Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

3-4 gundur aksamlari bas agrisi cekiyorum neyin nesi anlamadim gunduz bisi yok migrenim gece aziyor dun uyumadim ondan bu aksamki bu kadar rahatsiz etti galiba. Ince Memed 3 yarina kaldi... Iyi geceler kizlar

On Küçük Zenci pek benim tarzım gibi gelmedi bana. Ama sıkıcı değil.
Yarına biter diye tahmin ediyorum.
İnce Memed 3 e hemen başlamıcam. Haftasonu misafirlerim gelecek şehir dışından. Okuyamam şimdi kafam karışmasın.
2-3 günde bitebilecek başka bir kitap seçerim artık

Bu hafta kitap okumak açısından çok verimsiz geçti benim için. Ne iş yerinde ne evde okuyamadım doğru düzgün.
Umarım haftaya böyle olmaz da hem İnce Memed 2'yi bitirebilirim, hem de Notre Dame'ın kamburunda güzel bi şekilde ilerleyebilirim.
Yalnız bu klasiklerin genel sorunu sanırım. Çok fazla isim ve mekan var, ilerleyemiyorum kitabı okurken. Takılıp kalıyorum belli noktalarda o kimdi, burası neresi diye düşünürken

İyi geceler,

Prag Mezarlığı 120. Sayfadayım. Bugün de okumadan geçtim. Yarın da pek fırsatım olmayacak gibi görünüyor.

@_meLinDa_ keyifle oku kuzum.
Umberto amca beni korkutuyor Gulun Adi var ama okumayi erteledigim kitaplardan biri olacak galiba Gizcigim ya. Amcamiz tarihci olunca kitaplari da cok cok yogun.

Günaydın kızlar
iki ,üç gündür ne okuyabildim nede buralara ugrayabildim ,affedin canlar ..
Okuyasım var ama kafam öyle yogunki aklımı toplayıp konsantre olamıyorum hatta kaçış olarak fazlaca uyuyorum galiba ...
Hepinizin ,hepimizin bol bol okumalı,huzurlu ,okuduğunu anlamalı günleri olsun inşallah

Umberto amca beni korkutuyor Gulun Adi var ama okumayi erteledigim kitaplardan biri olacak galiba Gizcigim ya. Amcamiz tarihci olunca kitaplari da cok cok yogun.

Gülün Adı'nı okudum hatta burada da yorumladım. Ben onu sevmiştim çünkü bir konusu vardı, yine bilgi veriyordu ama anlamlandırmak daha kolaydı, bu kitapta onu oturtamadım henüz, gözünü korkutma Gülün Adı için, onu okuyabilirsin, sakin yoğun olmadığın zaman okumanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…