- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.101
Hic bir blog yazari takip etmedim. Adlarini sanlarini da bilmiyorum. Suslu cumleler kurabiliyor olmak ya da cok sey biliyor olmak iyi bir yazar olmaya yetmez diye dusunuyorum. Bu cok takip edilen arkadaslarin belki zamanla egolari sisiyordur. Dur bir de kitap yazayim oluyorlardir ya da sevenleri e artik bir kitap cikar diye kafalarina bu fikri dusuruyordur belki. Gulben Ergen bile yazmis blogcular da yazsin :) hepimiz yazalim.Blog yazarlarının kitap yazması konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben bazen donanımlı birisinin kitap yazamayacağını düşünüyorum bazen de belki genç kaliteli bir yazarın ilk denemesidir diye düşünüyorum ve arada kalıyorum
Yazarın bir tek Simyacı kitabını okudum ve hayran kaldım. Zevkler tartışılmıyor gerçekten.
Bu kitabı ne anlatıyor?
şeytanın gelişmemiş bir kasabada yaşayan bir kadının aklını çelmesini konu alan bir kitap.
Beğenmene sevindimGünaydınlar, Hayırlı Cumalar
1984 bitti harika bir kitaptı.
Güzel yorumlarınıza dayanamadım kızlar bu gün İnce memedlerin siparişini vereceğim kitaplar gelene kadarda PDF den okumayı düşünüyorum bakalım
Jack London__Vahşetin Çağrısı bitti.
Yargıç Miller'a ait bir evde yaşayan Buck adlı köpeğimiz burada çok rahat bir yaşam sürmektedir. Her şey onun için yolundadır, sabahları yürüyüşünü yapar evin kızlarına eşlik eder, kısaca günleri keyifli bir şekilde geçer. Bu hayatı evin bahçıvanının onu kaçırıp birilerine satmasıyla son bulur. Bundan sonra kitabın adından da anlaşılacağı üzere vahşi bir yaşam başlar.
Gerçek hayatla ilgisi olmayan bu köpeğimiz, insanların hırslı dünyasına, köpeklerim yaşam savaşı vermek için birbirlerine ölümüne saldırmalarına şahit olur. Kısacası hayat onun için şimdi başlamaktadır. Kitap onun yaşam mücadelesini, bu zorlu şartlara karşı nasıl davrandığını ve madalyonun öteki yüzünü gözler önüne seriyor.
Bazı satırları okurken çok zorlandım, her ne kadar gerilim-korku tarzında kitaplar okumaya alışık olsam da bazı sahneler beni çok etkiledi, belki de dışarıda birçok hayvanın bu şartlara maruz kaldığını bilmek acıttı, bilemiyorum.
Geçen kitap günümdeSkosnob almıştı bu kitabı, teşekkür ediyorum.
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?