım kimisine ise çok şans vermişim kendime üzüldüm.
Diğer kitabını ise ağır okuduğum kitaplar arasına sıkıştırmak istiyorum ki az da olsa nefes alayım.
Bu tarzı sevenlere tavsiye ederim.
Bende çok severim Nazlı Eray şubatta elyazması rüyalar okuyacağım sonra bende Ayışığı Sofrasını okurum artık
Cok gereksiz seyler bunlar, herkes bencillik ediyor. Egolarin savasi diyorum resmen..aileler yüzünden stres oluyorsan tek tavsiyem politik ol canım.. becerebilir misin bilmiyorum ama en iyi yöntem budur.. umarım kolaylıkla atlatırsın çok güzel çok heyecanlı bir evredesin keyfini çıkarmaya bak herkeste sorunlar oluyor.. ben yaşadığım sıkıntıları anlatsam
hayırlısı olsun canım. sıkıntılı süreçler malesef. ne zaman inşallahInsallah Minervacim hersey bi an once olsun bitsin istiyorum bu yuzden.
Çok güzel, sıcacık, tarih doluInsallah hayirdir diyelim, evlilik oncesi bir suru puruz cikiyo ben de biraz hassasimdir da...
_meLinDa_ filmi mi vardi hic duymamistim. Lizbon guzel bi yer mi?
Mayista insallah daha hic bir seyimiz hazir degil ustelikhayırlısı olsun canım. sıkıntılı süreçler malesef. ne zaman inşallah
Bence de ondan bu yaşlarda az sıkıntı oluyor :) ama seri varsa değerlendir yine de vampir aşkı:)
Bunlar senin en keyifli zamanların.Sen ne kadar rahat olursan o kadar rahat atlatırsın bu süreci.Aksilikler illa ki olacaktır.Takılmamaya çalışInsallah hayirdir diyelim, evlilik oncesi bir suru puruz cikiyo ben de biraz hassasimdir da...
_meLinDa_ filmi mi vardi hic duymamistim. Lizbon guzel bi yer mi?
Insallah bir an once gecer canim tesekkur ederim.Bunlar senin en keyifli zamanların.Sen ne kadar rahat olursan o kadar rahat atlatırsın bu süreci.Aksilikler illa ki olacaktır.Takılmamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?