- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.141
Günaydın, iyi haftalar arkadaşlar
İnce Memed 3 sayfa 368
hafta sonu fink fink gezmekten okuyamadım pek
artık 3. cildi bitirmek istiyorum, araya eğlenceli bir kitap alıp 4. cilde de öyle başlamayı planlıyorum bakalım
ya da şubatta bitsin diye hırs yaparsam araya bir şey almadan da devam edebilirim, göreceğiz
Günaydın kızlar.
Bugün hasta olduğumdan dolayı izin aldım ve evdeyim. biraz kendimi toparlayım da elime kitabımı alıp tüm gün keyif yapacağım.
Canım @_meLinDa_ çığımın hediyesi Kızıl Takip bitmek üzere. Onu bitirip yeni kitabıma başlarım bugün.
İnce Memed'i sadece işyerinde okuduğum için araya kitap almadan devam ederim sanırım diyorum. Ama bir yandan da mart ayında 1q84 var, onu hep birlikte okumazsak tek başıma çok zor cesaret ederim gibi geliyor. Hele bi 2. Kitabı bitireyim de öyle karar vereceğim.
Gunaydin.
İnce Memed 4, sayfa 203.
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
tatlımm çok geçmiş olsunnnnTeşekkür ediyorum kızlar.
@DonukPudra bitirdi bileBen de geçen hafta boyunca misafirlerimin olması sebebiyle araya Sunay Akın aldım, gerçi onu da bitirmeye fırsat bulamadım ama, 1 hafta üzerine ince memed 3 e başladığımda aynı güzellikte okudum.
Sen de araya kitap alabilirsin bence. İnce Memed o kadar güzel ki ne zaman okursan onu zaten aşkından bir şey eksilmiyor
Geçmiş olsun çok, grip mi?
En erken sen bitireceksin galiba
DonukPudra bitirdi bile
evet araya kitap alınca daha iyi oluyor.bende 4e geçtim bir tane ince alsam mı acaba diyorum. bugünde kurs başlıyor hafta da 2 gün akşam dokuz buçukta çıkcam okuyabilir miyim acaba diyorum
AaaDonukPudra nın bitirdiğini kaçırmışım.
Tebrikler şampiyonumuz Pudra .
Dediğim gibi ben araya kitap aldım hiç sorun olmadı. Denenebilir diye düşünüyorum.
Kurs mu? Akşamları mı?
Çok feci. Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar.
Bugün hasta olduğumdan dolayı izin aldım ve evdeyim. biraz kendimi toparlayım da elime kitabımı alıp tüm gün keyif yapacağım.
Canım @_meLinDa_ çığımın hediyesi Kızıl Takip bitmek üzere. Onu bitirip yeni kitabıma başlarım bugün.
İnce Memed'i sadece işyerinde okuduğum için araya kitap almadan devam ederim sanırım diyorum. Ama bir yandan da mart ayında 1q84 var, onu hep birlikte okumazsak tek başıma çok zor cesaret ederim gibi geliyor. Hele bi 2. Kitabı bitireyim de öyle karar vereceğim.
Dönük pudra bitirdi diye hatırlıyorum benBen de geçen hafta boyunca misafirlerimin olması sebebiyle araya Sunay Akın aldım, gerçi onu da bitirmeye fırsat bulamadım ama, 1 hafta üzerine ince memed 3 e başladığımda aynı güzellikte okudum.
Sen de araya kitap alabilirsin bence. İnce Memed o kadar güzel ki ne zaman okursan onu zaten aşkından bir şey eksilmiyor
Geçmiş olsun çok, grip mi?
En erken sen bitireceksin galiba
Merhaba hoşgeldiniz.Merhaba kizlar topiginizin icerigi cok guzelmis,ben de kitap okumaya bayilirim ortalama haftada bir kitap okurum.
Size katilabilirmiyim?yalniz hepiniz ayni anda ayni kitaplarimi okuyorsunuz onu anlamadim
Merhaba kizlar topiginizin icerigi cok guzelmis,ben de kitap okumaya bayilirim ortalama haftada bir kitap okurum.
Size katilabilirmiyim?yalniz hepiniz ayni anda ayni kitaplarimi okuyorsunuz onu anlamadim
Merhaba kizlar topiginizin icerigi cok guzelmis,ben de kitap okumaya bayilirim ortalama haftada bir kitap okurum.
Merhaba hoşgeldiniz.
Herkes elinde olan kitabı okuyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ortak-okuma-etkinligi-2017.970146/
Bu topikte ortak okuma etkinliğimiz var. Şuan 3 aylık kitapları seçtik. Beraber başlıyoruz bu kitaplara. Bu kitaplar anket ile seçildi
Bunun dışında kendi aramızda da, elimizde olan kitaplarla ortak etkinlik yapıyoruz. Şuan mesela elinde olanlar ince memed okuyor. Mart ayında 1q84 kitabını okumayı düşünüyoruz.
Kalıcı olmanız dileğiyle. İlk sayfa belli kurallar var
Tesekkur ederim kizlar bilgilendirdiginiz icin ,elimde sizinkilerle ayni kitaplar olursa veya temin edebilirsem tabiki ortak okumalara da katilabilriim.Hoş geldin Masal.
Aslında herkes istediği kitabı okuyor. Ama bazılarımız bazı kitapları beraber okumaya karar veriyoruz. İnce Memed gibi. İnce Memed 4 kitaplık toplam 2000 küsür sayfa bir kitap. Böylelikle tek başına okumaya cesaret edemeyen kitap severler için cesaret verici etkinlikler oluyor böyle ortak okumalar.
Bir de ayrıca ortak okuma etkinliğimiz var. Konusu da var. Bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?