Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de geçen hafta boyunca misafirlerimin olması sebebiyle araya Sunay Akın aldım, gerçi onu da bitirmeye fırsat bulamadım ama, 1 hafta üzerine ince memed 3 e başladığımda aynı güzellikte okudum.
Sen de araya kitap alabilirsin bence. İnce Memed o kadar güzel ki ne zaman okursan onu zaten aşkından bir şey eksilmiyor

Geçmiş olsun çok, grip mi?

Gunaydin.
İnce Memed 4, sayfa 203.
Herkese güzel bir hafta diliyorum.

En erken sen bitireceksin galiba

@DonukPudra bitirdi bile
evet araya kitap alınca daha iyi oluyor.bende 4e geçtim bir tane ince alsam mı acaba diyorum. bugünde kurs başlıyor hafta da 2 gün akşam dokuz buçukta çıkcam okuyabilir miyim acaba diyorum

Aaa DonukPudra nın bitirdiğini kaçırmışım.
Tebrikler şampiyonumuz Pudra .

Dediğim gibi ben araya kitap aldım hiç sorun olmadı. Denenebilir diye düşünüyorum.
Kurs mu? Akşamları mı?
Çok feci. Allah yardımcın olsun

diğerlerinin arasına aldım hep kitap iyi de oldu kitap ne kadar iyi olursa olsun konu sıkıyor bir süre sonra. evet akşam yedide başlıcak dokuzbucukta bitcek. ilk gözümü kararttım ama şimdi pişman olmaktan korkuyorum 3 ay sürecek Allahtan

Geçmiş olsun canım

Dönük pudra bitirdi diye hatırlıyorum ben

Merhaba kizlar topiginizin icerigi cok guzelmis,ben de kitap okumaya bayilirim ortalama haftada bir kitap okurum.

Size katilabilirmiyim?yalniz hepiniz ayni anda ayni kitaplarimi okuyorsunuz onu anlamadim
Merhaba hoşgeldiniz.
Herkes elinde olan kitabı okuyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ortak-okuma-etkinligi-2017.970146/
Bu topikte ortak okuma etkinliğimiz var. Şuan 3 aylık kitapları seçtik. Beraber başlıyoruz bu kitaplara. Bu kitaplar anket ile seçildi
Bunun dışında kendi aramızda da, elimizde olan kitaplarla ortak etkinlik yapıyoruz. Şuan mesela elinde olanlar ince memed okuyor. Mart ayında 1q84 kitabını okumayı düşünüyoruz.
Kalıcı olmanız dileğiyle. İlk sayfa belli kurallar var

Merhaba kizlar topiginizin icerigi cok guzelmis,ben de kitap okumaya bayilirim ortalama haftada bir kitap okurum.

Size katilabilirmiyim?yalniz hepiniz ayni anda ayni kitaplarimi okuyorsunuz onu anlamadim

Hoş geldin Masal.
Aslında herkes istediği kitabı okuyor. Ama bazılarımız bazı kitapları beraber okumaya karar veriyoruz. İnce Memed gibi. İnce Memed 4 kitaplık toplam 2000 küsür sayfa bir kitap. Böylelikle tek başına okumaya cesaret edemeyen kitap severler için cesaret verici etkinlikler oluyor böyle ortak okumalar.

Bir de ayrıca ortak okuma etkinliğimiz var. Konusu da var. Bak istersen

Tesekkur ederim kizlar bilgilendirdiginiz icin ,elimde sizinkilerle ayni kitaplar olursa veya temin edebilirsem tabiki ortak okumalara da katilabilriim.

Suan okudugum kitap " icimdeki muzik"yazari"sharon M.Draper 260 sayfalik bitmek uzere zaten.Yenisine de baslayinca yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…