- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.121
merhaba hoşgeldinTeşekkürler kızlar.
1. sınıf öğretmeniyim, 1 köpek, 7 sultan papağanı ve 1 muhabbet kuşu annesiyim
Bu kısa bilgilerden sonra, ilk dönemin yoğunluğu azaldığı için artık kitap okumaya daha fazla vakit bulabilirim umuyorum ki.
Daha sonra konuyu inceleyeceğim, bildirim yapmak dışında yapmam gerekenleri de öğrenirim kısa zamanda
80 falan :) bir dahaki fuara kadar.kota koydum kendime hediye dışında kitap almiyorum bir tane beklediğim istisna dışında:)Bir de kemerleri sıkacagim bir donemdeyim guyaamaan zaten indirimli aldim diye kendimi rahatlatiyorum, kalinka senin beklemede kac kitap var merak ediyorum??
Ayyyyyyy benim 30-40 filan, cok diyordum, su an susuyorum. Ama mis gibi ne guzeller degil mi ya. Siralarini bekliyorlar okunmak icin oyyy80 falan :) bir dahaki fuara kadar.kota koydum kendime hediye dışında kitap almiyorum bir tane beklediğim istisna dışında:)
Özge hediyeler hediyeler :) güle güle oku canım:)Hemen minik bir etkinlik düzenleriz sahilde kafka için
Hoşgeldin koalina:) tanidik birilerini gmek güzel:)Merhaba herkese, internet başında vaktimi öldürüyorum artık kitap okumaya daha çok ağırlık vermek istiyorum. Biraz motivasyon iyi olacak benim için
Şu an Kosinski'den Boyalı Kuş'u okuyorum
Beni hiç rahatsız etmiyolar:) hatta kendimi tuhaf bi güvende hissettiriyo okunacak çok kitabim olmasi:)Ayyyyyyy benim 30-40 filan, cok diyordum, su an susuyorum. Ama mis gibi ne guzeller degil mi ya. Siralarini bekliyorlar okunmak icin oyyy
Huzur bozmak amacım olsa geçen sefer çıkmama sebep olan kırıcı konuşmalara ben de kırıcı cevap verirdim. İnsan kendinin kim olduğunu biliyor ama burada birbirimizi tanımıyoruz. Yeni bir nick ile daha rahat olacağımı düşündüm.
@_meLinDa_ üstünlük taslayan ben değilim. Geri dönsen sana kim hayır derdi dediniz, sonra burda olmandan rahatsızım dedi @amelia ben de zaten bu isimle geri dönmek istesem dönerdim yazdım. Her laftan sıkıntı çıkarmaya gerek yok.
Bitirmeden şunu yazayım birkaç kişinin genel sorunu tanıdığınız kişilere sonsuz geyikli muhabbetler, tanımadıklarınızın her dediğinden alınıp polemik çıkarmaya çalışmalar. Bunu daha iyi görmüş oldum.
Kitap okuma sürekliliği kazanmak için bir kez daha denemek istemiştim. Buraya yazdığım açıklamayı yapmamın sebebi de yeni biri olarak yazmaktan duyduğum rahatsızlıktı.
Neyse siz de hoşçakalın diyim ben de.
Geçmiş olsun baykuşGünaydın kızlar.
Bugün hasta olduğumdan dolayı izin aldım ve evdeyim. biraz kendimi toparlayım da elime kitabımı alıp tüm gün keyif yapacağım.
Canım_meLinDa_ çığımın hediyesi Kızıl Takip bitmek üzere. Onu bitirip yeni kitabıma başlarım bugün.
İnce Memed'i sadece işyerinde okuduğum için araya kitap almadan devam ederim sanırım diyorum. Ama bir yandan da mart ayında 1q84 var, onu hep birlikte okumazsak tek başıma çok zor cesaret ederim gibi geliyor. Hele bi 2. Kitabı bitireyim de öyle karar vereceğim.
geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar.
Bugün hasta olduğumdan dolayı izin aldım ve evdeyim. biraz kendimi toparlayım da elime kitabımı alıp tüm gün keyif yapacağım.
Canım_meLinDa_ çığımın hediyesi Kızıl Takip bitmek üzere. Onu bitirip yeni kitabıma başlarım bugün.
İnce Memed'i sadece işyerinde okuduğum için araya kitap almadan devam ederim sanırım diyorum. Ama bir yandan da mart ayında 1q84 var, onu hep birlikte okumazsak tek başıma çok zor cesaret ederim gibi geliyor. Hele bi 2. Kitabı bitireyim de öyle karar vereceğim.
Geçmiş olsun baykuş
geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?