Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İçimizdeki Şeytan bitti bitecek sonrasında Garange - Şeytan Yemini
seytanlardan gidiyoruz

cok guzeller gule gule oku hepsini.

İnce memed 1 bitti
Ama ben hemen bitirmek istemediğim için araya bir kitap ekliycem kisa çabuk bitecek bir kitap olsun dedim aylak adam i okuycam sonra ince memed 2 ye devam
Aylak adam 108 sayfa zaten yarin bitirp memede kaldiğim yerden defam edicem:)

Bide ben bu ara memedim memedim diye dilimden düşürmüyorum :) sevdiğim kitap bitene kadar onunla yatip kalkiyorum:)

Günaydın.
İnce Memed 2, sayfa 250.

Okuma saatleri yapacağım, cimlere oturup soyle saatlerce birlikte kitap okuyacagim, ardından kahvelerimizi yudumlarken okudugumuz kitapları tartisacagim bir arkadaş istiyorum.
Onunla sahaf sahaf dolasmak,kitapcilara girip çıkmak istiyorum.
He tabi bir de bunları yapabilecek vakit...

Çok fazla işim var
Bitirmek ve İnce Memed 2' ye devam etmek istiyorum. Vakitsizlikten kitabın içine giremedim bi türlü. Neyse ki e-book reader kendi kendine düzeldi, sayfa sayımı görebiliyorum. 60'lardayım. Notre Dame'ım Kamburu'nu da dün akşam biraz daha okuyabildim. sonunda Quasimado ve Esmeralda çıktı ortaya

günaydınlarrrr
mutluluk sarhoşu bir adet başgan var burda
resmen 152756 tane okumadığım kitabım oldu, uslu bir kız olup uzun süre bir şey almamam lazım
kankilerime bir sürü bir sürü kalp

dün okuyamadım tabi hem kitaplık yerleştirmekten, hem hediyelerden, hem kızlara laf yetiştirmekten
bir de bu aralar hemen uykum geliyo ve inanılmaz yorgunum, yemek falan da yapmıyorum ne güzel kitaplıkla uğraşıyom diye
saçımı boyamam lazım onu da yapamadım, bu akşam saçımı da boyayayım, yemeğimi de yapayım, ince memedime de devam edeyim
2. cilt 192 deyim.. iş yerinde yoğun olacağımı düşünüyorum, anca evde okurum sanırım
yine uyuşukluktan bir sürü iş birikti elimde

Canım güle güle oku kitaplarını kitaplığını görmeyi merakla bekliyorum

günaydın kızlar
_meLinDa_ kitaplığın da kitapların da çok güzel canım
ingenious_girl kuzum gel buraya birlikte okuyalım kitaplarımızı, bu sayfaya günlük veya iki üç günde bir hangi kitabın hangi sayfasında oluduğunu yazacaksın istersen kitapla ilgili yorum da yapabilirsin

dün yine okuyamadım çok, ince memed 2 sanırım 40'lı sayfalardayım,ihtimal 115inci sayfadayım ince kitap yollarda okuduğum için hızlı ilerliyor bugün biter muhtemelen.

İçimizdeki Şeytan bitti.Tabi ki bir Kürk Mantolu Madonna değil. ayy spolier vermeden özet geçebilirim inşallah. çok rahat okunan bir kitap, birbiriyle alakasız iki kişinin bir araya gelişi ve içsel hesaplaşmalarını, iradesizliğin insanın içindeki şeytanla alakalı olduğunu ve her başarısız kararda bunu suçladığını anlatıyor. daha fazla anlatamayacağım yoksa tam özet vericem okuyun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…