Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Melinda biz de seni seviyoruz. Ne yaptık ki? Güle güle oku.
Kızlarr, az önce test yaptım pozitif. Sanırım hamileyim öğleden sonra doktora gidicem. sizinle paylaşmak istedim
ay haydi inşallah hayırlısı olsun. ilk bebek olacak değil mi?

Sen böyle diyince inci memed okuyasım geldiiii. Ama yok kii belkim siz alırsınız

merhabalar
C Calcifer tebrik ederim canım, hayırlı olsun
_meLinDa_ kitaplarında kitaplığında çok güzel keyifle oku canım , kızlar harikasınız ne güzel düşünmüşsünüz

Hepsi burada kitap alışverişinde 100 TL lik alışverişe 25+25 çek veriyor.
Bu çeklerde 50TL ve üzeri alışverişlerde geçerli

Bana vermedi çek falan yeni yapmış herhalde kampanyayı biraz daha bekleseydim keşke ince memedlerle 2 tane Boleyn serisinden kitap birde oğlana Hary potter dan bir kitap aldım 120 civarı tuttu.

C Calcifer hayırlı uğurlu olsun inşallah.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

dün akşam ince memed 3 e başladım. ben de aynı şekilde geçen her çiçeğin bitkinin adına bakıyorum. uzun zamandır beni bu kadar içine alan başka bir kitap okumamaıştım.

bugün işten çıkınca spora gideceğim. spordan sonra da evde akşam bol bol okuyacağım inşallah.

hangi şehirdesin canım
maşallah topiğimizde yurdun dört bir köşesinden kitap kurtları mevcut
Gebze-Kartal arasında bir yerdeysen yamacıma gel şöyle

Kızlarr, az önce test yaptım pozitif. Sanırım hamileyim öğleden sonra doktora gidicem. sizinle paylaşmak istedim
hayırlı olsun canım inşallah kucağına almayı nasip etsin Allah

Aylak adam değil anayurt oteliymiş kitap:)

Anayurt oteli 100 temel eser arasinda yan bunu ortaokul çocuklari da okuyor ama otel sahibinin uygunsuz bi ilişkisi var yani bunu 12_13 yaşinda çocuklarin okumasi doğru mu???

Kitap güzel ama yaş sınırı açisindan biraz sıkıntili bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…