- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.941
Ortak okuma yaptığımızı nereden biliyordunuz ki? Zaten yeni üye olmuşsunuz.Elimde vardı, siz ortak okuma yaparken ben de okuyayım dedim
Ortak okuma yaptığımızı nereden biliyordunuz ki? Zaten yeni üye olmuşsunuz.
Uzaktan takip ediyordum, burada olmak için üyelik aldım. Üye olmayanların okuyabildiğini bilmiyor muydunuz?
@mavisu gözün aydın. Allah beterinden saklasın inşallah
İnce memed 3 e devam
Gozunaydin canim.
günaydın
M Mavisu27 çok geçmiş olsun canım gözün aydın
@giritligil hoşgeldin
sevgiliye 50 büyü bitti, çok sevemedim malesef
öğlen arasında Nazlı Eray elyazması rüyalara başlamayı planlıyorum.
dün akşam çok okuyamadım ince memed 3 sayfa 100
@giritligil hoş geldin
M Mavisu27 sıkıntılarından kurtulmana çok sevindim canım. inşallah hep iyi olursun. dualarımız seninle
Benim tatlı arkadaşlarım hepinize tesekkur ederim :)
Benim tatlı arkadaşlarım hepinize tesekkur ederim :)
Ya siz iyiki varsiniz ya.
Hepinizi tutup öpmek geliyor içimden.
Bir gün zengin olursam söz hepinize kütüphane yaptıracağım kocaman kocaman.
İçlerini de bi sürü kitapla dolduracagim :))
aa en sevdiğim renk mavidir söylemiş miydimBenim tatlı arkadaşlarım hepinize tesekkur ederim :)
Ya siz iyiki varsiniz ya.
Hepinizi tutup öpmek geliyor içimden.
Bir gün zengin olursam söz hepinize kütüphane yaptıracağım kocaman kocaman.
İçlerini de bi sürü kitapla dolduracagim :))
ilk sayfayı okursan konu hakkında bilgi sahibi olabilirsinBu başlıklardan hangileri zorunlu acaba. Bildirim başlığı, kitap günü başlığı, ortak okumalar ve bu başlık var sanırım.
ilk sayfayı okursan konu hakkında bilgi sahibi olabilirsin
__giz__ cigim sen Vahsetin Cagrisi'ni hangi yayinevinden okumustun? Is bank. tercih edecegim ama sayfa farki var Can yayinlari 132 syf, is bank. 112 punto farki bu kadar fark eder mi acaba, kararsiz kaldim..
evet Kate Winslet filmi defalarca izledimyezdaasya senin profil foton Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Kate Winslet dimi :) Sevdiğim filmler arasındadır
Can 'a artik guvenemiyorum zaten. Cok tesekkur ederimEvet canım İşbankasıydı benim. Bence puntodan kaynaklıdır çünkü küçüktü baya işbankasınınki, ayrıca büyük bir yayınevi eksik bastırtacağını düşünmüyorum. :)
Neden Can la ilgili bi durum mu var ? Kaçırmışım ben.Can 'a artik guvenemiyorum zaten. Cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?