Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İnce memedi bu başlık altında mı takip ediyosunuz kızlar? Ben dün diğer başlıkta on küçük zenciyi görüp atladım. İnce memed iyimiş ama yetişemem sanırım size. Sonraki plan nedir?

@mavisu gözün aydın. Allah beterinden saklasın inşallah
İnce memed 3 e devam

Gozunaydin canim.

M Mavisu27 gözün aydın canım. Umarım hep sevindirici haberler alırsın
Herkese mutlu haftalar kızlar, hayırlı cumalar

Günaydın kızlar.
M Mavisu27 çok sevindim. Son sağlık sorunun olsun inşallah

@giritligil hoşgeldiniz

@giritligil hoş geldin
M Mavisu27 sıkıntılarından kurtulmana çok sevindim canım. inşallah hep iyi olursun. dualarımız seninle

M Mavisu27 sıkıntılarının geçmesine çok sevindim hep iyi ol
@giritligil hoşgeldiniz
Benim tatlı arkadaşlarım hepinize tesekkur ederim :)
Ya siz iyiki varsiniz ya.
Hepinizi tutup öpmek geliyor içimden.
Bir gün zengin olursam söz hepinize kütüphane yaptıracağım kocaman kocaman.
İçlerini de bi sürü kitapla dolduracagim :))

ozaman artık zengin olman için dua edelim

aa en sevdiğim renk mavidir söylemiş miydim

Şimdiki duamız o zaman M Mavisu27 zengin olması için

Bu başlıklardan hangileri zorunlu acaba. Bildirim başlığı, kitap günü başlığı, ortak okumalar ve bu başlık var sanırım.

__giz__ cigim sen Vahsetin Cagrisi'ni hangi yayinevinden okumustun? Is bank. tercih edecegim ama sayfa farki var Can yayinlari 132 syf, is bank. 112 punto farki bu kadar fark eder mi acaba, kararsiz kaldim..

__giz__ cigim sen Vahsetin Cagrisi'ni hangi yayinevinden okumustun? Is bank. tercih edecegim ama sayfa farki var Can yayinlari 132 syf, is bank. 112 punto farki bu kadar fark eder mi acaba, kararsiz kaldim..

Evet canım İşbankasıydı benim. Bence puntodan kaynaklıdır çünkü küçüktü baya işbankasınınki, ayrıca büyük bir yayınevi eksik bastırtacağını düşünmüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…