- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.161
Tesekkur ederimmMerhabalar hoşgeldiniz
Tesekkur ederim hosbuldumhoşgeldin
Aaa supermis tamam girip inceleyeyim sayfayi tesekkur ederim:)masal3487
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-bildirim-topigi.978057/page-32#post-50190259
burada da ay içinde bitirdiğimiz kitapların bildirimini yapıyoruz.
Hoşgeldin:)Merhaba kizlar topiginizin icerigi cok guzelmis,ben de kitap okumaya bayilirim ortalama haftada bir kitap okurum.
Size katilabilirmiyim?yalniz hepiniz ayni anda ayni kitaplarimi okuyorsunuz onu anlamadim
Günaydın kızlar.
Bugün hasta olduğumdan dolayı izin aldım ve evdeyim. biraz kendimi toparlayım da elime kitabımı alıp tüm gün keyif yapacağım.
Canım_meLinDa_ çığımın hediyesi Kızıl Takip bitmek üzere. Onu bitirip yeni kitabıma başlarım bugün.
İnce Memed'i sadece işyerinde okuduğum için araya kitap almadan devam ederim sanırım diyorum. Ama bir yandan da mart ayında 1q84 var, onu hep birlikte okumazsak tek başıma çok zor cesaret ederim gibi geliyor. Hele bi 2. Kitabı bitireyim de öyle karar vereceğim.
İnce Memed 3
Sayfa 182
Murtaza ağanın Topal aliye yaptıklarına ayar oldum. Gerçi topal ı da sevmedim ama ağanın yaptığı da çok pis
Bu arada kızımın dişi çıkıyor galiba. İlk dişi. Aşırı duygusalım.
@masal348Koalina hoşgeldiniz.
Korku - Stefan Zweig bitti. Tarz değiştirip Doğan Cüceloğlu'ndan Savaşçıya başladım.
Allah kolaylık versin sana ve bebişe. Ağrısız, ateşsiz geçerler inşallah. Ben ve oğlum kolay atlattık bu dönemi, geçen ay 1 yaşını 8 dişle tamamladı. Pıtır pıtır peşi gelsin. Amin.
İnce Memed 3
Sayfa 182
Murtaza ağanın Topal aliye yaptıklarına ayar oldum. Gerçi topal ı da sevmedim ama ağanın yaptığı da çok pis
Bu arada kızımın dişi çıkıyor galiba. İlk dişi. Aşırı duygusalım.
Eki Görüntüle 1956514
Benimki 8.5 aylık.
Ya alt dişlerinden birisi yukarı doğru etini yarmış. Ama beyaz diş görünmüyor henüz. Diş mi acaba?
oy kuş ağızlı yerim seni benmaşallah inciler gelmeye başlamış ağrısız sızısız atlatır inşallah
Zamanla cikacak disi de.. incileriniz hayirli olsun.Eki Görüntüle 1956514
Benimki 8.5 aylık.
Ya alt dişlerinden birisi yukarı doğru etini yarmış. Ama beyaz diş görünmüyor henüz. Diş mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?