Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İnce memed den sonra anayurt otelini bitirdim zaten kisacik bir kitapti ... Kitabi çooook beğendim psikolojik kitaplara bayiliyorum resmen ... Yabanci yida bu yüzden çok sevmiştim...

Filmini izlemedim ama en iyi üçüncü türk filmiymiş... Ve çogunluk filmini kitap kadar beğenmiş hafta içi izliycem...

Dün gece ince memed 2 ye basliycaktim uyyakaldim ama bu gece geç saatlere kadar okumayi dusunuyorum:) şu an 30. Sayfasindayim ve yine çok iyi:)

Merhabalar Okulum açıldı, dershane de var yarına 8 test ödevim var mesela .. Yanii bayaa yoğunum kusura bakmayın lütfen 2 günde bir düzenli bildirim yapamıyorum Ama boşluklar bulup kitap okumaya çalışıyorum
Yarın akşam boşluğum var okuyucam bir aksilik çıkmazsa ..

Momo - Sayfa 35 deyim.

İlk 2 neymiş çok merak ettim.

Migren geldi gene akşam okuyamadım

On Küçük Zenci az kaldı sayılır bugün biter

Günaydın.
Güneşi Uyandıralım bitti.

Şeker Portakalı'ni okuduğumda 8.siniftaydim. Çok etkilenmistim,aglamistim.
Onun kadar etkilenmedim çünkü artık çocuk değilim ve Zeze'de biraz buyudu neticede.

Ama yine çocuk saflığını,dus gücünü yansıtan okunması gereken güzel bir kitap.

İnce Memed 3 'e baslayacagim bugün.

Gece Super Iyi Gunler'i bitirdim. Harika bir kitap. Otistik bir cocugun agzindan anlatiliyor. Otizme guzel bir bakis acisi ve aslinda farkindalik sagliyor. Kayinvalidemle gecelik filan almaya cikicaz bugungarip geliyor ama sagolsun heves ediyor . Dugun hazirliklari cok gicikmis surekli bir aksilik cikiyo ya. Ayakkabi siparisi verdim parayi da odedik adam geri aramis biz bunu yapamiyoruz diye Bi de o isim cikti. Vs vs... bunlari niye yazdim bilmem
Herkese guzel haftasonlari.

Yapılacak çok iş oluyor ama zaman olmuyor. Olur öyle, en sonunda hepsi halledilmiş olacak merak etme sen

_meLinDa_ kuzum keyifle oku inşallah.
Bu kadar çok sevilmek çok çok güzel bir duygu olsa gerek... maşallah Canım
Vallahi papatya ne yalan söyleyeyim cidden çok güzel şımardım
Evde eşime hava atıp duruyorum, görüyor musun nasıl seviyo kızlar beni kıskan diye
Duygular karşılıklı, hepsi kardeşim gibi

On Küçük Zenci bitti. Ben de çok yorum yapmayayım, okumayanlar var. Ama normal bir kitap, favorilerime giremedi.

Yeni kitabım Sunay Akın- Ay Hırsızı

Haftasonu misafirlerim var. Daha doğrusu salıya kadar. İnce Memed 3 e başlamadım bu yüzden. Kendimi veremem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…