Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hahaha puhahaja

Valla ablamın oğlunun ayak tırnaklarını babasına çok benzetiyorum ben de Kayınvalidende kendimi gördüm

Biz bitti demeden bitmez
Keyifle oku bütün kitaplarını

Mutlu pazarlar kizlar
Ince Memed 4 nihayet..
Yalniz bu kitapta bir degisiklik var bir anda bir olaylari anlatmaya basliyor yazar aman Allah'im bir sey mi kacirdim diyorum ruya mi gercek mi ayirt edemiyorum. Okumaktan mi yoruldum nedir yoksa tarzini mi degistirdi anlamadim...

Canım güle güle oku Nazlı Eray benim çok sevdiğim seninde seveceğini düşündüğüm bir yazar, sahilde kafkayı da beraber okuruz tek başıma okumaya cesaret edemedim

Ay harika. Maşallah sevenin çok. Gün sırası sende gibi. Toplu fotoğraf da isteriz

Hahaha puhahaja

Valla ablamın oğlunun ayak tırnaklarını babasına çok benzetiyorum ben de Kayınvalidende kendimi gördüm

Ahah. Sen kayınvalide olunca nasıl olcan acaba? Allah gelinine yardım etsin

Hemen minik bir etkinlik düzenleriz sahilde kafka için

Ben okudum onu, harika bir kitap. Kesinlikle ortak okuma yapın

Oğlum mu olcak acaba:)))
Benim senin kayınvalidenden farkım ablamın oğlunu babasına benzetmem ama çok benziyo yaaa

Merhaba herkese, internet başında vaktimi öldürüyorum artık kitap okumaya daha çok ağırlık vermek istiyorum. Biraz motivasyon iyi olacak benim için
Şu an Kosinski'den Boyalı Kuş'u okuyorum
Hoş geldin.
Çok güzel bir karar.
İyi okumalar :)

Koalina hoşgeldin.
Ay Çöreği ve Denizyıldızı bitti. Kısa kısa hikayelerden oluşan bir kitap. Hikayeler gerçek olduğu ve tarihsel bilgiler verdiği için çok hoşuma gitti. İyi akşamlar herkese

Merhaba kızlar,
Burda bir tatsızlık yaşamıştım ve keyif alamayacağımı düşünüp ayrılmıştım. Ama kitap okumaktan da verim almıştım. Bu yüzden de yeni bir başlangıçla daha keyifli paylaşım yapmak için yeni bir üyelik almak istedim. Hatta şaşırdım ikinci üyelik yasak değil miydi nasıl aldım diye falan. Neyse amacım muhabbete dahil olmadan bildirim yapıp kitap okuma sürekliliği kazanmaktı. Kandırmaca gibi oldu ama kusura bakmayın. Polemik falan gibi bir amacım yok tarzım da değil zaten.

Yalnız şu konu yalan değil: ben üyeliğim yokken de istediğim başlığı takip ediyordum. Daha önce başka konuları bu şekilde takip edip ilk üyeliğimi de böyle almıştım hatta. Bu başlığı da hesabıma giriş yapmadan girip okuyabiliyorum. Burada anlayamadığınız noktayı ben anlayamadım. Sherlockluk durumu bana biri açıklayıverse sevinirim.

Pardon ben yanlış mı anladım?
Yeni üyelik alıp, yepyeni biri gibi davranıp burdaki herkesi salak yerine koymaya çalıştın ama Sherlock muhabbeti mi rahatsız etti?
Yeni üyelik alana kadar kızlar geri dönmeye karar verdim deseydin kim sana hayır gelme derdi?
Guruda olduğunu açıklamadan yepyeni biri gibi davrandım ve birçoğumuz sana hoşgeldin dedik
İnsanları kandırmak ne kadar doğru bir davranış?

Ben anlamadım. Geçen Kazen in dediği ikinci üyelik olayı mı?

Ben amacımı yazdım, daha rahat olabilmek için yeni bir üyelik alıp yeni bir başlangıç yapmak istedim. Salak yerine koymak gibi bir düşüncem yok. Bunlara aynı şekilde cevap vermek gibi bir düşüncem de yok. Durumdan rahatsızlığımı açık bir dille belirtmek istedim. İstediğiniz gibi algılayıp yorumlar yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…