Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

aşk ve gurur gurur ve ön yargı aynı kitap dimi?

Evet aynı kitaplar, gurur ve önyargı ismiyle işbankası klasiklerinden çıktı. Genelde Aşk ve Gurur olarak basılmıştı
bende geçen gün kitap yurduna baktım dediğin gibi işbankası yayınlarında gurur ve önyargı diye geçiyor... hep aşk ve gurur diye biliyoruz ya bir dizide gurur ve ön yargı olarak duymuştum o zamandan beri almak istiyorum okuyan birini görünce sorayım dedimsaolun yardımcı oldunuz

bu aralar zaten pek zorlama kendini vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var uykum geldi mi iş kitap dinleme yat uyu
sorma zaten zorayamıyorum ki gözüm kapandığında direk yatak Rabbim sana da nasip etsin tez zamanda inşallahhh

hayır aynı kitaplar onlar
gurur ve önyargı daha doğru bir çevirisi
iş bankası doğrusunu çevirmiş sağolsun

hadi ya konularına baktığımda sanki aynı gibi geldi banaben mi yanılıyorum acaba

Evet aynı kitaplar, gurur ve önyargı ismiyle işbankası klasiklerinden çıktı. Genelde Aşk ve Gurur olarak basılmıştı
Ya ben yayinevlerine dikkat etmeden farkli kitap saniyordum. Hay Allah bir garip oblomov seni de yanlis yonlendirecektim ozur dilerim.

Ya ben yayinevlerine dikkat etmeden farkli kitap saniyordum. Hay Allah bir garip oblomov seni de yanlis yonlendirecektim ozur dilerim.
yok canım olur mu öyle şey soruyoruz öğreniyoruz benle birlikte sende öğrenmiş oldun ben içeriklerine bakmıştım birde burda sorayım garantileyim istedim kitap guruları dolu burası

yok canım olur mu öyle şey soruyoruz öğreniyoruz benle birlikte sende öğrenmiş oldun ben içeriklerine bakmıştım birde burda sorayım garantileyim istedim kitap guruları dolu burası
Aynen ya. Hay Allah cok hayiflandim. Ask ve Gurur Can yayinlarini bir de lise de filan okumustum ben. Gidip kafami duvarlara vurup geliyorum bi sn.

Benim şehirdışından misafirlerim var. hafta başına kadar kalacaklar. yarın akşam da bir iş için 1 günlüğüne istanbula gidip geleceğim. ince memed 3 ü alacağım yanıma, havaalanında beklerken uçakta falan okurum
beni unutmayın olur mu? liisteden de çıkarmayın

sunay akın
ay hırsızı
sayfa 85

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…