Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hedef Değiştirmek isteyen, ismi listede olmayıp hedef eklemek isteyen varsa beni etiketler misiniz? Bugün listeyi güncelleyeceğim minerva1988 61 olacak mı? 62 yapıcam ona göre

Kuzu benimkini de 52 yapar mısın?
Biraz zorlanırım belki ama geçen senekinin altında düşmeyim en azından. Böylesi daha çok içime sinecek sanki

Hedef Değiştirmek isteyen, ismi listede olmayıp hedef eklemek isteyen varsa beni etiketler misiniz? Bugün listeyi güncelleyeceğim minerva1988 61 olacak mı? 62 yapıcam ona göre
Ahaha 60 yap kuzu aynı olalım senle gönüllerimiz bir yakında bedenlerde yakın olacak:))))

30 lira üstüne alışverişi sadece Altın Kitaplar yayın evinden yapsaydın geçerli olacaktı o kampanya.. instagramda takip ediyorum kitapyurdunu sabah görmüştüm bende

1984 kitabı çok ara vermeden okumak daha doğru sanırım. olaylar karışabiliyor çünkü.
öğrenci misiniz.

Ara vermeden her gün okuyorum ama az az. 20 sayfa kadar ilerliyorum sadece. Öğrenci değilim çalışıyorum, iş yeri yükselme sınavım var. Bu memlekette ölene dek sınava girdiğimiz için çalış babam çalış.

Haksız değilsin aslında. Az az okuyunca da -mesela dün- "Bu kimdi ki ya?" diye eski sayfaları kurcaladım. Meğer bir paragraf üste anlatmış. Tekrar baştan okudum. Elimde 7 adet Stefan Zweig kitabı var okunmamış. Onları da çerezlik okuyamıyorum, çok merak ediyorum yazarı. Burda da epey tavsiye edildi diye almıştım.

Nasil guzeldir Zweig. Yayinlanan butun kitaplarini okumak istedigim yaxarlarin sanirim basinda. Zweig ben

kalinkaselin canım emeğine sağlık ,çok güzel olmuş.
Ayrıca tüm arkadaşlarım sizede teşekkürler ,öyle sıcak ,samimi ,dostça sohbet ve paylaşımlarınızı vardı ki ,ben hiç aktif olup çokça katilamasamda ,kendimi hep çok uzun zamandır aranızda gibi hissettim.
Ve yorumlarınızı okumak ,tavsiyeler almak şevke getirdi beni .cocuklarim doğduğundan beri biryilda okumadigim kadar kitabı ,bir ayda okudum.demekki isteyince oluyormuş...İyiki sizi tanımışım ...

@DonukPudra m sayende sadece anne olmadığımı hatırlatıp ,kendimi en iyi hissettiren şeyi yapmama vesile oldun ..Canım benim ..

Bildirim yapim bari

Kitap okuma durmum oldukça karışık
Maratondan yarim kalan bir kitabim var
Ve elimde pazartesiden beri 87. Sayfasina ancak gelebildiğim melindanin hediyesi TOL var

Okuyamamin sebebi oğlum:) onu uyitmadan okumak istemiyorum uyuturken ben de uyuyorum kalkiyorum yarim saat okuyup yine uyuyorum:)
Yarina tol u bitirip cumartesi ince memede başlamayi düşünüyorum yarim kalan maça kizi kitabimda ince memedlerin arasinda okuyup bitiririm umarim:)

Burada adını çok duyunca TOL biraz araştırdım. ilgimi çekti favori listeme aldım. o kitapla ilgili genel kanı ara vermeden okunası yönündeymiş. _meLinDa_ bu konu hakkında yorumlarını merak ediyorum

evet aynen, _asmunikal_ da benimle aynı fikirdeydi
değişik, karışık bir anlatımı var yazarın ve aslında birbiriyle bağlantısı olan karakterlerin hikayelerini ayrı ayrı anlatıyor o yüzden kopmamak için uzun aralar vermeden sürekli okunması gerekiyr bence
çünkü bi süre sonra ay bu kimdi şimdi, nerde adı geçmişti diye kafası karışıyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…