Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

merhaba hoşgeldin
Ben de 1.sınıf velisiyim
Her telden çalan grubumuzda hiç sınıf öğretmeni yoktu,vallahi çok iyi oldu gelmen

Bir de kemerleri sıkacagim bir donemdeyim guya amaan zaten indirimli aldim diye kendimi rahatlatiyorum, kalinka senin beklemede kac kitap var merak ediyorum??
80 falan :) bir dahaki fuara kadar.kota koydum kendime hediye dışında kitap almiyorum bir tane beklediğim istisna dışında:)

80 falan :) bir dahaki fuara kadar.kota koydum kendime hediye dışında kitap almiyorum bir tane beklediğim istisna dışında:)
Ayyyyyyy benim 30-40 filan, cok diyordum, su an susuyorum. Ama mis gibi ne guzeller degil mi ya. Siralarini bekliyorlar okunmak icin oyyy

Hemen minik bir etkinlik düzenleriz sahilde kafka için
Özge hediyeler hediyeler :) güle güle oku canım:)
Sahilde kafkayı yakin zamanda okudum ve sonu biraz açikta kalsa da çok iyi öcelikli tercih olarak okumalısın bide kitabin sayfalari zar gibi okurken bebek gibi davrandim kitaba:)

Ben şok ben manşet ikinci üyelik alan kişi @gurudaguruda ymış...

İlk önce bir alinganliktan dolayi gidip yeni üyelik alarak dönüyosun.... Sonra amacım sizi keklemek değildi diyosun ??? Biz burda birbirimizi hiç tanimadan sadece ortak zevkimiz kitap olan insanlarız senin böyle bir amacın olmadigini şu durumda nasıl bilebiliriz???

Ayrica kendimi tamamen kandılmış hissettim ben... Eğer ikinci üyelik alip daha rahat hissetmek istiyosan en azindan sayfa sahibine söyleseydin belki bir iyi niyet olarak görünebilirdi... Bide bu sherlockçuluk durumunu bana açiklayin demişsin??? Şaka gibi.... Açiklamasi çok basit değil mi sence de salak değiliz hepsi bu...
Hayret bişey...

Geliyordu yaziyordu gidiyordu bildirim yapmiyordu:)

Gectigim hafta baya boslugum vardi
Naptim istedigim kadar verim aldim mi tabi ki hayir:)
İnce memed 2 yi bitirdim 3-4 gün oldu ama 3. Süne daha başlayamadım :)

Spoiler

Memedin kitabin sonunda ali safayı vurmasina çooooook sevindim... Yazik bu köylüye yani bir halk devletten , Atatürkten , cumhuriyetten nasıl soğutulur onu gördüm insanlar neden önuargili olurlar , neden farkli düşünürler ??? Daha iyi anladım... İki kitapta bu kadar aksiyon varsa diğer ikisini düşünemiyorum memedin oğlu noldu onu çok merak ediyorum??? Bide seyran hamile mi???

İnce memedi araliksiz okumak bana fazla geleceği için araya kitaplar sokuyorum hem bitmesin diye hemde bu şekilde daha çok hoşuma gitti ikumak

Yeni kitabım jose saramago- kopyalanmis adam

Gunaydin kizlar
Dun neler olmus oyle yorum yazicam ama mune olaya el koymus..affina siginiyorum mune
Guruda gittigine uzuldugum kisilerdensin gidenlerin cogu kirginliklari yuzunden gitti. Keske yeni uyelik almis olsan bile(ki kesinlikle tasvip ettigim bisi degil) sessiz takipci olsaydin..ne bileyim sadece bildirim yapsaydin... Kirilan gonlunun tamirini baska biri gibi seni kiranlardan mi bekledin..girdigin her ortamda illa herkesle iyi olacaksin diye bir kaide yok..sen yer edineceksin iyi kisiliginle yer bulacaksin..boylesi de hic iyi olmadi be canim uzuldum...

Günaydın, iyi haftalar arkadaşlar
İnce Memed 3 sayfa 368
hafta sonu fink fink gezmekten okuyamadım pek
artık 3. cildi bitirmek istiyorum, araya eğlenceli bir kitap alıp 4. cilde de öyle başlamayı planlıyorum bakalım
ya da şubatta bitsin diye hırs yaparsam araya bir şey almadan da devam edebilirim, göreceğiz

Günaydın kızlar.
Bugün hasta olduğumdan dolayı izin aldım ve evdeyim. biraz kendimi toparlayım da elime kitabımı alıp tüm gün keyif yapacağım.
Canım _meLinDa_ çığımın hediyesi Kızıl Takip bitmek üzere. Onu bitirip yeni kitabıma başlarım bugün.
İnce Memed'i sadece işyerinde okuduğum için araya kitap almadan devam ederim sanırım diyorum. Ama bir yandan da mart ayında 1q84 var, onu hep birlikte okumazsak tek başıma çok zor cesaret ederim gibi geliyor. Hele bi 2. Kitabı bitireyim de öyle karar vereceğim.

Kesinlikle uzatmak istemiyorum.
Ama cidden anlayamıyorum ne istiyorsun, beklentin neydi..

"sıkma canını. biz uzun zamandır beraber olan insanlarınız. hepsini çok iyi tanımıyorum kimse de kötü niyet yok emin olabilirsin.
biraz ara ver gelirsin yine"

Özelden bu şekilde konuşmadık mı?
Buraya seni listeden çıkarmayacağım gelebilirsin yazmadım mı?
Başka ne yapabilirdik ki?
Burada kimse benim sosyal hayatımdan tanıdığım biri değil.. Hepsini burada tanıdım. @Mavisu27 geleni 3 falan oluyor. O neden bu düşündüğünü düşünmüyor acaba.
Bu kadar da kırılgan olmayın ya..
Amaç kitap okumak.. Hoşlanmadığını görmezden gelirsin olur biter..
Ciddi ciddi hiç bir şey olmamış gibi giritli gil gibi gelip burada muhabbete dahil olman bizi kandırman değil mi?
Sevgili kitap okur ,
"Yalnızca bir günah vardır, tek bir günah. O da hırsızlıktır. Onun dışındaki bütün günahlar hırsızlığın çeşitlemesidir... Bir insanı öldürdüğün zaman, bir yaşamı çalmış olursun. Karısının elinden bir kocayı, çocuklarından bir babayı almış olursun. Yalan söylediğinde, birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattığın zaman doğruluğu, haklılığı çalmış olursun."
Sen de bizim gerçeğe ulaşma hakkımızı çalmış oldun...Doğruluk hakkımızı elimizden çalmış oldun..

Geçmiş olsun baykuş

geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlar
@gurudaguruda daha önce her ne oldu bilmiyorum. Kaçırmışım o kısmı.
Ancak ne olmuş olursa olsun bu yaptığını haklı çıkarmaz. Sonuçta burası sanal bir ortam ve bizler çok kutsal birşeyin birleştirdiği insanlarız. Türkiye gibi kitap okuma oranının çok düşük olduğu bir ülkede kitapla yatıp kitapla kalkan özel bir gurubuz.
Gerçek kullanıcı adınla gelsen emin ol hepimiz sana "hoşgeldin" derdik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…