- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.201
İki haftA kadar önce azı dışını çıkardı. Ama geceleri bir ay boyunca en az on beş kez ağlayarak uyandı çok zorlandı bebeğim :/İlk 2 dişi 5,5 aylıkken çıktı. Şuan 8 taneler. Bunların hepsi çok rahat çıktı. Ama azı dişleri için herkes zor olduğunu söylüyor. Eğer azılar da kolay çıkarsa genetik demek ki diye düşüneceğim. Ben ve eşim de erken diş çıkarmışız, ona bağlamıştık erken çıkmasını. Amaaaan, bebek kadar bize de kolay gelsin dişlerde. Ateşsiz, ağrısız inşallah.
İlahi canım çok guldum. Hadi bakalım galip kim olacak :)))
İlahi canım çok guldum. Hadi bakalım galip kim olacak :)))
Ama sen hamissin dokuz ay boyunca prenses sensin bütün birincilikler senin :)))
amin inşallah.Kızıma hamileyken sürekli uyur uyumadığım zaman da kusardım.Umarım hamileliğin rahat geçer istediğin gibi zaman geçirirsin.
utandım yaa. gizliden rekabet yapıyordum açığa çıktı planım
Kizlar yeni kitabima basladim
"Korkma ben varim"yazari"murat mentes"
424 sayfalik umarim bu hafta bitirebilirim.
Murat Menteş çok severimKizlar yeni kitabima basladim
ay ne güzel ya hayırlısıyla kalp atışını da duyun inşallahelenaferrante evet geçen perşembe gördük keseyi. doktor bi kaç test verdi ama ben başka doktora gideceğim için bakmadım. çok şükür şimdilik ekşime ve uyku dışında problem yok gibi. bu cumartesi gidince sanırım kalp atışını da duyacağız
Tabiki paylasirim canim, ben daha once Murat Mentes'in kitaplarini okumamistim bu ilk olacak bitirince fikirlerimi sizlerle de paylasirim insallah.Son gelişmelerden haberim yok. Keseyi kalp atışını gördün mü miniğin?
Murat Menteş in Ruhi Mücerret ve Dublörün Dilemması nı okudum. Harika idi, okuyup bitirince fikirlerini paylaşır mısın?
Hayir okumadim ama nasip olursa okurum tabi:) onerin icin tesekkur ederimMurat Menteş çok severim
Alper Canıgüz daha da çok severim, okumadıysan Alperciğimi de tavsiye ederim
aminnnn rabbim inşallah hayırlısıyla sana da nasip etsin canım.ay ne güzel ya hayırlısıyla kalp atışını da duyun inşallahinşallah sonuna kadar kolay geçer hamileliğin
Murat Menteş çok severim
Alper Canıgüz daha da çok severim, okumadıysan Alperciğimi de tavsiye ederim
Allah razı olsun canım inşallahaminnnn rabbim inşallah hayırlısıyla sana da nasip etsin canım.
Peki, ben Halide Edip Adıvar'ın hayat hikayesini okumak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ama size danışmak en mantıklısı galiba. Önereceğiniz kitap var mıdır?
günde hediye edilen kitapları geç okuyorsun demek o sebeple sana martta kitap yollamak yokMerhaba kızlar. Sineklerin tanrısı bitti. Çoook beğendim.Keşke ertelemeseydimde loliss ciğim ilk aldığında okusaydım
Yarım kalan kitabım okurken kitap evden uctu 2 yıldır kayıp kim aldıysa getirsin:)Kizlar yeni kitabima basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?