- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.041
ne zamandır o seriye başlamak istiyorum. Sahaf fuarından almıştış o serinin 3 kitabını. tanesi 5 tl idi sanırım :) belki senden sonra cesaret gelir bana bende okurum. yorumlarını bekliyorum mutlakaBoleyn kızı Sayfa 30
nacizane bir tavsiye vermek istiyorum sana canım. bu kitabı kafan rahat olduğu zaman oku. çünkü çok çok iyi bir kitap. içeriği her döneme hitap eden bir kitap. ders çalışırken daha çok çıtır çerez kitaplar okumak daha iyi gibi. en azından ben öyle yapıyordumGünaydınlar herkese..
1984 60. sayfadayım. Sınavıma çalışırken yanımda duran kitabım bana bakıp ağladı.
Ders çalışmak istemiyorum, kitap okumak istiyorum ama ne fayda..
yazını okumadan bende aynı şeyi yazmışım1984 kitabı çok ara vermeden okumak daha doğru sanırım. olaylar karışabiliyor çünkü.
öğrenci misiniz.
2 kitaptayım canım ama çok başındayım henüz. İş yerinde artık pek okuyamıyorum yoğun oluyorum. Akşam yatarken okuyorum genelde.Sen ikinci kitaba geçtin dimi, ben çok geride kaldım dimi
Günaydın.
İnce Memed,sayfa 396.
Bugün bitiyor. Ben bu kitaba 30 Ocak'ta baslamistim. Bitirince şubat topigine yazmam dogru olur mu???
Bir de yıllık hedefimi 65 yapmak istiyorum mümkün mü?
Ellerine,emegine sağlıkkalinkaselin . Gece yarılarına kadar bizler için ugrasman ne güzel.
En çok kitap okuyan uç arkadasimi tebrik ediyorum. Kitap askimiz daim olur insaallah hepimizin.
Yanımda İnce Memed'in ikinci cildi yok. Okuyamam diye getirmemistim.O yüzden Tolstoy,Sevgi Neredeyse Tanrı Oradadir'a baslayacagim.
2 kitaptayım canım ama çok başındayım henüz. İş yerinde artık pek okuyamıyorum yoğun oluyorum. Akşam yatarken okuyorum genelde.
bence ince memed kitaplıklarda bulunmalıSenden gaza geldim de okumaya başladım ben de, yoksa okumayacaktım. Ama iyi ki gaza gelmişim
Ama yavaş ilerliyor işte. Bu ay biter mi emin değilim, çünkü telefondan okuyamıyorum sevmiyorum
bence ince memed kitaplıklarda bulunmalı
Ben de kızların gazına geldim iyi ki diyorum.Senden gaza geldim de okumaya başladım ben de, yoksa okumayacaktım. Ama iyi ki gaza gelmişim
Ama yavaş ilerliyor işte. Bu ay biter mi emin değilim, çünkü telefondan okuyamıyorum sevmiyorum
Artık okuyorum yakn zamanda almam ama çocuğuma alırımbence ince memed kitaplıklarda bulunmalı
E kitapları nereden indiriyorsunuzBikaç kitap var aklımda e-kitap olarak okuyup da almak istediğim. İndirim takip ediyorum o kitaplar için
Ben dün 30+ alışveriş yaptım.Kızlar kitapyurdu nda 30 tl ve üzerinde alışverişte Agatha christine acı kahve bedava
bu saate kadar kitap okuyunca listeyi yapmadan yatmayım dedim:)
bildirim topiğine ekledim bende ilk kez yaptığım için yanlış bişeyler yapmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın lütfen eğer varsa gözünüze takılan bişey olursa söyleyin düzeltirim:)
birde giz çiğim @_giz_ bildirim toiğinde seni göremedim kuzum unuttun mu yazmayı söylersen eklerim..
Aramıza hoş geldiniz. Konumuzun ilk mesajını okudunuz mu?Günaydın kızlar herkese iyi okumalar aranızda bana da yer var mı?
Ben de herkesi tebrik ediyorum.Bir ay içinde çok kitap okuyan herkesi çok çok tebrik ediyorum canlar
Ben de kızların gazına geldim iyi ki diyorum.
E kitapları nereden indiriyorsunuz
Hoşbuldum teşekkür ederim evet okudumBen dün 30+ alışveriş yaptım.niye öyle bir şey demedi kitap yurdu
kalinkaselin ellerine sağlık.
Aramıza hoş geldiniz. Konumuzun ilk mesajını okudunuz mu?
Ben de herkesi tebrik ediyorum.
Kendimi tebrik falan etmiyorum.İki kitap nedir ya
Teşekkürler bende öyle aratayım o zamanBen de iyi ki diyorum
Ben internet üzerinden istediğim kitabı aratıyorum. E-kitap olarak varsa çıkıyor zaten.
Hedef Değiştirmek isteyen, ismi listede olmayıp hedef eklemek isteyen varsa beni etiketler misiniz? Bugün listeyi güncelleyeceğimminerva1988 61 olacak mı? 62 yapıcam ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?