Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar nasılsınız. Hepinize musmutlu güzel bir hafta diliyorum. Ben haftasonu hiç okuyamadım maalesef rahatsızlandım baya. Bide dershaneye gidiyorum ders çalışma dışında pek vakit bulamıyorum ama bu hafta okumaya çalışıcam hatunlarr.
benim nie haberim olmuyorki bu etkinliklerden kadıköy dibim benim halk eğitimin yanında çalışıyorum ben

Günaydınn

Prag Mezarlığı 222. sayfadayım.
Güzel gidiyor ama ben fırsat bulamıyorum bu ara.

bence de bulamaman normal
her gün" bugün kargo gelcek mi acabası" sinir stresi güvenlik paketimi yırttı da kitabı kendine mi aldı acabası
kolay degil
bi de bizlere ikramlar

zor

bence de bulamaman normal
her gün" bugün kargo gelcek mi acabası" sinir stresi güvenlik paketimi yırttı da kitabı kendine mi aldı acabası
kolay degil
bi de bizlere ikramlar

zor

Sen ne güzel şeyler söylüyorsun öyle, severim ben seni çok.
Evet evet çok heyecanlıyım, bugün gelsin bana kargo, bence hakkımdır çünkü hafta sonu çok uslu durdum, sakin sakşn bekledim.

Günaydın herkese iyi haftalar , hasta olmam hasebiyle hafta sonu kitap okuma yönünden verimsiz idi.
Kitabı çok sevmeme rağmen...
Oğuz ATAY - TUTUNAMAYANLAR / sayfa 253

Eki Görüntüle 1951989

Bitmiyor kızlarrrrr bitmiyor

P PembePaltolu çooook teşekkür ederim bu harika seçimlerin için
İyi ki varsın
Bitmiyor , bitmiyordu başkana gelen hediyeler...

Melinda güle güle oku, P PembePaltolu kesene bereket , yüreğine sağlık.
Kızlar ben de değiştirdim kitaplığımı haberiniz olsun

Eki Görüntüle 1953054 dün fuardan aldığım yeni bebeklerim
güle güle oku, bebiko ile aranız nasıl? bu hafta sonu mu gideceksiniz kalp atışı , kese vs için.

Günaydın.. Mutlu haftalar..
Bir haftadır hiç kitap okumadım İnce Memed e devam etmeden araya On Küçük Zenciyi aldım. Dün gece başladım ve bitirip uyudum. Beğendim de film tadında kısa bir kitaptı. Katil başta tahmin ettiğim kişiydi. Fakat kitap ilerledikçe fikrim değişti yanlış tahmin etmişim dedim katili düşündüm kim acaba diye bulamadım tabi ki. İlk tahminim aklıma gelmedi.
Bugün de İnce Memed 2 kitaba devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…