- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.221
Halide Edip Adıvarın- Mor Salkımlı Ev eserinde kendi çocukluk anılarını,gençliğini anlatmış benim çok hoşuma gitmişti. Tavsiye ederim..
Ya ben kitap belirlemistim hatta hafta sonu bi arkadaşla buluştum o da aynı kitabı dusunmusmus iptal mi ediyoruz şimdi:)günde hediye edilen kitapları geç okuyorsun demek o sebeple sana martta kitap yollamak yok
kim o buluştuğun arkadaşYa ben kitap belirlemistim hatta hafta sonu bi arkadaşla buluştum o da aynı kitabı dusunmusmus iptal mi ediyoruz şimdi:)
kalinkaselin biz pazar günü buluştuk çoook güzel bi gün geçirdik:)) buluşmalara doymayan bi adet minervayim ben :))
Her buluşmada şahane hediyelerim oluyor bi ara sizlere de atayım:))
_meLinDa_ yi kıskanmıyorum:))
Sıradaki hedefim kim acaba ?
Valla ben de odunluk yaptım elim boş gittim :)) yes sensin :)) inşallah:)Bence benim o kişi
Ama benden incelik bekleme odunum ben sadece kendimi getiririm sana ona göre
Ahaha kuzu 2 yıl önce kayboldu
Valla ben de odunluk yaptım elim boş gittim :)) yes sensin :)) inşallah:)
En çok bulusana ödül ne zaman verilecek :)
Ben almadim vallaYarım kalan kitabım okurken kitap evden uctu 2 yıldır kayıp kim aldıysa getirsin:)
İnce Memed 3
Sayfa 230
Tasarruf politikası olarak saçımı kendim boyadım, kuaföre gitmedim.
Zaten kuaföre gidip iki saat orada oturmak beni çok sıkıyor
Nisan Mayıs gibi güzel olur diye düşünüyorum canım. Şöyle kadıköy Beşiktaş gibi merkezi bi yerde ben her yere gelirim de kizcelere nereler uyarsa :)minerva1988 biz ne zaman buluşuyoruz
Merhaba kızlar. Sineklerin tanrısı bitti. Çoook beğendim.Keşke ertelemeseydimde loliss ciğim ilk aldığında okusaydım
Ben çok seviyorumoturma fırsatım oluyo resmen dinleniyorum
Ay yok almayım. Bana 10 dk lık kaş aldırmalarda bile afakanlar basıyor
elenaferrante evet geçen perşembe gördük keseyi. doktor bi kaç test verdi ama ben başka doktora gideceğim için bakmadım. çok şükür şimdilik ekşime ve uyku dışında problem yok gibi. bu cumartesi gidince sanırım kalp atışını da duyacağız
napım sıra gelmedi. Bide ağır olabilir diye düşünmüştümgünde hediye edilen kitapları geç okuyorsun demek o sebeple sana martta kitap yollamak yok
Teşekkür ederim bilgi için. Peki anıları arasında mücadele günlerinden bahsediyor mu? Ben daha çok mücadele zamanlarında yaşadığı olayları, zorlukları konu alan bir kitap arıyorum. Kendi araştırmam sonuçsuz kalınca sizin okuduklarınız yardımcı olur bana ancak. :) Eğer öyleyse hemen okuma listeme ekleme yapayım.
Ya ben kitap belirlemistim hatta hafta sonu bi arkadaşla buluştum o da aynı kitabı dusunmusmus iptal mi ediyoruz şimdi:)
Ya o kitabı ben de çok merak ediyorum. Spoiler vermeden kısaca neden bahsettiğini söyler misin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?