Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hic bir blog yazari takip etmedim. Adlarini sanlarini da bilmiyorum. Suslu cumleler kurabiliyor olmak ya da cok sey biliyor olmak iyi bir yazar olmaya yetmez diye dusunuyorum. Bu cok takip edilen arkadaslarin belki zamanla egolari sisiyordur. Dur bir de kitap yazayim oluyorlardir ya da sevenleri e artik bir kitap cikar diye kafalarina bu fikri dusuruyordur belki. Gulben Ergen bile yazmis blogcular da yazsin :) hepimiz yazalim. ortaya degeri olan birsey cikaran, dilimizi "Modern-trendy" kelimelerle katletmeyen her sahsi desteklerim.

İyi akşamlar herkese
Sonunda Orhan pamuk - kırmızı saçlı kadın bitti.
Okuyan varmı?Kafam karmakarışık oldu evet çok güzeldi ama bir yandan çok akıcı ,yalın ama bir o kadarda ucu açık cümlelerle durmadan düşünmeye itiyordu.
İcerigide çok doluydu .Siyasi ,felsefi ,tarihi ama en çok baba oğul ilişkisindeki psikolojik durumlar ...
Belkide bukadar yoğunluk böyle bir kısa kitapta toplandığı için hem çok güzel hemde zor anlaşılırdı ..
Hikayesi ise gerçekten hoşuma gitti

Tol gerçekten anlatımı çok farkli ve argo var tv de nasil yaş sinirlamasi varsa kitaplarda da olmali bence ....

Sevmedim kesinlikle diyemem ama bazen takip etmekte zorluyor beni su an tam ortasindayim içinde geçen siysette şu an beni rahatsiz etmiyor benim kitaplarda geçen siyasetten rahatsiz olmam içn bir fikri savunurken digerinin kotulenmesi lazum bu beni o kitaptan acayip soğituyo... Yads ben bi roman almisim ne arka kapağnda ne bi yerinde siyaset var hiç bir emare bile yok konu giderken hop kendini siyasetin göbeğinde buluyosun ama ben bunu okaumak isteseydim konuyla alakali bişey alrdim diyorum ve kendimi kandirilmiş hissediyorum... Bunun dışında her fikre açiğim okumak insanlar neler düşünüyor benden farkli olanlar neler yapiyolar merak ediyorum...
amacim oglusu uyuturken uyumazsan bu gece bitirmek bakalim:)

Ayrıca kizlar ,kırmızı saçlı kadın kitabını nobel ödülü aldığı için merak ederek okumuştum ve kesinlikle tavsiye ederim.
İskender pala -od yeni başlıyorum .Hep elime alıp okuyamadigim kitaplardan .
Nasıl kitap okuyasım var ama baş ağrım bırakırsa ,sanırım Orhan pamuk ağır geldi:))

Herkese günaydın kızlar ve hayırlı cumalar.
Dün kitap okumaktan ve laklak yapmaktan işleri baya salladım İnce Memed'te de sayfa 302'ye geldim.
Bugün tüm işleri toparlamam lazım. Öğle arasında falan okurum ancak. Ama yarın daha sakin olurum. Umarım ben de bu hafta bitirebilirim bu kitabı

Cicoretti sen Notre Dame müzikaline gidip beğenmemiştin değil mi? Notre Dame Quasimodo ismi değil mi?
Türk ekip
buraya da geliyormuş da, ben gitmem gerçi çünkü en sevdiğim müzikal mahvetmişlerse çok kahrolurum
gitmek isteyen arkadaşlarım var sana bir sorayım dedim

Günaydın herkse

Vahşetin çağrısını okurken doğasında bizim deyimimizle vahşilik olan hayvanları bencilliğimizden evcilleştirdiğimizi, köpeğin evden uzaklaştıkça özüne döndüğünü düşünmüştüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…