- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.880
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.081
Hosgeldin demek isterdim ancak yaptigin dogru bir davranis degil bana gore cunku konudan ayrilirken de (bence alinganlik sonucu alinan bir karar olsa da) robot gibi sadece bildirim yapmak icin girmenin sana gore olmayacagi tarzinda birseyler soylemistin. Ben uzulmustun aramizdan ayrilmana ama baska kullanici adi alip baska niri gibo baslamak cidden hos olmadi. Keske guruda olarak donseydin cunku kimsenin kin tutacagi bir gerginlik yoktu zaten ortada. Hosgelmedin uzgunum.Merhaba kızlar,
Burda bir tatsızlık yaşamıştım ve keyif alamayacağımı düşünüp ayrılmıştım. Ama kitap okumaktan da verim almıştım. Bu yüzden de yeni bir başlangıçla daha keyifli paylaşım yapmak için yeni bir üyelik almak istedim. Hatta şaşırdım ikinci üyelik yasak değil miydi nasıl aldım diye falan. Neyse amacım muhabbete dahil olmadan bildirim yapıp kitap okuma sürekliliği kazanmaktı. Kandırmaca gibi oldu ama kusura bakmayın. Polemik falan gibi bir amacım yok tarzım da değil zaten.
Yalnız şu konu yalan değil: ben üyeliğim yokken de istediğim başlığı takip ediyordum. Daha önce başka konuları bu şekilde takip edip ilk üyeliğimi de böyle almıştım hatta. Bu başlığı da hesabıma giriş yapmadan girip okuyabiliyorum. Burada anlayamadığınız noktayı ben anlayamadım. Sherlockluk durumu bana biri açıklayıverse sevinirim.
Arkadasimizin bizi salak yerine koymayi amaclamadigini dusunmek istiyorum.Pardon ben yanlış mı anladım?
Yeni üyelik alıp, yepyeni biri gibi davranıp burdaki herkesi salak yerine koymaya çalıştın ama Sherlock muhabbeti mi rahatsız etti?
Yeni üyelik alana kadar kızlar geri dönmeye karar verdim deseydin kim sana hayır gelme derdi?
Guruda olduğunu açıklamadan yepyeni biri gibi davrandım ve birçoğumuz sana hoşgeldin dedik
İnsanları kandırmak ne kadar doğru bir davranış?
Teşekkürler kızlar.
1. sınıf öğretmeniyim, 1 köpek, 7 sultan papağanı ve 1 muhabbet kuşu annesiyim
Bu kısa bilgilerden sonra, ilk dönemin yoğunluğu azaldığı için artık kitap okumaya daha fazla vakit bulabilirim umuyorum ki.
Daha sonra konuyu inceleyeceğim, bildirim yapmak dışında yapmam gerekenleri de öğrenirim kısa zamanda
Teşekkürler kızlar.
1. sınıf öğretmeniyim, 1 köpek, 7 sultan papağanı ve 1 muhabbet kuşu annesiyim
Bu kısa bilgilerden sonra, ilk dönemin yoğunluğu azaldığı için artık kitap okumaya daha fazla vakit bulabilirim umuyorum ki.
Daha sonra konuyu inceleyeceğim, bildirim yapmak dışında yapmam gerekenleri de öğrenirim kısa zamanda
Merhaba kızlar,
Burda bir tatsızlık yaşamıştım ve keyif alamayacağımı düşünüp ayrılmıştım. Ama kitap okumaktan da verim almıştım. Bu yüzden de yeni bir başlangıçla daha keyifli paylaşım yapmak için yeni bir üyelik almak istedim. Hatta şaşırdım ikinci üyelik yasak değil miydi nasıl aldım diye falan. Neyse amacım muhabbete dahil olmadan bildirim yapıp kitap okuma sürekliliği kazanmaktı. Kandırmaca gibi oldu ama kusura bakmayın. Polemik falan gibi bir amacım yok tarzım da değil zaten.
Yalnız şu konu yalan değil: ben üyeliğim yokken de istediğim başlığı takip ediyordum. Daha önce başka konuları bu şekilde takip edip ilk üyeliğimi de böyle almıştım hatta. Bu başlığı da hesabıma giriş yapmadan girip okuyabiliyorum. Burada anlayamadığınız noktayı ben anlayamadım. Sherlockluk durumu bana biri açıklayıverse sevinirim.
Yaptığın hiç hoş olmamış. Ne olursa olsun bizi burada kandırmışın. Keşke geri geldim deseydin daha iyi olmaz mıydı? Senin hakkında yanılmışımMerhaba kızlar,
Hosgeldin demek isterdim ancak yaptigin dogru bir davranis degil bana gore cunku konudan ayrilirken de (bence alinganlik sonucu alinan bir karar olsa da) robot gibi sadece bildirim yapmak icin girmenin sana gore olmayacagi tarzinda birseyler soylemistin. Ben uzulmustun aramizdan ayrilmana ama baska kullanici adi alip baska niri gibo baslamak cidden hos olmadi. Keske guruda olarak donseydin cunku kimsenin kin tutacagi bir gerginlik yoktu zaten ortada. Hosgelmedin uzgunum.
Arkadasimizin bizi salak yerine koymayi amaclamadigini dusunmek istiyorum.
Aynen yaa. Hatta daha da hevesleniyorumAy ben bu topik sayesinde kalın kitaplardan korkmuyorum artık
Hosgeldin demek isterdim ancak yaptigin dogru bir davranis degil bana gore cunku konudan ayrilirken de (bence alinganlik sonucu alinan bir karar olsa da) robot gibi sadece bildirim yapmak icin girmenin sana gore olmayacagi tarzinda birseyler soylemistin. Ben uzulmustun aramizdan ayrilmana ama baska kullanici adi alip baska niri gibo baslamak cidden hos olmadi. Keske guruda olarak donseydin cunku kimsenin kin tutacagi bir gerginlik yoktu zaten ortada. Hosgelmedin uzgunum.
Arkadasimizin bizi salak yerine koymayi amaclamadigini dusunmek istiyorum.
Aynen yaa. Hatta daha da hevesleniyorum
Seni ben şikayet ettim ve ortaya çıktı..
Giderken sana kal dedim, listeden adını çıkarmayacağım istediğin zaman gelebilirsin demiştim..
Herkes istediği şeyi düşünmekte özgür.. Fikrini belirttin, sonra başka üyelerde fikrini.. kimseyle aynı düşünmek zorunda değil kimse..
Kk ilan verip guru dön falan dememizi mi bekliyordun anlamadım.. geldiğinde neden geldin değil hoşgeldin derdik biz sana..
Açıkçası şimdi burada olmandan rahatsızım..samimi değilsin..
Üzügünüö kaldıramadım bizi..
Daha bir seviyor insan. Hele ki kitap sararsa değme keyfineEskiden ürkerdim. Düşünsene Budala, Tutunamayanlar, Sefiller okuduk. Şimdi de İnce Memed
Senin inisiyatifinde değil bu, zaten istesem dönerdim diye üstünlük taslamana gerek yokBurda değilim zaten, gurudaguruda olarak devam etmek gibi bir niyetim olsaydı geri dönerdim.
Kalin kitaplar benim icin hala urktugum bir olgu, ama ortak okuma etkinligine katilarak okumak sanirim cok zevkli oluyor. Sonraki etkinliklere katilabilirim insallah.Eskiden ürkerdim. Düşünsene Budala, Tutunamayanlar, Sefiller okuduk. Şimdi de İnce Memed
Daha bir seviyor insan. Hele ki kitap sararsa değme keyfine
Kalin kitaplar benim icin hala urktugum bir olgu, ama ortak okuma etkinligine katilarak okumak sanirim cok zevkli oluyor. Sonraki etkinliklere katilabilirim insallah.
Ha guruda ha giritli sonucta tekrar gelmissin girmissin konuya. Insan kendinin kim oldugunu bildikten sonra ne farkeder ki....Senin inisiyatifinde değil bu, zaten istesem dönerdim diye üstünlük taslamana gerek yok
Yalan söyleyen birini istemiyorum burada
Hoşçakal
Ay bilmem ki menumuzde neler var nerden bakiyoss , heyecanlandim su anHangisine katılmak istiyorsun peki, hangi kitaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?