Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

masal3487 hoşgeldin inşallah kalıcı olursun

günaydın, mutlu haftalar,
@cesmi_naz geçmiş olsun
masal3487 @Koalina hoşgeldiniz
ince memed 3 280 küsürlü bir sayfadayım
elyazması rüyalar sayfa54 yine çok tatlı bir nazlı eray kitabı

Hosbuldum kizlar tesekkur ederimm

Uzatmak istemiyorum ama uzatıyorum lakırdısı.
Yaptığın yanlış demek ayrı. Dediniz zaten. Ben de yalan söylemek olduğunu düşündüm yaptığımın ve pişman oldum, buraya açıklamamı yapıp gideyim dedim.

Yanlış yaptın demek ayrı, tekrar belirteyim. Ama ne istedin amacın neydi soruları uzatmak istemiyorsun ya hani, uzatmak tartışma çıkarmak için sorulmuş boş sorular.

Ayrıca mavisu ne alaka? O bir şeye kırılmamış diye kimse kırılmamış mı? Kırılıp çıkanlar olduğunu kendiniz söylediniz.

Daha fazla yanlış bir şey söylememek için yazılanlara bir şey yazmak istemiyorum. Daha önce bana kırdıysam kusura bakma diyenler gereğini yapmış oluyorsa, ben de şimdi yeni biri gibi davranmamam gerektiğini anladığımı söyleyip, bu sebepten özür dileyerek gerekeni yapmış oluyorum demektir. Konu kapanırsa sevinirim.

biz okumadık ama daha
Kızın içinde geçmiş olsun

Masallah masallah subatin 1.si sen olacaksin canim bu ne hizsenin uykun falan gelmiyor mu uyusana
yok gelmiyor valla. midem ekşiyor bol bol zaten bu ay bi de mart ayında boşum. sonra sınavlara çalışmaya başlarsam okuyamam fazla . biri daha var onunla aynı gidiyorum yakın markaja aldım onu M Mavisu27

yok gelmiyor valla. midem ekşiyor bol bol zaten bu ay bi de mart ayında boşum. sonra sınavlara çalışmaya başlarsam okuyamam fazla . biri daha var onunla aynı gidiyorum yakın markaja aldım onu M Mavisu27

Kızıma hamileyken sürekli uyur uyumadığım zaman da kusardım.Umarım hamileliğin rahat geçer istediğin gibi zaman geçirirsin.

Bu arada gebe topicleri ilk hamileliklerde çok faydalı oluyor. Aynı heyecanları paylaşmak adına tavsiye ederim. Ordan çok arkadaş edindim destek anlamında bebeğini büyütürken de faydalı oluyor.

Hayırlı olsun inciniz ağrısız ateşsiz rahat çıksın inşallah

Benim oğlum da 22 aylık 15 ve 16. dişimiz geliyor çok şükür

Bebiş büyüdükçe ileri dişleri daha mı kolay çıkarıyor yoksa daha mı zor oluyor? Kitap konusundan azıcık saptırdım konuyu ama

Biz en çok azı ve köpek dişlerinde zorlandık ateş ve huysuzluk çok yaptı diğerlerini anlamadık bile hatta itiraf edeyim grip oldu doktora gittik doktor "annesi dişler ne durumda" dedi bende bilmiş bilmiş "iyi şükür 4 tane var" dedim bi baktı 5 ve 6 . çıkmış

Ona da şükür o zaman. Kızımın alt orta iki ve üst iki yan çıktı. Üsttekiler zorladı bizim de. Ateş yoktu ama çok huysuzluk yaptı maalesef. Çabuk çabuk çıksın istiyorum bazen.

Bebiş büyüdükçe ileri dişleri daha mı kolay çıkarıyor yoksa daha mı zor oluyor? Kitap konusundan azıcık saptırdım konuyu ama

İlk 2 dişi 5,5 aylıkken çıktı. Şuan 8 taneler. Bunların hepsi çok rahat çıktı. Ama azı dişleri için herkes zor olduğunu söylüyor. Eğer azılar da kolay çıkarsa genetik demek ki diye düşüneceğim. Ben ve eşim de erken diş çıkarmışız, ona bağlamıştık erken çıkmasını. Amaaaan, bebek kadar bize de kolay gelsin dişlerde. Ateşsiz, ağrısız inşallah.

İki güne bitirmeyi hedefliyorum bakalım.
Ama @DonukPudra cigim coktaan bitirdi bile :)

Ahh dış demeyinnn bana :/
Bu dişlerin neden hepsi bir arada çıkmaz ki..
Yok azisi,yok köpek disisi..
Dur daha dur o duygusalliklar yerini uykusuzluğa,cinnete birakmazsa iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…