- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.781
aşk ve gurur gurur ve ön yargı aynı kitap dimi?Günaydın
Gurur ve Önyargı bitti. dili sade, sürükleyici bir kitap. biraz pembe dizi havasında :) yıllar geçse de hatta yüz yıllar insan ilişkilerinde duygular hiç değişmiyor dedirtti bana. okumanızı tavsiye ederim.
yeni kitabım Stefan Zweig Santranç sayfa 20 deyim.
Sevgiler benden hepinize
Yok kuzum farkli kitaplar.aşk ve gurur gurur ve ön yargı aynı kitap dimi?
Yok kuzum farkli kitaplar.
hadi ya konularına baktığımda sanki aynı gibi geldi banaYok kuzum farkli kitaplar.
aşk ve gurur gurur ve ön yargı aynı kitap dimi?
bende geçen gün kitap yurduna baktım dediğin gibi işbankası yayınlarında gurur ve önyargı diye geçiyor... hep aşk ve gurur diye biliyoruz ya bir dizide gurur ve ön yargı olarak duymuştum o zamandan beri almak istiyorum okuyan birini görünce sorayım dedimEvet aynı kitaplar, gurur ve önyargı ismiyle işbankası klasiklerinden çıktı. Genelde Aşk ve Gurur olarak basılmıştı
sorma zaten zorayamıyorum kibu aralar zaten pek zorlama kendini vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var uykum geldi mi iş kitap dinleme yat uyu
hayır aynı kitaplar onlar
gurur ve önyargı daha doğru bir çevirisi
iş bankası doğrusunu çevirmiş sağolsun
hadi ya konularına baktığımda sanki aynı gibi geldi banaben mi yanılıyorum acaba
Ya ben yayinevlerine dikkat etmeden farkli kitap saniyordum. Hay AllahEvet aynı kitaplar, gurur ve önyargı ismiyle işbankası klasiklerinden çıktı. Genelde Aşk ve Gurur olarak basılmıştı
amin canım senin duan kabul olur bizlere bol bol dua etsorma zaten zorayamıyorum kigözüm kapandığında direk yatak Rabbim sana da nasip etsin tez zamanda inşallahhh
yok canım olur mu öyle şey soruyoruz öğreniyoruz benle birlikte sende öğrenmiş oldunYa ben yayinevlerine dikkat etmeden farkli kitap saniyordum. Hay Allahbir garip oblomov seni de yanlis yonlendirecektim ozur dilerim.
Aynen ya. Hay Allah cok hayiflandim. Ask ve Gurur Can yayinlarini bir de lise de filan okumustum ben. Gidip kafami duvarlara vurup geliyorum bi sn.yok canım olur mu öyle şey soruyoruz öğreniyoruz benle birlikte sende öğrenmiş oldunben içeriklerine bakmıştım birde burda sorayım garantileyim istedim kitap guruları dolu burası
aradım hatalı mesaj gelmiş dağıtımda kargonuz dediler yarım saat önce geldi nihayetmng bana da aynısını yapıyor eylül ayından beri
Bize açıklamaları kuryeler sürekli işten çıkıyor o yüzden getiremiyoruz
kızlar cevaplamış sorunu bende söyleyeyim :) aşk ve gurur adıyla daha çok satar diye düşünülmüş, sonra iş Bankası yayınları doğru çeviriyle yayınlamış kitabı.aşk ve gurur gurur ve ön yargı aynı kitap dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?