- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.181
Eki Görüntüle 1956514
Benimki 8.5 aylık.
Ya alt dişlerinden birisi yukarı doğru etini yarmış. Ama beyaz diş görünmüyor henüz. Diş mi acaba?
Herkese gunaydin,
Kitabima el suremedim ya. Bu ay kendime 8 kitap hedef koydum insallah ulasabilirim.
masal3487 aramiza hosgeldin. Bol okumali guzel paylasimlarimiz olur insallah.
Tesekkur ederim kizlar hosbuldumHoşgeldin:)
masal3487 hoşgeldin inşallah kalıcı olursun
günaydın, mutlu haftalar,
@cesmi_naz geçmiş olsun
masal3487 @Koalina hoşgeldiniz
ince memed 3 280 küsürlü bir sayfadayım
elyazması rüyalar sayfa54 yine çok tatlı bir nazlı eray kitabı
@masal348 @Koalina hoşgeldiniz.
Korku - Stefan Zweig bitti. Tarz değiştirip Doğan Cüceloğlu'ndan Savaşçıya başladım.
Allah kolaylık versin sana ve bebişe. Ağrısız, ateşsiz geçerler inşallah. Ben ve oğlum kolay atlattık bu dönemi, geçen ay 1 yaşını 8 dişle tamamladı. Pıtır pıtır peşi gelsin. Amin.
Hosbuldum kizlar tesekkur ederimmMerhaba mutlu haftalar herkese
Hafta sonu okuyamadım.Yoğun geçti.
@Papatya yüreğine sağlık kesene bereket.@_Cassandra_ yüreğine sağlık, kesene bereket
@_meLinDa_ başkan güle güle oku.
@Koalina aramıza hoş geldin.
@cesmi_naz geçmiş olsun.
masal3487 aramıza hoş geldiniz.
Kesinlikle uzatmak istemiyorum.
Ama cidden anlayamıyorum ne istiyorsun, beklentin neydi..
"sıkma canını. biz uzun zamandır beraber olan insanlarınız. hepsini çok iyi tanımıyorum kimse de kötü niyet yok emin olabilirsin.
biraz ara ver gelirsin yine"
Özelden bu şekilde konuşmadık mı?
Buraya seni listeden çıkarmayacağım gelebilirsin yazmadım mı?
Başka ne yapabilirdik ki?
Burada kimse benim sosyal hayatımdan tanıdığım biri değil.. Hepsini burada tanıdım. M Mavisu27 geleni 3 falan oluyor. O neden bu düşündüğünü düşünmüyor acaba.
Bu kadar da kırılgan olmayın ya..
Amaç kitap okumak.. Hoşlanmadığını görmezden gelirsin olur biter..
Ciddi ciddi hiç bir şey olmamış gibi giritli gil gibi gelip burada muhabbete dahil olman bizi kandırman değil mi?
Sevgili kitap okur ,
"Yalnızca bir günah vardır, tek bir günah. O da hırsızlıktır. Onun dışındaki bütün günahlar hırsızlığın çeşitlemesidir... Bir insanı öldürdüğün zaman, bir yaşamı çalmış olursun. Karısının elinden bir kocayı, çocuklarından bir babayı almış olursun. Yalan söylediğinde, birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattığın zaman doğruluğu, haklılığı çalmış olursun."
Sen de bizim gerçeğe ulaşma hakkımızı çalmış oldun...Doğruluk hakkımızı elimizden çalmış oldun..
biz okumadık ama dahaİnce Memed 3
Sayfa 182
Murtaza ağanın Topal aliye yaptıklarına ayar oldum. Gerçi topal ı da sevmedim ama ağanın yaptığı da çok pis
Bu arada kızımın dişi çıkıyor galiba. İlk dişi. Aşırı duygusalım.
Masallah masallah subatin 1.si sen olacaksin canim bu ne hizGünaydın Kızlar,
Dallar Meyveye Durdu syf. 35
@cesmi_naz geçmiş olsun
yok gelmiyor valla. midem ekşiyor bol bolMasallah masallah subatin 1.si sen olacaksin canim bu ne hizsenin uykun falan gelmiyor mu uyusana
biz okumadık ama daha
Kızın içinde geçmiş olsun
Kaşık ya da bardakla dene ses geliyorsa diştir. Benim kızım da 9.5 aylık 4 dişi var. İlkini 7 aylık çıkardı.Eki Görüntüle 1956514
Benimki 8.5 aylık.
Ya alt dişlerinden birisi yukarı doğru etini yarmış. Ama beyaz diş görünmüyor henüz. Diş mi acaba?
İnce Memed 3
Sayfa 182
Murtaza ağanın Topal aliye yaptıklarına ayar oldum. Gerçi topal ı da sevmedim ama ağanın yaptığı da çok pis
Hayırlı olsun inciniz ağrısız ateşsiz rahat çıksın inşallah
Benim oğlum da 22 aylık 15 ve 16. dişimiz geliyor çok şükür
Bebiş büyüdükçe ileri dişleri daha mı kolay çıkarıyor yoksa daha mı zor oluyor? Kitap konusundan azıcık saptırdım konuyu ama
Ona da şükür o zaman. Kızımın alt orta iki ve üst iki yan çıktı. Üsttekiler zorladı bizim de. Ateş yoktu ama çok huysuzluk yaptı maalesef. Çabuk çabuk çıksın istiyorum bazen.Biz en çok azı ve köpek dişlerinde zorlandık ateş ve huysuzluk çok yaptı diğerlerini anlamadık bile hatta itiraf edeyim grip oldu doktora gittik doktor "annesi dişler ne durumda" dedi bende bilmiş bilmiş "iyi şükür 4 tane var" dedim bi baktı 5 ve 6 . çıkmış
Bebiş büyüdükçe ileri dişleri daha mı kolay çıkarıyor yoksa daha mı zor oluyor? Kitap konusundan azıcık saptırdım konuyu ama
İki güne bitirmeyi hedefliyorum bakalım.Ben de geçen hafta boyunca misafirlerimin olması sebebiyle araya Sunay Akın aldım, gerçi onu da bitirmeye fırsat bulamadım ama, 1 hafta üzerine ince memed 3 e başladığımda aynı güzellikte okudum.
Sen de araya kitap alabilirsin bence. İnce Memed o kadar güzel ki ne zaman okursan onu zaten aşkından bir şey eksilmiyor
Geçmiş olsun çok, grip mi?
En erken sen bitireceksin galiba
Ahh dış demeyinnn bana :/İnce Memed 3
Sayfa 182
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?