Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İflas etmek üzereyim kendime yani kitaplar alamam içim gidiyo ama...

Bence almamalısın

K KenyaliZehra kuzum altın kitaplardan 30 tl alışveriş yaparsan veriyor kitabı. Genel olarak 30tl alışverişe değil. O yayından almak zorundasın.

30 lira üstüne alışverişi sadece Altın Kitaplar yayın evinden yapsaydın geçerli olacaktı o kampanya.. instagramda takip ediyorum kitapyurdunu sabah görmüştüm bende

ay evet sonradan farkettim bende :)

Bilgilendirme için teşekkür ederim bilgeler.

Kizlar bu arada benim gozler gitti gidecek galiba. Son bi haftadir okuma netligim bozuldu
Geçmiş olsun.

Jack London__Vahşetin Çağrısı bitti.

Yargıç Miller'a ait bir evde yaşayan Buck adlı köpeğimiz burada çok rahat bir yaşam sürmektedir. Her şey onun için yolundadır, sabahları yürüyüşünü yapar evin kızlarına eşlik eder, kısaca günleri keyifli bir şekilde geçer. Bu hayatı evin bahçıvanının onu kaçırıp birilerine satmasıyla son bulur. Bundan sonra kitabın adından da anlaşılacağı üzere vahşi bir yaşam başlar.
Gerçek hayatla ilgisi olmayan bu köpeğimiz, insanların hırslı dünyasına, köpeklerim yaşam savaşı vermek için birbirlerine ölümüne saldırmalarına şahit olur. Kısacası hayat onun için şimdi başlamaktadır. Kitap onun yaşam mücadelesini, bu zorlu şartlara karşı nasıl davrandığını ve madalyonun öteki yüzünü gözler önüne seriyor.
Bazı satırları okurken çok zorlandım, her ne kadar gerilim-korku tarzında kitaplar okumaya alışık olsam da bazı sahneler beni çok etkiledi, belki de dışarıda birçok hayvanın bu şartlara maruz kaldığını bilmek acıttı, bilemiyorum.

Geçen kitap günümde Skosnob almıştı bu kitabı, teşekkür ediyorum.

benim de son zamanlar daha çok ağrımaya başladı gözlerim, çok çabuk yoruluyor

son kitaptan sonra ara verdim okumaya 2 günden beri adam akıllı okumadım benim gözler zaten gidik iyice beter oldu
Bi goz muayenesi sart aslinda isten firsat bulur bulmaz gitmek lazim. Ben haftasonlari okumuyorum esasinda. Kosturmacayla geciyor kac zamandir ama o ara dahi yetmiyor heralde gozlerin dinlenmesi icin.
K KenyaliZehra tesekkur ederim canim

Blog yazarlarının kitap yazması konusunda ne düşünüyorsunuz?

Ben bazen donanımlı birisinin kitap yazamayacağını düşünüyorum bazen de belki genç kaliteli bir yazarın ilk denemesidir diye düşünüyorum ve arada kalıyorum

melinasmomdan mı bahsediyorsun? en son bildiğim bloger olarak kitap yazmaya kalkışan o var

Onu duymadım hiç. Beno var bi tane kitap yazmış.
Bi de turuncunikız var, o da yazıyormuş
benoyu biliyorum eski instagram hesabımda takip ediyordum..turuncubikızı da ismen biliyorum sadece ama kitabını duymamıştım... bu devirde yeterli duyguya, bilgi birikimine ve kelime haznesine sahip olduğunu sanan herkes kitap yazıyor. ama bence durum bu değil. ben oraya gittim buradan geldim aşk acısı çektim şöyle tavsiye böyle yap onu yapma bunu deme çocuğuna şöyle davran vs vs yazan ve yazdığı konunun uzmanı olmayan kimsenin kitabını alıpta okumuyorum
ay benoya ne oldu hastalığı ne durumda merak ettim şimdi

Onu duymadım hiç. Beno var bi tane kitap yazmış.
Bi de turuncunikız var, o da yazıyormuş
Benoyu duydum zorlu tedavi sureci yasadi.
Kendi kalemini deneyime almasi o rahatsizligi yasayanlar icin motive anlaminda guzel olabilir.

Turuncu'yu severek takip ediyorum.
kivrak bir zekasi var.
Kalemle guzel oynayip kendini ifade edebilmesini bilen biri benim icin.
Onun kitabi ciksin sirf annelikle ilgili tebessum etmek ve kafa dagitmak icin alacagim.
Oglu ile diyaloglari da cok hosuma gidiyor

Tedavi ne alemde bilmiyorum ama beno çok tatlı

onları genel adı yanlış bilmiyorsan "dizüstü edebiyatı" dimi?

" zorbalar, başa çıkamadıkları, korktukları her şeyi tarih boyuca daima yakmışlardı. zorbalar, insanları, kitapları ve binaları hep yaktılar... Zorbalar korktukları herkesi 'cadı' ya da 'şeytan' diyerek cayır cayır hep yaktılar!
Kumral Ada - Mavi Tuna

beno bence de çok tatlı, okumadım kitabını ama destekliyorum
yaşadıklarını kaleme alması diğer yaşayanlar için umut ışığı

onun dışında sırf yazmış olmak için yazan blogçuları desteklemiyorum

Beno nun imzalı kitabı satıştaydı arkadaşıma almıştım bende. Umut doğar aynı yolda yürümek zorunda kalanlar için.
Sırf yazmış olmak için yazanlar tabi yazmasın ama ifade edişi kuvvetli bloggerlar yazsın biz de okuyalım.Çıtır çerez ayrı keyif.

Beno yu ben ilk blog açtiginda takip ediyodum ama bundan bir yil kadar önce artuk işin suyunu çikardi kitap yazmasindan falan bahsetmiyorum evet ayni hastaligi yasayanlar icin iyi olabilir ama artik saayfasinda sadece reklam yapar hale geldi ... Hel o kahve yanina koyduğu kizlarin reklamini yapti bende bitti kırmadan bi mesaj attim ve takibi biraktim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…