- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.081
İflas etmek üzereyim kendime yani kitaplar alamamiçim gidiyo ama...
evet aynen,_asmunikal_ da benimle aynı fikirdeydi
değişik, karışık bir anlatımı var yazarın ve aslında birbiriyle bağlantısı olan karakterlerin hikayelerini ayrı ayrı anlatıyor o yüzden kopmamak için uzun aralar vermeden sürekli okunması gerekiyr bence
çünkü bi süre sonra ay bu kimdi şimdi, nerde adı geçmişti diye kafası karışıyor insanın
benim de son zamanlar daha çok ağrımaya başladı gözlerim, çok çabuk yoruluyorKizlar bu arada benim gozler gitti gidecek galiba. Son bi haftadir okuma netligim bozuldu
son kitaptan sonra ara verdim okumaya 2 günden beri adam akıllı okumadım benim gözler zaten gidik iyice beter olduKizlar bu arada benim gozler gitti gidecek galiba. Son bi haftadir okuma netligim bozuldu
K KenyaliZehra kuzum altın kitaplardan 30 tl alışveriş yaparsan veriyor kitabı. Genel olarak 30tl alışverişe değil. O yayından almak zorundasın.
30 lira üstüne alışverişi sadece Altın Kitaplar yayın evinden yapsaydın geçerli olacaktı o kampanya.. instagramda takip ediyorum kitapyurdunu sabah görmüştüm bende
ay evet sonradan farkettim bende :)
Geçmiş olsun.Kizlar bu arada benim gozler gitti gidecek galiba. Son bi haftadir okuma netligim bozuldu
benim de son zamanlar daha çok ağrımaya başladı gözlerim, çok çabuk yoruluyor
Bi goz muayenesi sart aslinda isten firsat bulur bulmaz gitmek lazim. Ben haftasonlari okumuyorum esasinda. Kosturmacayla geciyor kac zamandir ama o ara dahi yetmiyor heralde gozlerin dinlenmesi icin.son kitaptan sonra ara verdim okumaya 2 günden beri adam akıllı okumadım benim gözler zaten gidik iyice beter oldu
melinasmomdan mı bahsediyorsun? en son bildiğim bloger olarak kitap yazmaya kalkışan o varBlog yazarlarının kitap yazması konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben bazen donanımlı birisinin kitap yazamayacağını düşünüyorum bazen de belki genç kaliteli bir yazarın ilk denemesidir diye düşünüyorum ve arada kalıyorum
melinasmomdan mı bahsediyorsun? en son bildiğim bloger olarak kitap yazmaya kalkışan o var
benoyu biliyorum eski instagram hesabımda takip ediyordum..turuncubikızı da ismen biliyorum sadece ama kitabını duymamıştım... bu devirde yeterli duyguya, bilgi birikimine ve kelime haznesine sahip olduğunu sanan herkes kitap yazıyor. ama bence durum bu değil. ben oraya gittim buradan geldim aşk acısı çektim şöyle tavsiye böyle yap onu yapma bunu deme çocuğuna şöyle davran vs vs yazan ve yazdığı konunun uzmanı olmayan kimsenin kitabını alıpta okumuyorumOnu duymadım hiç. Beno var bi tane kitap yazmış.
Bi de turuncunikız var, o da yazıyormuş
Benoyu duydum zorlu tedavi sureci yasadi.Onu duymadım hiç. Beno var bi tane kitap yazmış.
Bi de turuncunikız var, o da yazıyormuş
benoyu biliyorum eski instagram hesabımda takip ediyordum..turuncubikızı da ismen biliyorum sadece ama kitabını duymamıştım... bu devirde yeterli duyguya, bilgi birikimine ve kelime haznesine sahip olduğunu sanan herkes kitap yazıyor. ama bence durum bu değil. ben oraya gittim buradan geldim aşk acısı çektim şöyle tavsiye böyle yap onu yapma bunu deme çocuğuna şöyle davran vs vs yazan ve yazdığı konunun uzmanı olmayan kimsenin kitabını alıpta okumuyorum
ay benoya ne oldu hastalığı ne durumda merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?