Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İnce memed sayfa 304. Çok hastayım. Yatacağım. Yoksa sakin sakin okurdum

@Ruhimucerret ğnstargram hesabımda takip isteklerine bakıyordum. Genelde tanımadığım kişileri ya da sayfaları kabul etmiyorum. Senin kullanıcı adında bi hesap var. O sen olabilir misin

Kesin benimdir.

Geçmiş olsun ..

Buna çok sevindim mavisu kitap benimde en canım sıkkın olduğunda imdafima yetişendir kitaplar ve 3_4 dostumla hayat o kadar keyifli ki....
Bir sene önce sanirim etrafimda ki tüm parazitleri temizledim zamanimi çalan , canimi sıkan meğer ne kadar boş vakit geçiriyomuşum diyorum şu an :)

Oku ama çok bişey bekleme:) yakın zamanda okudum ve tess le tanişma kitabim ama bu kitaba bakıp kadini harcamak istemiyorum:) şu meşhur cerrah ve çirak olan serisinden sonra karar vericem

Ve ince memed e sonunda ben de başladim em son başlayan olarak söylüyorum ki ha-ri-ka
Yaşar kemal kalp ben .... Adam çok iyi dostum ooooğ yea:)

Sanki o köyün içindeyim ve sanki memed le dönenin yanindayim bu nasil bir anlatim nasil bir yöresellik ve ayni zamanda o coğrafyayi bilmeyene masil bir anlatiş:) şu an 63. Sayfadayim ve devam ediyorum ne zaman sızarsam o zaman birakicam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…