Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sonunu gerçekten çok merak ediyorum. Ama böyle giderse Mart sonundan önce bitiremem sanırım.

bitirirsin belki bende subatta zor bitiremem dedim ama işlerin hafifliği şansıma gitti okumam için.

Çoook güzel bir kitap seçmelisin şimdi. İnce Memed tadı olu mu bilmem ama.
Bende bu gece biraz uykusuzluğu göze alıp 2. kitabı bitireceğim.

süper iyi günleri okuyacağım sanırım..

bitirirsin belki bende subatta zor bitiremem dedim ama işlerin hafifliği şansıma gitti okumam için.

Daha ikinci kitabın ortasına bile gelemedim ki
Tam işim yok diyorum hop bişey veriyorlar yine, ofiste beraber çalıştığım arkadaş doğum iznine ayrılınca tüm işler bana kaldı ya, o mahvediyor beni. Napalım yavaş olsun ama en azından okuyabileyim, sindireyim bu güzel kitabı

Güzel dilekleriniz ve sıcak karşılaşmaniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Isteyen istediği zaman gelio kutuphanemde vakit geçirebilir. Çıkın çıkın gelin :))) Arkadaşlar çok fena grip. Kafan kalkmıyor. Sık sık ateşim çıktığı için hiç kitap okuyamadım. Beni affedin

olsun sindire sindire tadını çıkararak okursun

geçmiş olsun

Filmine de aşığım ben izle derim ben bi 10 kere izlemisimdir

Iyi geceler kitap kurtlari. Kac gundur basligi okuyorum deli divane gibi ama daha 379.sayfadayimm.

Gecmisi okumayinca kendimi eksik hissediyorum nedense.
Sonunda kitap okumaya da tekrar basladim. Coktandir elimde surunuyor kitabim. Selvinin Golgesinde 50.sayfadayim. Kitabin icine giremedim nedense en baslarda. Su an biraz daha iyi gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…