Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın dün akşam nihayet ince memed 3 e başladım sayfa 77 ama bu akşamlarda okuyamam muhtemelen ananem ve geldiler onlarla vakit geçiririm.
Muhtemelen ben bu ay ince memed'i bitiremeyeceğim marta sarkacak gibi
Sevgiliye 50 büyü sayfa 264 en kötü yarın bitirmeliyim bu kitabı haftaya elyazması rüyalar'a başlamak istiyorum.

günaydın kızlar
şimdi okumak istediğim kitapların listesini çıkarıyorum ve kitap yurdunda favorilere ekleyeceğim sizlerden yardım istiyorum okunabilecek güvenilir yayın evlerinden aklınıza gelenleri yazabilir misiniz bana? benim okuyup memnun kaldıklarım iş bankası kültür,can,inkilap.. bunlar dışında okudum ve beğendim dediğiniz oldu mu? okuyacağım kitabın kısaltılmış olmamasını istiyorum o nedenle bu saydıklarım dışında hangi yayın evini seçeceğimi bilmiyorum...

işyerinde yeme yok mecbur dışarıdan söylüyoruz. ona da son vermem lazım
yok tatlım ayçöreğini canın çekerse dışardan yeme dedim yapılışı pekte temiz olmuyor malesef.. gerçi dışarda yapılan çoğu şey öyle... bizim şirkettede yemek sistemi yok evden getirmeye çalışıyorum 1 haftadır eşimede düzenli yemek koyuyorum ama ne kadar süre böyle gider hiç bilmiyorum hem maddiyat anlamında hem sağlık için düzen oturtmak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…