Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Burda paylaşılan kitapları görüp de kıskançlıktan çatlayan benim daha fazla çatlamama izin vermeyen ve beni bugün havalara zıplatan sevgili başkanımız _meLinDa_ ya buradan kucak dolusu, hatta bana yolladığı kitapların sayısı kadar kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum Çünkü kendisi bana kocaman bir set göndermiş
Kendi mutevazi bir adet kitabımın gelmesi için kargonun yollarını gözlerken kargo görevlisi kucağıma önce koca bir kutu bıraktı şok oldum Hemen açtım ve bununla karşılaştım

İçinden ne çıkacağını hemen anladım tabiki ve mecaz olarak değil gerçekten havalara uçtum Almak için fırsat kolladığım, ayılıp bayıldığım, kafaya takıp sürekli bahsedip herkesi bıktırdığım seti yollamış bana bu muthiş insan

Ne desem az gerçekten, Rabbim yüzünün ve kalbinin güzelliğini hep önüne çıkarsın inşallah. Çoookkk mutlu ol inşallah Özgem çoookkkkk

Neden Can la ilgili bi durum mu var ? Kaçırmışım ben.

´... Otuz yaşını geçmiş olsa da yirmi yaş daha genç gösteren Mr. Styver...´

Yani Mr. Styver 10-15 yaşlarında mı gösteriyordu bu durumda? Oysa cümlenin orijinali ilgili bölümde (Congratulary) şöyle:

´...Mr. Styver, a man of little more than thirty, but looking twenty years of older than he was...´
Iki Sehrin Hikayesi'nin idefix yorumlarindan .
Bunu okuduktan sonra guvenim sarsildi acikcasi.

Canımın içi Sherlockcuğumuza gözüm gibi bakacağımdan emin olabilirsin
İyi ki seni seçmişiz başkan olarak Gönlüne sağlık güzel arkadaşım benim

Bunlar hep ortak okuma kokusu
Keyifle oku Kuzum
Başgan kesene bereket.
Hmmmm.

Ben size bitmiyorrrr kızlar bitmiyorrrr demiştim di mi
Bu harika kitapları bana canım @Papatya cım göndermiş
Hiç beklemiyordum o sebeple çooook şaşırdım ve aşırı mutlu oldum
O kadar işinin gücünün arasında beni de unutmamışsın çok incesin
Notun da sıcacıktı çok teşekkür ederim

Ha bu arada Amin Maalouf, Ölümcül Kimlikler'e başlamıştım.İlk 30 sayfa falan okudum ama bıraktım. Çok sıkıcı geldi malesef :/

bayıldım güzel günlerde oku. çok seviliyorsun başgan bonkör davranmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…