- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.441
Kızlarr, az önce test yaptım pozitif. Sanırım hamileyimöğleden sonra doktora gidicem. sizinle paylaşmak istedim
Melinda biz de seni seviyoruz. Ne yaptık ki?Eki Görüntüle 1950083
Ben ne güzel arkadaşlar edinmişin ya , baksanıza bana dünyaları almışlar
Beni kitaba boğdular resmen, siz hayatımda olduğunuz sürece benim sırtım yere gelmez
Çok seviyorum sizi
@__giz__ @DonukPudra K KenyaliZehra_asmunikal_ loliss @__Dalida__ @minerva1988 @cesmi_naz kalinkaselin
ay haydi inşallahKızlarr, az önce test yaptım pozitif. Sanırım hamileyimöğleden sonra doktora gidicem. sizinle paylaşmak istedim
günaydınlar
ince memed 3 e devam..
Allahım iyi ki okuyoruz..
o kadar sayfa eseri nasıl böyle şiir tadında hiç sıkmadan ,olayları yinelemeden yazmış üstad. helal olsun.. hem merak ediyorum hem bitmesin istiyorum.
yüreğim darmaduman.
Sessiz olSen böyle diyince inci memed okuyasım geldiiii. Ama yok kii belkim siz alırsınız
Hepsi burada kitap alışverişinde 100 TL lik alışverişe 25+25 çek veriyor.
Bu çeklerde 50TL ve üzeri alışverişlerde geçerli
Yaaaaaaaaaa hadi insallah hayirlisi ay icim sevincle doldu.Kızlarr, az önce test yaptım pozitif. Sanırım hamileyimöğleden sonra doktora gidicem. sizinle paylaşmak istedim
Tebrik ederim.Hayırlı olsun,sağlıcakla gelsin inşallah bebişinKızlarr, az önce test yaptım pozitif. Sanırım hamileyimöğleden sonra doktora gidicem. sizinle paylaşmak istedim
Hayırlı olsun.Kızlarr, az önce test yaptım pozitif. Sanırım hamileyimöğleden sonra doktora gidicem. sizinle paylaşmak istedim
hangi şehirdesin canımGünaydın.
İnce Memed 2, sayfa 250.
Okuma saatleri yapacağım, cimlere oturup soyle saatlerce birlikte kitap okuyacagim, ardından kahvelerimizi yudumlarken okudugumuz kitapları tartisacagim bir arkadaş istiyorum.
Onunla sahaf sahaf dolasmak,kitapcilara girip çıkmak istiyorum.
He tabi bir de bunları yapabilecek vakit...
hayırlı olsun canım inşallah kucağına almayı nasip etsin AllahKızlarr, az önce test yaptım pozitif. Sanırım hamileyimöğleden sonra doktora gidicem. sizinle paylaşmak istedim
Aylak adam değil anayurt oteliymiş kitap:)İnce memed 1 bitti
Ama ben hemen bitirmek istemediğim için araya bir kitap ekliycem kisa çabuk bitecek bir kitap olsun dedim aylak adam i okuycam sonra ince memed 2 ye devam
Aylak adam 108 sayfa zaten yarin bitirp memede kaldiğim yerden defam edicem:)
Bide ben bu ara memedim memedim diye dilimden düşürmüyorum :) sevdiğim kitap bitene kadar onunla yatip kalkiyorum:)
_meLinDa_ çok teşekkür ederim iyi dileklerin için @_Lavin_ Evet ilk bebeğimiz inşallah
K KenyaliZehra sağol canım
N-A-R Teşekkür ederim. Amin inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder inşallah
@__Dalida__ Allah razı olsun
_asmunikal_ çok teşekkür ederim
_bloom_ sağol canım
bir garip oblomov doktora gittim kan testi akşam çıkacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?