- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.641
Fırsat sitelerine göz at istersen bilet fiyatı normalde 60 ti biz 37 ye aldık. Ben genelde onları kullaniyorim. Oyy hazinenın yanındasın resmen . Geçen ay da elif safakin baba ve piç kitabı oyununa gitmiştim.Günaydın kızlar nasılsınız. Hepinize musmutlu güzel bir hafta diliyorum. Ben haftasonu hiç okuyamadım maalesef rahatsızlandım baya. Bide dershaneye gidiyorum ders çalışma dışında pek vakit bulamıyorum ama bu hafta okumaya çalışıcam hatunlarr.
benim nie haberim olmuyorki bu etkinliklerden kadıköy dibim benim halk eğitimin yanında çalışıyorum ben
ben onu kastetmedimde neyseFırsat sitelerine göz at istersen bilet fiyatı normalde 60 ti biz 37 ye aldık. Ben genelde onları kullaniyorim. Oyy hazinenın yanındasın resmen . Geçen ay da elif safakin baba ve piç kitabı oyununa gitmiştim.
Çok güzel seçimler. Keyifle okuEki Görüntüle 1953054 dün fuardan aldığım yeni bebeklerim
K KenyaliZehra teşekkür ederim canım. Geçen hafta tekrar kan verdim değerler 2 katından biraz fazla çıktı. Perşembe günü inşallah gideceğim kese için :)
çok sağol teşekkür ederimhayırlı olsun. ben kaçırdım sanırım geçmişi her zaman okuyamıyorum..
Rabbim güzel bir gebelik -doğum ve annelik yaşatsın.
hayırlı ve sağlıklı inşallah.
BaşkanımmmCansın sen Sevgililer günü hediyesi olarak kabul ediyorum
Çok teşekkür ederim, çok istediğim bir kitaptı. Bide İş Bankası, sarılıp uyurum ben bunlara
Sayenizde mng kargocu ile kanka oldum. Umarım bekardır_meLinDa_
Eki Görüntüle 1953233 Eki Görüntüle 1953235
BaşkanımmmCansın sen Sevgililer günü hediyesi olarak kabul ediyorum
Çok teşekkür ederim, çok istediğim bir kitaptı. Bide İş Bankası, sarılıp uyurum ben bunlara
teşekkür ederim canımHarika. Güzelce oku hepsini. Sefillerben
Savaş ve Barış 5-6 sene okumuştum. Ama böyle kalın değildi. Acaba hangi yayıneviydi ki? Eksik miydi ki?
Ben de 1967 basım var bir tane. Sayfaları sararmış, kokulu.
Güle güle oku sen de. Güzel bir seçim.
_meLinDa_ kesene bereket.
_asmunikal_ ödüm koptu @__Dalida__ ile DonukPudra yolladı da ben yollayamıcam, onlardan kusur kalıcam diye
sevgililer günün kutlu olsun o zaman canımın içi
xyzt-5544 sana yok
Güle güle oku Kuzum. Başgan seni çok seviyor.BaşkanımmmCansın sen Sevgililer günü hediyesi olarak kabul ediyorum
Güle güle oku Kuzum. Başgan seni çok seviyor.
Bizi de sev Başgan
Gizem senin gününü kesin karıştırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?