- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.061
Kayınvalide dediğin torununun topuğunu bile kendi oğlununkine benzetendir.
Altı üstü ayak topuğu. Nasıl bir karakteristiği var ki benzettin yahu?
İlk fırsatta Livaneli okuyacağım. teşekkürler kızlar
Eki Görüntüle 1956282 Senin de hediyelerin yetti ama diyen vardır muhtemelen ama her yerlerden paylaşasım var
_Cassandra_ cım da beni mutluluğa boğmak istemiş, şehir dışında idim eve gelip kargo ile karşılaşmak harika oldu
Canım benim çooook teşekkür ederim, Sahilde Kafka en merak ettiklerimden, nazlı eray da artık tanışmak istediğim bir yazardı, harika oldu
Hakkaten bitmiyor canım yaaaBiz bitti demeden bitmez
Keyifle oku bütün kitaplarını
Canım güle güle oku Nazlı Eray benim çok sevdiğim seninde seveceğini düşündüğüm bir yazar, sahilde kafkayı da beraber okuruz tek başıma okumaya cesaret edemedimEki Görüntüle 1956282 Senin de hediyelerin yetti ama diyen vardır muhtemelen ama her yerlerden paylaşasım var
_Cassandra_ cım da beni mutluluğa boğmak istemiş, şehir dışında idim eve gelip kargo ile karşılaşmak harika oldu
Canım benim çooook teşekkür ederim, Sahilde Kafka en merak ettiklerimden, nazlı eray da artık tanışmak istediğim bir yazardı, harika oldu
Hemen minik bir etkinlik düzenleriz sahilde kafka içinCanım güle güle oku Nazlı Eray benim çok sevdiğim seninde seveceğini düşündüğüm bir yazar, sahilde kafkayı da beraber okuruz tek başıma okumaya cesaret edemedim
Eki Görüntüle 1956282 Senin de hediyelerin yetti ama diyen vardır muhtemelen ama her yerlerden paylaşasım var
Hahaha puhahaja
Valla ablamın oğlunun ayak tırnaklarını babasına çok benzetiyorum ben deKayınvalidende kendimi gördüm
Hemen minik bir etkinlik düzenleriz sahilde kafka için
Ay harika. Maşallah sevenin çok. Gün sırası sende gibi. Toplu fotoğraf da isteriz
Ahah. Sen kayınvalide olunca nasıl olcan acaba? Allah gelinine yardım etsin
Ben okudum onu, harika bir kitap. Kesinlikle ortak okuma yapın
Oğlum mu olcak acaba:)))
Benim senin kayınvalidenden farkım ablamın oğlunu babasına benzetmem ama çok benziyo yaaa
O zaman sen iyi kayınvalidesin.
Benim annem de hep damadı için yemekler tatlılar hazırlar, hiç benim sevdiğimi yapmaz
Hoş geldin.Merhaba herkese, internet başında vaktimi öldürüyorum artık kitap okumaya daha çok ağırlık vermek istiyorum. Biraz motivasyon iyi olacak benim için
Şu an Kosinski'den Boyalı Kuş'u okuyorum
Merhaba kızlar,
Burda bir tatsızlık yaşamıştım ve keyif alamayacağımı düşünüp ayrılmıştım. Ama kitap okumaktan da verim almıştım. Bu yüzden de yeni bir başlangıçla daha keyifli paylaşım yapmak için yeni bir üyelik almak istedim. Hatta şaşırdım ikinci üyelik yasak değil miydi nasıl aldım diye falan. Neyse amacım muhabbete dahil olmadan bildirim yapıp kitap okuma sürekliliği kazanmaktı. Kandırmaca gibi oldu ama kusura bakmayın. Polemik falan gibi bir amacım yok tarzım da değil zaten.
Yalnız şu konu yalan değil: ben üyeliğim yokken de istediğim başlığı takip ediyordum. Daha önce başka konuları bu şekilde takip edip ilk üyeliğimi de böyle almıştım hatta. Bu başlığı da hesabıma giriş yapmadan girip okuyabiliyorum. Burada anlayamadığınız noktayı ben anlayamadım. Sherlockluk durumu bana biri açıklayıverse sevinirim.
Merhaba kızlar,
Burda bir tatsızlık yaşamıştım ve keyif alamayacağımı düşünüp ayrılmıştım. Ama kitap okumaktan da verim almıştım. Bu yüzden de yeni bir başlangıçla daha keyifli paylaşım yapmak için yeni bir üyelik almak istedim. Hatta şaşırdım ikinci üyelik yasak değil miydi nasıl aldım diye falan. Neyse amacım muhabbete dahil olmadan bildirim yapıp kitap okuma sürekliliği kazanmaktı. Kandırmaca gibi oldu ama kusura bakmayın. Polemik falan gibi bir amacım yok tarzım da değil zaten.
Yalnız şu konu yalan değil: ben üyeliğim yokken de istediğim başlığı takip ediyordum. Daha önce başka konuları bu şekilde takip edip ilk üyeliğimi de böyle almıştım hatta. Bu başlığı da hesabıma giriş yapmadan girip okuyabiliyorum. Burada anlayamadığınız noktayı ben anlayamadım. Sherlockluk durumu bana biri açıklayıverse sevinirim.
Pardon ben yanlış mı anladım?
Yeni üyelik alıp, yepyeni biri gibi davranıp burdaki herkesi salak yerine koymaya çalıştın ama Sherlock muhabbeti mi rahatsız etti?
Yeni üyelik alana kadar kızlar geri dönmeye karar verdim deseydin kim sana hayır gelme derdi?
Guruda olduğunu açıklamadan yepyeni biri gibi davrandım ve birçoğumuz sana hoşgeldin dedik
İnsanları kandırmak ne kadar doğru bir davranış?
Pardon ben yanlış mı anladım?
Yeni üyelik alıp, yepyeni biri gibi davranıp burdaki herkesi salak yerine koymaya çalıştın ama Sherlock muhabbeti mi rahatsız etti?
Yeni üyelik alana kadar kızlar geri dönmeye karar verdim deseydin kim sana hayır gelme derdi?
Guruda olduğunu açıklamadan yepyeni biri gibi davrandım ve birçoğumuz sana hoşgeldin dedik
İnsanları kandırmak ne kadar doğru bir davranış?
Evet ben giritligilBen anlamadım. Geçen Kazen in dediği ikinci üyelik olayı mı?
Cok guzel kitaptir. Iyi okumalar. Hosgeldin topigimize.vMerhaba herkese, internet başında vaktimi öldürüyorum artık kitap okumaya daha çok ağırlık vermek istiyorum. Biraz motivasyon iyi olacak benim için
Şu an Kosinski'den Boyalı Kuş'u okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?