- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.981
Burda paylaşılan kitapları görüp de kıskançlıktan çatlayan benim daha fazla çatlamama izin vermeyen ve beni bugün havalara zıplatan sevgili başkanımız_meLinDa_ ya buradan kucak dolusu, hatta bana yolladığı kitapların sayısı kadar kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum Çünkü kendisi bana kocaman bir set göndermiş
Kendi mutevazi bir adet kitabımın gelmesi için kargonun yollarını gözlerken kargo görevlisi kucağıma önce koca bir kutu bıraktı şok oldumHemen açtım ve bununla karşılaştım
Eki Görüntüle 1955273
İçinden ne çıkacağını hemen anladım tabiki ve mecaz olarak değil gerçekten havalara uçtumAlmak için fırsat kolladığım, ayılıp bayıldığım, kafaya takıp sürekli bahsedip herkesi bıktırdığım seti yollamış bana bu muthiş insan
Eki Görüntüle 1955275
Ne desem az gerçekten, Rabbim yüzünün ve kalbinin güzelliğini hep önüne çıkarsın inşallah. Çoookkk mutlu ol inşallah Özgem çoookkkkk
Eki Görüntüle 1955321
Ben size bitmiyorrrr kızlar bitmiyorrrr demiştim di mi
Bu harika kitapları bana canım M maviduvar1 cım göndermiş
Hiç beklemiyordum o sebeple çooook şaşırdım ve aşırı mutlu oldum
O kadar işinin gücünün arasında beni de unutmamışsın çok incesin
Notun da sıcacıktı çok teşekkür ederim
Hangi gün veriliyor acaba? Ben de okumak isterim.Arkadaşlar bugün Hurriye'in kitap ve sanat ekini okuma okula şansım buldum. Tüm kitap severlere tavsiye ederim. Sanat eki biraz sönük olsa da kitap eki dolu dolu. Ve herkese Musmutlu haftasonları
Hangi gün veriliyor acaba? Ben de okumak isterim.
Uzaktan takip ediyordum, burada olmak için üyelik aldım. Üye olmayanların okuyabildiğini bilmiyor muydunuz?
çelişkiler çelişkiler çelişkiler ve 2. üyelikler ...
Kızlar nasıl da şüphelendi
Şüphe değil ki içinizden birinin 2. üyeliği ...
Celiskiler yaziyormus cekilisler okuyorumçelişkiler çelişkiler çelişkiler ve 2. üyelikler ...
Ayrinti yayinlarini tavsiye ederim farkli tarzlar denemk istiyosangünaydın kızlar
şimdi okumak istediğim kitapların listesini çıkarıyorum ve kitap yurdunda favorilere ekleyeceğim sizlerden yardım istiyorum okunabilecek güvenilir yayın evlerinden aklınıza gelenleri yazabilir misiniz bana? benim okuyup memnun kaldıklarım iş bankası kültür,can,inkilap.. bunlar dışında okudum ve beğendim dediğiniz oldu mu? okuyacağım kitabın kısaltılmış olmamasını istiyorum o nedenle bu saydıklarım dışında hangi yayın evini seçeceğimi bilmiyorum...
Icimizden biri miŞüphe değil ki içinizden birinin 2. üyeliği ...
Icimizden biri mi
Tesekkur ederim sen memnun kaldiysan kesin deneyecegim cunku bazen aradigimiz kitaplar farkli yayin evlerinde kalmis oluyor tercih edilen yayin evleri cogaldikca alim kolaylasirAyrinti yayinlarini tavsiye ederim farkli tarzlar denemk istiyosan
Ben tabisi:)Çok yoğun geçiyor okuyamadım pek. İnce Memed 2 deyim hala.
1q84 te kimler olacak
Bir başkan kolay yetişmiyor:)beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ne kotu bizi kandirmaya mi calisti 2. Uyelik alarak uzuldum valla.pardon artık içinizde değil, üye de burada değil ...
Kimdi peki?pardon artık içinizde değil, üye de burada değil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?