Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben 1 haftadır 3 sayfa anca okudum çok yoğun geçiyor şu sıralar. Dün çok sevdiğim arkadaşım _asmunikal_ ile yıllardır gitmek istediğim leylanin evi tiyatro oyununa gittik. Ben bayıldım oyuna çoook güzeldi. İnşallah yarından itibaren biraz toparlayacagim kitap işini. Unutmadan kıskanmak isteyen keşke ben de olsaydım diyenler için kahvaltıya da çok sevilesi birileri geliyor :)))

Orda çik olmak isterdim ama malesef şu an çoooook uzaktayim

İnce memed 2 80. Sayfadayim amaaaa anne evi dinlenme tesislerine giriş yapmak üzereyim ve bu da ne yemek yapmak ne temizlik yapmak ne de çocukla ilgilenmek demek :)

Sabaha kadar kitap okuyup öğlene kadar yatmak demek Allahım çok mesudum:)

Kendi kendime maraton yapicam pazartesiden itibaren pazara kadar kaç sayfa okuyabilcem çok merak ediyorm:)

Günaydın.
İnce Memed 3, sayfa 161.

Küçük Zeze Gunesi Uyandiralim'da insan olmak istemedigini,bir düğme olmak istediğini söylüyordu. Hatta bir kulot düğmesi bile olabilir diyor. Ben de aynı şeyi dusunuyorum bazen. Keşke insan değil de bir kuşa kanat olsaydım mesela :/

Ben de bazen madde sınırlarının otesinde tum zihnimin dunyaya yayılabildigi ufuk cizgisi benzeri birsey olmak isterim.

Selam!
Seker Portakali bitti.
Harika bir kitapti. Kucuk Zeze cok üzdü beni. Insanin kitaba girip sıkı sıkı sarilasi geliyor. Favori kitaplarimdan birisi oldu.
Aöf bahar dönemi başladi. Artik ders calismam lazim. Sanirim daha az kitap okuyacagim. Ayda 2 kitap okuyabilsem bari

Günaydın
Şehir dışından kayınvalideler geldiği için çok gelemiyorum buraya. Gene misafirlerim olduğu için İnce Memed 3 e başlamamıştım.
On Küçük Zenci den sonra bölük bölük okusam da sorun teşkil etmwyevek olan bir kitap sokayım dedim.

Sunay Akın
Ay Hırsızı
Sayfa 67

Herkese mutlu haftalar kızlar
Geçen hafta iş açısından çok yoğundu, evde de ev işleri de üstüne eklenince kitap okumak açısından hiç verimli olamadı.
İnce memed 2. cilt sayfa 102'deyim.
Notre Dame'ın Kamburu sayfa 87'deyim.
İşyerinde çok işim var okuyabilir miyim bilemem ama akşamları eşimin de vardiyası olacak, okurum diye umuyorum.
Haydi bakalım, vira bismillah diyip işlere başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…