Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Teşekkürler kızlar.
1. sınıf öğretmeniyim, 1 köpek, 7 sultan papağanı ve 1 muhabbet kuşu annesiyim
Bu kısa bilgilerden sonra, ilk dönemin yoğunluğu azaldığı için artık kitap okumaya daha fazla vakit bulabilirim umuyorum ki.
Daha sonra konuyu inceleyeceğim, bildirim yapmak dışında yapmam gerekenleri de öğrenirim kısa zamanda

Hosgeldin demek isterdim ancak yaptigin dogru bir davranis degil bana gore cunku konudan ayrilirken de (bence alinganlik sonucu alinan bir karar olsa da) robot gibi sadece bildirim yapmak icin girmenin sana gore olmayacagi tarzinda birseyler soylemistin. Ben uzulmustun aramizdan ayrilmana ama baska kullanici adi alip baska niri gibo baslamak cidden hos olmadi. Keske guruda olarak donseydin cunku kimsenin kin tutacagi bir gerginlik yoktu zaten ortada. Hosgelmedin uzgunum.

Arkadasimizin bizi salak yerine koymayi amaclamadigini dusunmek istiyorum.

Çoook tatlı

Aramıza hoş gelmişsin
Burayı takip etmek, fırsat buldukça girip okuduğun kitabı, kaçıncı sayfada olduğunu falan yazmak şimdilik yeterli
Siteye giremeyeceğin ya da kitap okuyamayacağın bir dönem olursa da haberdar edersin bizi
Onun dışında kitabını bitirdikçe bildirim tipiğimize şu kitap bitti diye yazarsan süper olur

Seni ben şikayet ettim ve ortaya çıktı..
Giderken sana kal dedim, listeden adını çıkarmayacağım istediğin zaman gelebilirsin demiştim..
Herkes istediği şeyi düşünmekte özgür.. Fikrini belirttin, sonra başka üyelerde fikrini.. kimseyle aynı düşünmek zorunda değil kimse..
Kk ilan verip guru dön falan dememizi mi bekliyordun anlamadım.. geldiğinde neden geldin değil hoşgeldin derdik biz sana..
Açıkçası şimdi burada olmandan rahatsızım..samimi değilsin..
Üzügünüö kaldıramadım bizi..

Yaptığın hiç hoş olmamış. Ne olursa olsun bizi burada kandırmışın. Keşke geri geldim deseydin daha iyi olmaz mıydı? Senin hakkında yanılmışım

Merhaba, ben orada bu tatsızlıkla devam etmek istemiyorum anlamında robot gibi ifadesini kullanmıştım. Bu yüzden de şu anda kendimi kitap okumaya zorunlu tutmak için yeni biri olarak bildirim yapmak istedim. Hoş olmadığını ben de düşünüyorum ama dediğim gibi sizi keklemek tarzı bir amacım yoktu hatta kimseyle bir muhabbet kurmayayım, nerden nasıl bir polemik çıkacağı belli olmuyor diye düşünüyordum. Salak yerine koyma gibi bir amacım olamaz. Bunları da yazmazsam kendimi hepten kötü hissedecektim.

Şimdi hatırladım olayı.

Burda değilim zaten, gurudaguruda olarak devam etmek gibi bir niyetim olsaydı geri dönerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…