Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ay bilmem ki menumuzde neler var nerden bakiyoss , heyecanlandim su an

Ben onu okumustum. Aslinda cok hizli ilerliyor, puntolar satir aralari filan ferah ferah Bir de ortak okuma etkinligi icin ayri bi sayfa mi var? Yoksa burdan mi kararlastiriyoruz ?

Bir ortak okuma etkinliği var. Konusu da var hali hazırda açılmış. Bir de burada "ben bunu okucam, bunu okumak istiyorum, elimde bu kitaplar var" gibi söylemlerden ortaya çıkmış, "haydi beraber okuyalım" durumu

Ben de buraya geleli 6 ay falan oldu. Arada oluyor muydu böyle garip durumlar?

Ben onu okumustum. Aslinda cok hizli ilerliyor, puntolar satir aralari filan ferah ferah Bir de ortak okuma etkinligi icin ayri bi sayfa mi var? Yoksa burdan mi kararlastiriyoruz ?
Canım şubat ortak okuması 10 küçük zenci idi, bir grup ince memed okuduk
Mart ortak okuması Cemal süreya sevda sözleri, bir grup da 1q84 okuyacağız hatta minnak bir grup bir de tehlikeli oyunlar okuyacağız
Nisan ortak okuması bayan peregrinenin tuhaf çocukları
Sonraki aylar henüz seçilmedi
Ortak okuma sayfamıza da gel, ortak okumalara doymayalım

2013 den beri bu topicteydim.Doğum sürecimde bi 6 ay yoktum onun dışında hiç böyle bir sıkıntıya şahit olmadım.

Vay anasını.
Neyse kitap okuyalım güzelleşelim.
Kötü kötü şeyleri çıkaralım kafamızdan. Unutalım gurudayı.
Sizleri seviyorum

Tehlikeli oyunlar
Hayvanlardan tanrılara
Age...... çiçekleri( adını anımsayamadım)
Bu kitaplar bir çocuğumuz da var. Bunların da ortak okumasını yapacağız

1q84 ve Tehlikeli Oyunlar için kararsızım.
Nisan ayına katılcam.
Cemal Süreya ya katılmayacağım maalesef

Sapiens i okumak istiyorum, ortak okuması olsun.
Aslında ben bir de Zamanın Kısa Tarihi ni de istiyorum da onu belki ortak okumAda uygun bi kategori varsa orada seçeriz diye bekletiyorum

O sayfadan da takip edeyim tutunamayanlar ve sefilleri kacirdigima uzuldum acikcasi ama gozumde buyuttugum kitaplara ve elimde olanlara mutlaka katilmak istiyorum

Huzur bozmak amacım olsa geçen sefer çıkmama sebep olan kırıcı konuşmalara ben de kırıcı cevap verirdim. İnsan kendinin kim olduğunu biliyor ama burada birbirimizi tanımıyoruz. Yeni bir nick ile daha rahat olacağımı düşündüm.
@_meLinDa_ üstünlük taslayan ben değilim. Geri dönsen sana kim hayır derdi dediniz, sonra burda olmandan rahatsızım dedi @amelia ben de zaten bu isimle geri dönmek istesem dönerdim yazdım. Her laftan sıkıntı çıkarmaya gerek yok.
Bitirmeden şunu yazayım birkaç kişinin genel sorunu tanıdığınız kişilere sonsuz geyikli muhabbetler, tanımadıklarınızın her dediğinden alınıp polemik çıkarmaya çalışmalar. Bunu daha iyi görmüş oldum.
Kitap okuma sürekliliği kazanmak için bir kez daha denemek istemiştim. Buraya yazdığım açıklamayı yapmamın sebebi de yeni biri olarak yazmaktan duyduğum rahatsızlıktı.
Neyse siz de hoşçakalın diyim ben de.

Eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…