- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.801
İnce Memed serisi bitti.
ve ben koca bir boşluğa düşmüş gibi oldum.
İnce Memed serisi bitti.
ve ben koca bir boşluğa düşmüş gibi oldum.
Sonunu gerçekten çok merak ediyorum. Ama böyle giderse Mart sonundan önce bitiremem sanırım.
Çoook güzel bir kitap seçmelisin şimdi. İnce Memed tadı olu mu bilmem ama.
Bende bu gece biraz uykusuzluğu göze alıp 2. kitabı bitireceğim.
bitirirsin belki bende subatta zor bitiremem dedim ama işlerin hafifliği şansıma gitti okumam için.
kedicaniniyesin hoşgeldiniz. Kitapliginiz bir harika. Hepimizin hayali resmen. Insallah birgun bizlere de nasip olur.
Sizden cokca tavsiye alacagiz sanirim. :)
M mambur tatlim umarim bir an once sorunlarini halledersin. Allah gönlune ferahlik versin.
Bu arada yeni kitabim On Kucuk Zenci.
Ortak okumaya yetisemedim ama olsun. Simdilik cok heyecanli gidiyor kitap.
Resimleri gördüm agzimin suyu akti resmen çoooook güzel o odada.onlarla yaşamak bile nasil güzeldir kimbilir hem de çoğu hatira:)
Umarim bi gün benim de olur... Hoşgeldinkedicaniniyesin bu arada en başta söyleyeceğimi en sonda söyledim:)
Günaydın kızlar
Kocaman bir kütüphane gördüm geçmişi okurken, maşallah diyorumkedicaniniyesin
M mambur umarım sıkıntılarınız çözülebilecek sıkıntılardır, tez zamanda feraha erersiniz.
Ben her iki kitabımda da psikolojik 100 barajını geçtim şükür.
İnce Memed sayfa 133. Bu ay bitmeden ikinci cildi bitirsem bari
Notre Dame'ın Kamburu sayfa 100. Çok fazla insan var, olaylar çok yavaş ilerliyor. Klasiklerin kaderi bu sanırım. Aynı serzenişleri Budala okurken sizlerden de duyduydum. Bu ay bitmeden kitap biter inşallah.
Şimdilik benden bu kadar, gün içerisinde görüşürüz. Sevgi günümüz kutlu olsun
Günaydın
hafta sonundan beri hiç okuyamadım yorgunum, hasta gibiyim (bunlar hep bahane tabi) gurur ve önyargı sayfa 324 deyim.
mng kargo hiç evime gelmeden mesaj atmış yine "geldik evde bulamadık" diye ne saçmalıklarla uğraşıyorum.
kedicaniniyesin hoşgeldiniz, kütüphaneniz harika
M mambur sıkıntılarınız inşallah en kısa zamanda düzelir
olsun sindire sindire tadını çıkararak okursunDaha ikinci kitabın ortasına bile gelemedim ki
Tam işim yok diyorum hop bişey veriyorlar yine, ofiste beraber çalıştığım arkadaş doğum iznine ayrılınca tüm işler bana kaldı ya, o mahvediyor beni. Napalım yavaş olsun ama en azından okuyabileyim, sindireyim bu güzel kitabı
geçmiş olsunGüzel dilekleriniz ve sıcak karşılaşmaniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Isteyen istediği zaman gelio kutuphanemde vakit geçirebilir. Çıkın çıkın gelin :))) Arkadaşlar çok fena grip. Kafan kalkmıyor. Sık sık ateşim çıktığı için hiç kitap okuyamadım. Beni affedin
olsun sindire sindire tadını çıkararak okursun
Filmine de aşığım ben izle derim ben bi 10 kere izlemisimdirGünaydın
Gurur ve Önyargı bitti. dili sade, sürükleyici bir kitap. biraz pembe dizi havasında :) yıllar geçse de hatta yüz yıllar insan ilişkilerinde duygular hiç değişmiyor dedirtti bana. okumanızı tavsiye ederim.
yeni kitabım Stefan Zweig Santranç sayfa 20 deyim.
Sevgiler benden hepinize
bitirirsin belki bende subatta zor bitiremem dedim ama işlerin hafifliği şansıma gitti okumam için.
süper iyi günleri okuyacağım sanırım..
Aiiyy okudum ki onu ben ya.Aaa çok keyifli bir seçim olmuş. Çok seviyorum Chrstopheri yanlış mı yazdım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?