- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.101
Hali hazırda 1q84 var 1000 küsür sayfaAy bilmem ki menumuzde neler var nerden bakiyoss , heyecanlandim su an
Ben onu okumustum. Aslinda cok hizli ilerliyor, puntolar satir aralari filan ferah ferahHali hazırda 1q84 var 1000 küsür sayfa
Ay bilmem ki menumuzde neler var nerden bakiyoss , heyecanlandim su an
Ben onu okumustum. Aslinda cok hizli ilerliyor, puntolar satir aralari filan ferah ferahBir de ortak okuma etkinligi icin ayri bi sayfa mi var? Yoksa burdan mi kararlastiriyoruz ?
İkinci üyelik alan kişi gelmiş. Bir de hem bizi kandırıp hem de 'Bendim ki, ne var ki bunda' edalarından hiç hoşlanmadım. Hiçbir mazeret yaptığını gözümde haklı gösteremez. Yıllardır bu topicteyim böyle samimiyetsizlik görmedim.
2013 den beri bu topicteydim.Doğum sürecimde bi 6 ay yoktum onun dışında hiç böyle bir sıkıntıya şahit olmadım.Ben de buraya geleli 6 ay falan oldu. Arada oluyor muydu böyle garip durumlar?
Canım şubat ortak okuması 10 küçük zenci idi, bir grup ince memed okudukBen onu okumustum. Aslinda cok hizli ilerliyor, puntolar satir aralari filan ferah ferahBir de ortak okuma etkinligi icin ayri bi sayfa mi var? Yoksa burdan mi kararlastiriyoruz ?
2013 den beri bu topicteydim.Doğum sürecimde bi 6 ay yoktum onun dışında hiç böyle bir sıkıntıya şahit olmadım.
Canım şubat ortak okuması 10 küçük zenci idi, bir grup ince memed okuduk
Mart ortak okuması Cemal süreya sevda sözleri, bir grup da 1q84 okuyacağız hatta minnak bir grup bir de tehlikeli oyunlar okuyacağız
Nisan ortak okuması bayan peregrinenin tuhaf çocukları
Sonraki aylar henüz seçilmedi
Ortak okuma sayfamıza da gel, ortak okumalara doymayalım
Tehlikeli oyunlar
Hayvanlardan tanrılara
Age...... çiçekleri( adını anımsayamadım)
Bu kitaplar bir çocuğumuz da var. Bunların da ortak okumasını yapacağız
O sayfadan da takip edeyim tutunamayanlar ve sefilleri kacirdigima uzuldum acikcasi ama gozumde buyuttugum kitaplara ve elimde olanlara mutlaka katilmak istiyorumCanım şubat ortak okuması 10 küçük zenci idi, bir grup ince memed okuduk
Mart ortak okuması Cemal süreya sevda sözleri, bir grup da 1q84 okuyacağız hatta minnak bir grup bir de tehlikeli oyunlar okuyacağız
Nisan ortak okuması bayan peregrinenin tuhaf çocukları
Sonraki aylar henüz seçilmedi
Ortak okuma sayfamıza da gel, ortak okumalara doymayalım
O sayfadan da takip edeyim tutunamayanlar ve sefilleri kacirdigima uzuldum acikcasi ama gozumde buyuttugum kitaplara ve elimde olanlara mutlaka katilmak istiyorum
Okuyacagim insallah yilbasindan once 5 kitap takimi bulmustum. Simdi bulamiyorum ilk is 5 kitaplik takimi edinmekSefiller i muhakkak okumalısın
Huzur bozmak amacım olsa geçen sefer çıkmama sebep olan kırıcı konuşmalara ben de kırıcı cevap verirdim. İnsan kendinin kim olduğunu biliyor ama burada birbirimizi tanımıyoruz. Yeni bir nick ile daha rahat olacağımı düşündüm.
@_meLinDa_ üstünlük taslayan ben değilim. Geri dönsen sana kim hayır derdi dediniz, sonra burda olmandan rahatsızım dedi @amelia ben de zaten bu isimle geri dönmek istesem dönerdim yazdım. Her laftan sıkıntı çıkarmaya gerek yok.
Bitirmeden şunu yazayım birkaç kişinin genel sorunu tanıdığınız kişilere sonsuz geyikli muhabbetler, tanımadıklarınızın her dediğinden alınıp polemik çıkarmaya çalışmalar. Bunu daha iyi görmüş oldum.
Kitap okuma sürekliliği kazanmak için bir kez daha denemek istemiştim. Buraya yazdığım açıklamayı yapmamın sebebi de yeni biri olarak yazmaktan duyduğum rahatsızlıktı.
Neyse siz de hoşçakalın diyim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?