Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

M Mavisu27 sana katılıyorum. kitap okuyordum normalde ama bu kadar yoğun değil. benim gibi itap sevenlerle konuşmak çok ayrı. hiç kitap okumayan birine kitap anlattığımda yüzündeki ifade beni hayattan soğutuyor. saatlerce oturup kitaplar hakkında konuşabilirim ya da dinleyebilirim.burası sayesinde 15 günde 7 kitap okudum ve kitaplar yine hayatımın merkezine oturdu :) Hepinize çok teşekkür ederim kızlar bu arada ocak ayında ayın 15. den sonra okumaya başladım ben :) :)

Boleyn kızı Sayfa 30
ne zamandır o seriye başlamak istiyorum. Sahaf fuarından almıştış o serinin 3 kitabını. tanesi 5 tl idi sanırım :) belki senden sonra cesaret gelir bana bende okurum. yorumlarını bekliyorum mutlaka

Günaydınlar herkese..
1984 60. sayfadayım. Sınavıma çalışırken yanımda duran kitabım bana bakıp ağladı.
Ders çalışmak istemiyorum, kitap okumak istiyorum ama ne fayda..
nacizane bir tavsiye vermek istiyorum sana canım. bu kitabı kafan rahat olduğu zaman oku. çünkü çok çok iyi bir kitap. içeriği her döneme hitap eden bir kitap. ders çalışırken daha çok çıtır çerez kitaplar okumak daha iyi gibi. en azından ben öyle yapıyordum

Selam arkadaslar herkese cok tesekkur ederim okuma şevkimi artiriyor bu sayfa.

Gerek yorumlar, gerek kitaplarin paylasimi cidden heyecanlandiriyor beni. Kendi frekansimda insanlarin oldugunu bilmek kitap sevgimi percinliyor. Benim hayatimda bunlari paylasabilecegim sadece bir arkadasim vardi. Simdi bu sayi sizlerin varligiyla artmis bulunmakta. 12 kitap benim icin gayet guzel bir rakam ancak daha once de belirttigim gibi niceligin hic bir onemi yok yeterki guzel eserler gozlerimiz ve zihnimizle bulussun.

Hepinize cok tesekkur ediyorum. _asmunikal_ ve kalinkaselin ellerinize saglik.

Bildirimimi de yapayim Teneke Trampet syf 97.

canım bitirdiğimiz aya yazıyoruz kitabı, doğru yapıyorsun yani İnce Memed'i Şubata yazarak
ben de bugün bitireceğim Şubat a yazacağım

2 kitaptayım canım ama çok başındayım henüz. İş yerinde artık pek okuyamıyorum yoğun oluyorum. Akşam yatarken okuyorum genelde.

Senden gaza geldim de okumaya başladım ben de, yoksa okumayacaktım. Ama iyi ki gaza gelmişim
Ama yavaş ilerliyor işte. Bu ay biter mi emin değilim, çünkü telefondan okuyamıyorum sevmiyorum

Senden gaza geldim de okumaya başladım ben de, yoksa okumayacaktım. Ama iyi ki gaza gelmişim
Ama yavaş ilerliyor işte. Bu ay biter mi emin değilim, çünkü telefondan okuyamıyorum sevmiyorum
Ben de kızların gazına geldim iyi ki diyorum.

bence ince memed kitaplıklarda bulunmalı
Artık okuyorum yakn zamanda almam ama çocuğuma alırım

Kızlar kitapyurdu nda 30 tl ve üzerinde alışverişte Agatha christine acı kahve bedava
Ben dün 30+ alışveriş yaptım. niye öyle bir şey demedi kitap yurdu
kalinkaselin ellerine sağlık.
Günaydın kızlar herkese iyi okumalar aranızda bana da yer var mı?
Aramıza hoş geldiniz. Konumuzun ilk mesajını okudunuz mu?
Bir ay içinde çok kitap okuyan herkesi çok çok tebrik ediyorum canlar
Ben de herkesi tebrik ediyorum.
Kendimi tebrik falan etmiyorum. İki kitap nedir ya

Hoşbuldum teşekkür ederim evet okudum

Hedef Değiştirmek isteyen, ismi listede olmayıp hedef eklemek isteyen varsa beni etiketler misiniz? Bugün listeyi güncelleyeceğim minerva1988 61 olacak mı? 62 yapıcam ona göre

Zahmete sokmayayım diyordum ama madem güncelleme yapacaksın benim hedefim deeee 62
62 yazınca aklıma geldi 62 den tavşan yapmayı ne zor öğrenmiştim yazık bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…