- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.421
Kayıp gül 2 bitti ama 1 kadar güzel değildi simdi aşkın sen hali başladım ama uzun surede okuyabilirmiyim bilmiyorum çünkü malum ders çalışmam gerek ☺günaydın kızlar
_meLinDa_ kitaplığın da kitapların da çok güzel canım
ingenious_girl kuzum gel buraya birlikte okuyalım kitaplarımızı, bu sayfaya günlük veya iki üç günde bir hangi kitabın hangi sayfasında oluduğunu yazacaksın istersen kitapla ilgili yorum da yapabilirsin
dün yine okuyamadım çok, ince memed 2 sanırım 40'lı sayfalardayım,ihtimal 115inci sayfadayım ince kitap yollarda okuduğum için hızlı ilerliyor bugün biter muhtemelen.
günaydınlarrrr
mutluluk sarhoşu bir adet başgan var burda
resmen 152756 tane okumadığım kitabım oldu, uslu bir kız olup uzun süre bir şey almamam lazım
kankilerime bir sürü bir sürü kalp
dün okuyamadım tabi hem kitaplık yerleştirmekten, hem hediyelerden, hem kızlara laf yetiştirmekten
bir de bu aralar hemen uykum geliyo ve inanılmaz yorgunum, yemek falan da yapmıyorum ne güzel kitaplıkla uğraşıyom diye
saçımı boyamam lazım onu da yapamadım, bu akşam saçımı da boyayayım, yemeğimi de yapayım, ince memedime de devam edeyim
2. cilt 192 deyim.. iş yerinde yoğun olacağımı düşünüyorum, anca evde okurum sanırım
yine uyuşukluktan bir sürü iş birikti elimde
Eki Görüntüle 1950320 Kızı uyusa da kitabına başlasa diye bekleyen bir anne
günaydınlar
ince memed 3 e devam..
Allahım iyi ki okuyoruz..
o kadar sayfa eseri nasıl böyle şiir tadında hiç sıkmadan ,olayları yinelemeden yazmış üstad. helal olsun.. hem merak ediyorum hem bitmesin istiyorum.
yüreğim darmaduman.
bende doğayı anlatmasına bayıldım. çoğu çiçeği gözümde canlandırmak için hemen interneti açıp baktım. püren,bük, kedi taşağı gördüğümüz ama adını bilmediğimiz bitkiler. zaten ararken de Yaşar Kemal'in İnce Memed kitabında sıkça bahsettiği bitki diye çıkıyor bunlar...Ben en çok doğayı anlatmasını sevdim
hoşgeldin canımKayıp gül 2 bitti ama 1 kadar güzel değildi simdi aşkın sen hali başladım ama uzun surede okuyabilirmiyim bilmiyorum çünkü malum ders çalışmam gerek ☺
Ne güzel fırsat aslında ama o kadar para veremem.Hepsi burada kitap alışverişinde 100 TL lik alışverişe 25+25 çek veriyor.
Bu çeklerde 50TL ve üzeri alışverişlerde geçerli
Kızlarr, az önce test yaptım pozitif. Sanırım hamileyimöğleden sonra doktora gidicem. sizinle paylaşmak istedim
Hepsi burada kitap alışverişinde 100 TL lik alışverişe 25+25 çek veriyor.
Bu çeklerde 50TL ve üzeri alışverişlerde geçerli
Kızlarr, az önce test yaptım pozitif. Sanırım hamileyimöğleden sonra doktora gidicem. sizinle paylaşmak istedim
ah canım çok sevindim bak üzülüp duruyordun her nasip vaktini beklermişKızlarr, az önce test yaptım pozitif. Sanırım hamileyimöğleden sonra doktora gidicem. sizinle paylaşmak istedim
Yaaaa ne güzel
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
ah canım çok sevindim bak üzülüp duruyordun her nasip vaktini beklermişgüzel sonuçlarını söyle bizede habersiz bırakma
kızlar hepinize çookkk teşekkür ederim. bugün doktora gidicem tahlil yarına kalır büyük ihtimal :)Tebrik ederim, ne güzel haber. Kan tahlili de çıksın, emin olalım hep beraber :)
devlete gidersen 2 saate sonuç çıkıyor canım sağlık ocağında yarına kalırkızlar hepinize çookkk teşekkür ederim. bugün doktora gidicem tahlil yarına kalır büyük ihtimal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?