- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.581
İnce memed den sonra anayurt otelini bitirdim zaten kisacik bir kitapti ... Kitabi çooook beğendim psikolojik kitaplara bayiliyorum resmen ... Yabanci yida bu yüzden çok sevmiştim...
Filmini izlemedim ama en iyi üçüncü türk filmiymiş... Ve çogunluk filmini kitap kadar beğenmiş hafta içi izliycem...
Dün gece ince memed 2 ye basliycaktim uyyakaldim ama bu gece geç saatlere kadar okumayi dusunuyorum:) şu an 30. Sayfasindayim ve yine çok iyi:)
Gece Super Iyi Gunler'i bitirdim. Harika bir kitap. Otistik bir cocugun agzindan anlatiliyor. Otizme guzel bir bakis acisi ve aslinda farkindalik sagliyor. Kayinvalidemle gecelik filan almaya cikicaz bugungarip geliyor ama sagolsun heves ediyor . Dugun hazirliklari cok gicikmis surekli bir aksilik cikiyo ya. Ayakkabi siparisi verdim parayi da odedik adam geri aramis biz bunu yapamiyoruz diye Bi de o isim cikti. Vs vs... bunlari niye yazdim bilmem
Herkese guzel haftasonlari.
Melinda maşallah gözümüz yokta kıskanıyoruz yine 62549463916 kitabin oldu . Keşke sen kadar sevilebilseydim :)) ne yapmam gerekiyor işin sırrı nedirEki Görüntüle 1951989
Bitmiyor kızlarrrrr bitmiyor
P PembePaltolu çooook teşekkür ederim bu harika seçimlerin için
İyi ki varsın
1-başgan olmakMelinda maşallah gözümüz yokta kıskanıyoruz yine 62549463916 kitabin oldu . Keşke sen kadar sevilebilseydim :)) ne yapmam gerekiyor işin sırrı nedir
Vallahi papatya ne yalan söyleyeyim cidden çok güzel şımardım_meLinDa_ kuzum keyifle oku inşallah.
Bu kadar çok sevilmek çok çok güzel bir duygu olsa gerek... maşallah Canım
Eki Görüntüle 1951989
İyi ki varsın
Eki Görüntüle 1951989
İyi ki varsın
Yahu bi gecelik icin amma gezdik, belim koptuYapılacak çok iş oluyor ama zaman olmuyor. Olur öyle, en sonunda hepsi halledilmiş olacak merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?