Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Insallah Minervacim hersey bi an once olsun bitsin istiyorum bu yuzden.
aileler yüzünden stres oluyorsan tek tavsiyem politik ol canım.. becerebilir misin bilmiyorum ama en iyi yöntem budur.. umarım kolaylıkla atlatırsın çok güzel çok heyecanlı bir evredesin keyfini çıkarmaya bak herkeste sorunlar oluyor.. ben yaşadığım sıkıntıları anlatsam

Bende çok severim Nazlı Eray şubatta elyazması rüyalar okuyacağım sonra bende Ayışığı Sofrasını okurum artık

Cok gereksiz seyler bunlar, herkes bencillik ediyor. Egolarin savasi diyorum resmen..

Hayırlı akşamlar kızlar
Okul bitti ,sanki ben karne aldım gibi rahatladım .Şimdi çok okurum diyordum ama ablam daha kitap yollayamadı.
Cesur yani dünya bitti.
Çok uzun zamanda bitirmeme rağmen ,niye bitti çok güzeldi deyip bitmesine uzuldugum bir kitaptı.

Insallah hayirdir diyelim, evlilik oncesi bir suru puruz cikiyo ben de biraz hassasimdir da...
_meLinDa_ filmi mi vardi hic duymamistim. Lizbon guzel bi yer mi?
Çok güzel, sıcacık, tarih dolu
Ben çok özlüyorum
Hele o fado müziği o kadar içli ki
Vasco de gama nın ve canım fernando pessoa nın memleketi
Keşif yıllarında denize açılıp dönmeyen denizciler için geride kalan kadınlarının yaktığı ağıttan doğmuş fado müziği
Çok dokunaklı

Insallah hayirdir diyelim, evlilik oncesi bir suru puruz cikiyo ben de biraz hassasimdir da...
_meLinDa_ filmi mi vardi hic duymamistim. Lizbon guzel bi yer mi?
Bunlar senin en keyifli zamanların.Sen ne kadar rahat olursan o kadar rahat atlatırsın bu süreci.Aksilikler illa ki olacaktır.Takılmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…