Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İki haftA kadar önce azı dışını çıkardı. Ama geceleri bir ay boyunca en az on beş kez ağlayarak uyandı çok zorlandı bebeğim :/

yok gelmiyor valla. midem ekşiyor bol bol zaten bu ay bi de mart ayında boşum. sonra sınavlara çalışmaya başlarsam okuyamam fazla . biri daha var onunla aynı gidiyorum yakın markaja aldım onu M Mavisu27
İlahi canım çok guldum. Hadi bakalım galip kim olacak :)))
Ama sen hamissin dokuz ay boyunca prenses sensin bütün birincilikler senin :)))

Peki, ben Halide Edip Adıvar'ın hayat hikayesini okumak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ama size danışmak en mantıklısı galiba. Önereceğiniz kitap var mıdır?

Kızıma hamileyken sürekli uyur uyumadığım zaman da kusardım.Umarım hamileliğin rahat geçer istediğin gibi zaman geçirirsin.
amin inşallah. en büyük dileğim o. saçma bi uyku haline büründüm uykum geliyor uyuyorum 2 saat sonra uyanıyorum daha uyku yok

utandım yaa. gizliden rekabet yapıyordum açığa çıktı planım

Son gelişmelerden haberim yok. Keseyi kalp atışını gördün mü miniğin?

Kizlar yeni kitabima basladim
"Korkma ben varim"yazari"murat mentes"
424 sayfalik umarim bu hafta bitirebilirim.

Murat Menteş in Ruhi Mücerret ve Dublörün Dilemması nı okudum. Harika idi, okuyup bitirince fikirlerini paylaşır mısın?

elenaferrante evet geçen perşembe gördük keseyi. doktor bi kaç test verdi ama ben başka doktora gideceğim için bakmadım. çok şükür şimdilik ekşime ve uyku dışında problem yok gibi. bu cumartesi gidince sanırım kalp atışını da duyacağız

ay ne güzel ya hayırlısıyla kalp atışını da duyun inşallahinşallah sonuna kadar kolay geçer hamileliğin

Son gelişmelerden haberim yok. Keseyi kalp atışını gördün mü miniğin?

Murat Menteş in Ruhi Mücerret ve Dublörün Dilemması nı okudum. Harika idi, okuyup bitirince fikirlerini paylaşır mısın?
Tabiki paylasirim canim, ben daha once Murat Mentes'in kitaplarini okumamistim bu ilk olacak bitirince fikirlerimi sizlerle de paylasirim insallah.

Peki, ben Halide Edip Adıvar'ın hayat hikayesini okumak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ama size danışmak en mantıklısı galiba. Önereceğiniz kitap var mıdır?

Halide Edip Adıvarın- Mor Salkımlı Ev eserinde kendi çocukluk anılarını,gençliğini anlatmış benim çok hoşuma gitmişti. Tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…