- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.061
Hedef Değiştirmek isteyen, ismi listede olmayıp hedef eklemek isteyen varsa beni etiketler misiniz? Bugün listeyi güncelleyeceğimminerva1988 61 olacak mı? 62 yapıcam ona göre
Ahaha 60 yap kuzu aynı olalım senle gönüllerimiz bir yakında bedenlerde yakın olacak:))))Hedef Değiştirmek isteyen, ismi listede olmayıp hedef eklemek isteyen varsa beni etiketler misiniz? Bugün listeyi güncelleyeceğimminerva1988 61 olacak mı? 62 yapıcam ona göre
30 lira üstüne alışverişi sadece Altın Kitaplar yayın evinden yapsaydın geçerli olacaktı o kampanya.. instagramda takip ediyorum kitapyurdunu sabah görmüştüm bendeBen dün 30+ alışveriş yaptım.niye öyle bir şey demedi kitap yurdu
kalinkaselin ellerine sağlık.
Aramıza hoş geldiniz. Konumuzun ilk mesajını okudunuz mu?
Ben de herkesi tebrik ediyorum.
Kendimi tebrik falan etmiyorum.İki kitap nedir ya
1984 kitabı çok ara vermeden okumak daha doğru sanırım. olaylar karışabiliyor çünkü.
öğrenci misiniz.
İnşallah en kısa süredeAhaha 60 yap kuzu aynı olalım senle gönüllerimiz bir yakında bedenlerde yakın olacak:))))
nacizane bir tavsiye vermek istiyorum sana canım. bu kitabı kafan rahat olduğu zaman oku. çünkü çok çok iyi bir kitap. içeriği her döneme hitap eden bir kitap. ders çalışırken daha çok çıtır çerez kitaplar okumak daha iyi gibi. en azından ben öyle yapıyordum
İflas etmek üzereyim kendime yani kitaplar alamamhepsi buradada kitapalarda %50 indirim varmış kızlar haberiniz olsun.
örnek
kafes kitabı kitapturdunda 18 lira
hepsi burada 11 lira
Elli Ton Üçleme Seti
kitapyurdu 67
hepsiburada 55
Nasil guzeldir Zweig. Yayinlanan butun kitaplarini okumak istedigim yaxarlarin sanirim basinda. ZweigHaksız değilsin aslında. Az az okuyunca da -mesela dün- "Bu kimdi ki ya?" diye eski sayfaları kurcaladım. Meğer bir paragraf üste anlatmış. Tekrar baştan okudum. Elimde 7 adet Stefan Zweig kitabı var okunmamış. Onları da çerezlik okuyamıyorum, çok merak ediyorum yazarı. Burda da epey tavsiye edildi diye almıştım.
ay evet sonradan farkettim bende :)30 lira üstüne alışverişi sadece Altın Kitaplar yayın evinden yapsaydın geçerli olacaktı o kampanya.. instagramda takip ediyorum kitapyurdunu sabah görmüştüm bende
evet aynen,Burada adını çok duyunca TOL biraz araştırdım. ilgimi çekti favori listeme aldım. o kitapla ilgili genel kanı ara vermeden okunası yönündeymiş._meLinDa_ bu konu hakkında yorumlarını merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?