Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar.Ölüm Büyüsü'nü bitirdim.Agatha Christie'nin kitaplarını iyice sevmeye başladım.Yeni kitabım çok merak ettiğim ve burdaki tavsiyelerden sonunda alabildiğim Puslu Kıtalar Atlası ,sayfa:40.İyi haftalar ,iyi okumalar.

Kopyalanmış adam çok güzel gidiyor sinunu çok merak ediyorum

Yazarın dili ilk başlarda çok garip geldi nasıl ya dedim ama şu an çok sevdim:)

Bir adamin hikayesi ama adamin ağzindan anlatmiyo sanki bi arkadaşim oturmaya gelmiş de tanidiği birini anlatiyormuş gibi yazar... Bildiğiniz sohbet ediyoruz .... Arada " şunu da söylemeyi unuttum " falan diyo umarim ilerleyişi de güzeldir

Günaydın Kızlar
İyi Haftalar herkese

Tatsız konular olmuş geride kalmış şükür. Haftasonu hiç yerimde durmadığımdan bakma fırsatım olması sabah bir çırpıda okudum.

İnce Memed 3 70. sayfadayım nerdeyse hiç okuyamadım bu hafta akşam çocuk uyudukça biraz temizlik biraz kitap devam edeceğim inşallah

Canım çok geçmiş olsun

@masal348 Koalina hoşgeldiniz.

Korku - Stefan Zweig bitti. Tarz değiştirip Doğan Cüceloğlu'ndan Savaşçıya başladım.

Allah kolaylık versin sana ve bebişe. Ağrısız, ateşsiz geçerler inşallah. Ben ve oğlum kolay atlattık bu dönemi, geçen ay 1 yaşını 8 dişle tamamladı. Pıtır pıtır peşi gelsin. Amin.

Benimki 8.5 aylık.
Ya alt dişlerinden birisi yukarı doğru etini yarmış. Ama beyaz diş görünmüyor henüz. Diş mi acaba?

Eki Görüntüle 1956514

Benimki 8.5 aylık.
Ya alt dişlerinden birisi yukarı doğru etini yarmış. Ama beyaz diş görünmüyor henüz. Diş mi acaba?

oy kuş ağızlı yerim seni ben maşallah inciler gelmeye başlamışağrısız sızısız atlatır inşallah

Eki Görüntüle 1956514

Benimki 8.5 aylık.
Zamanla cikacak disi de.. incileriniz hayirli olsun.
Benim oglumda 9aylikken cikardi ilk disini. yavas cikariyor. 16aylik olcak 6disi var. 7.ci geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…